reklama
wpadam zyczyc milej nocki..
padnieta jestem pol dnia spedzilismy przy kompie na skype:-) tlumaczac szwagrowi co ma nam w irlandii kupic..bo przyjezdza :-):-)
ciezko chlopowi ktory nie ma laski ani dzieci wytlumaczyc co chcemy dla corek..
zmykam do lozka..spokojnej nocy:-)
padnieta jestem pol dnia spedzilismy przy kompie na skype:-) tlumaczac szwagrowi co ma nam w irlandii kupic..bo przyjezdza :-):-)
ciezko chlopowi ktory nie ma laski ani dzieci wytlumaczyc co chcemy dla corek..
zmykam do lozka..spokojnej nocy:-)
P
Paula~
Gość
Hello :-)
U nas w nocy był mega mróz nawet nie wiem ile, bo oczywiście nie mamy termometra u Puzla ale patrząc rano na samochody to nie zazdroszczę tym, którzy musieli skrobać szyby ;-)
Ada 200 paczek? O Jezusie
Joasiu oj to wczoraj miałaś wyczynową rozmowę ale mam nadzieję, że w końcu załapał o co Wam chodzi? Zresztą 100% pewności będziecie mieli jak przywiezie dostawę
Miłego Dzionka :*
U nas w nocy był mega mróz nawet nie wiem ile, bo oczywiście nie mamy termometra u Puzla ale patrząc rano na samochody to nie zazdroszczę tym, którzy musieli skrobać szyby ;-)
Ada 200 paczek? O Jezusie
Joasiu oj to wczoraj miałaś wyczynową rozmowę ale mam nadzieję, że w końcu załapał o co Wam chodzi? Zresztą 100% pewności będziecie mieli jak przywiezie dostawę
Miłego Dzionka :*
biapl
Fanka BB :)
Witam Dziewczynki!mam pytanie,czy jak Wy macie owulke,to macie tylko sluz,czy moze tez bol?!?prosze odpiszcie,bo u mnie cos chyba z cyklem nie tak...10-go dnia sluzu pelno,ze utopic sie mozna,11-go lekki bol,ale brak sluzu,12-go bol,ze malo nie zejde,ale zero sluzu,a 13-go czyli dzisiaj nic...ani bolu,ani sluzu...normslny mam cykl zawsze 27-28 dni...nic juz nie rozumiem...czy tam cos nie tak z jajnikami?!?milego dnia Wam zycze w ten mrozny poranek:*
reklama
biapl
Fanka BB :)
Okdzieki Roziu:*no mnie to tak napier...ze myslalam,ze zemdleje...no nic bede to obserwowac...czy cos mi sie poprzesuwalo,to tez nie wiem,b raz jest bol,raz nie...raz pelno mazglatego sluzu,a raz nie ma nic...przed ciaza z Malym to chociaz zawsze jak w zegareczku szwajcarskim punktualnie i sluz i bol 14-go dnia,zeby sie walilo,palilo...a teraz takie numery...eh...DZIEKUJE:*
Podziel się: