reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No nareszcie .... teraz spadam z małą na spacer bo słonko świeci więc się da. Julka pierwszy dzień w przedszkolu po 2 tyg. przerwie bo ospę miała ale skubaniec ani grama przy tym gorączki nie miał więc z powrotu do przedszkola najbardziej cieszyłam się ja :-D:-D bo wkońcu odpocznę;-) wpadnę jeszcze później i ew. późnym wieczorem bo na 19:30 uciekam na godzinkę zumby :blink:

reklama
Ogolnie wszystko dobrze ;) jedyny problem jest w nocy nie moge spac, budze sie ok 3:30 I do 6-7 nad ranem noe moge zasnac ; ( dobijajace to jest...tak rodzina najblizsza wie o wszystkim sa baaardzo szczesliwi :) no I musielismy powiedziec najblizszym przyjacielom z moich urodzin bo sie dziwili kiedy pilam soczek w klubie!!! Moja znajoma kupilam mi dobre winko a potem powiedzialam jej ze jestem w ciazy to ona na to "a ja glupia kupilam jej wino, mleko powinna ode mnie dostac" hahaha wariatki ;))))

Rozia- jeszcze cie m zaskoczy:-)

Ada- witamy ponownie

Liluu- i ma racje:p mała jest to wykorzystuje

Bashi- to witam w klubie tych dyzurujacych w nocy..

Truskaffka- super ze imprezka udana.:-)

a ja sie zbieram za obiad i sie zebrac nie moge..:p
znowu noc w plecy wiec jestem nie do zycia..

Joasiu wątpię... Myślę,że on liczy,że rozejdzie się po kościach albo sama wybuchnę... Pod tym kątem jest w 100% przewidywalny...

A z tymi kiepskimi nockami w ciąży to tak jest. ja tez pamietam budziłam się w nocy i zasnąć nie mogłam, bo natlok mysli taki,że nie idzie tego wyłączyć ;-) :-)

Ja dziś rosołek robie, bo nie mam weny na nic innego. pomyślałam nawet o makaronie w sosie grzybowym,ale nie mam śmietany, a nie chce mi sie drugi raz do sklepu iść...

Bashi - ja tak mam od 3 mies..i jest coraz gorzej teraz to mi ,,bokow,, brakuje do przekrecania..:p staram sie odsypiac w dzien ..zeby jakos funkcjonowac:-)

Rozia- moze chlopina jednak cie zaskoczy..ale to tak jak moj zwala na moje hormony w żart obraca..i niestety odpuszczam:p
a nocy ciezkie..niby mam lezec na prawym boku żeby corci bylo wygodnie..a tu d...bo bok boli...i jak m sie smieje krece sie wkółko jak mały piesek co miejsca szuka..:p kurde moze na ,, siedząco ,,popróbuje..:p:p

myślalam ze kurier dziś wpadnie z pościelą do łóżeczka i bede przymiarki robic:pa tu d...bo jeszcze nie wysłali bo niby przeoczyli mój zakup:-(

u mnie ziemniaki,schabowy z piersi, sórowka:p no i kompocik sliwkowy:p:p

Joasiu ja sobie kupiłam takiego dużego rogala i super mi się z nim spało :-) Przytulałam się do niego bardziej niż do m :-) A później do karmienia mi służył :-) Bardzo sobie go chwalę, bo ja leżąc na boku musiałam mić jedną noge troche wyżej, bo mnie miednica inaczej bolała, także dla ciężaróweczek polecam :-)

reklama
Melduję się już z hanysowa :-)

Bashi ale fajna rodzinka :tak: no i tort :-p

Marysiu jak Anetka? :confused:

Joasiu ja deserki zaczynam jeść od dzisiaj :cool2::-D

Rozia ojjjj to musiał poważnie sobie naskrobać ten Twój mężulek :szok:
Hip hip hurrrraaaaa dla Bianki, że zdecydowała się zdrowo nawadniać ;-)

Ada a kto Ty? :oo2::huh::rofl::laugh2:
Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej cholero Ty niedobra :wściekła/y:;-) Opowiadaj co u Was :tak:

LiLuu ano nie miałam czasu przed laserem, bo chciałam jeszcze sklepy zaliczyć :sorry2: a później w drogę :-)

Truskafffka no to teraz powtórka w Sylwestra :-)

A ja dzisiaj nie gotuję, bo nie miałam kiedy, więc zamawiam pizze :-p Któraś chętna? To zapraszam :-)

Do góry