reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam

u mnie leje

ja juz dzieci wywiozlam.:-)
.m znowu w trasie..pranie sie pierze..a ja musze chatke ogarnac..zeby weekend miec wolny :-):-) bo od dzis albo jutra do niedzieli mam 3-latka w domu Maksia synka mojego brata..:-):-)
milego dnia

reklama
Witam i ja

Rozia my juz tez wstaniete:-D z tym ze moja gwiazda poszla spac o 23.30 a wstala po 7 :baffled: Cos przy tych zebach poprzestawiala sobie spanie

biapl to trzymam kciuki za zlobek:tak:

Milego dnia

Dzien doberek :-D
MALA MI - witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wspolczuje rany, a zamierzasz powalczyc z tym pseudo-doktorkiem ?
TRUSKAFKA - ja dokladnie robilam to samo co Roszpunka - ceratka w dzieciece wzorki i sama "tapicerowala" od suchej deski :) i efekt lepszy niz w orginale i co najwazniejsze trwalszy i nie do zdarcia :-D
LORI - u nas wick i inhalacje tez zawsze ida w ruch :-D dla Aneci mam tylko lagodny zel pumo wap baby. Na szczescie juz jest ok, najgorzej i najdluzej trzyma m - a podobno zlego licho nie bierze...hmm...
JOANNO - to mowisz ze za "gasnice " robisz :happy2:
LILUU - wszedzie sie trzeba za kieszen trzymac :no: i wciaz gdzies cos trzeba dokladac eh
KATRINA - brawo dla Kubulka
ROZIA - jak na froncie ?
A moja panna urzadza nam froterke w calym mieszkaniu - wlasnie weszla pod krzeslo :-D,

Dzień dobry
i znów w kratkę pogoda, dziś słońce i upał:-D ze wzoru wynika że jutro powinno lać, pojutrze słońce, a w niedziele deszcz:-D

Katrina no jak to dlaczego w kościele, natchnęło Go ;) oryginalny z niego facet i tyle:tak::-)
Agnes uuu to niezły atak czwórek, trzymajcie się dzielnie
Liluu noo dobija ta kasa.. :/ tulę
nie damy się!
Biapl hehe wrknięcie dobra rzecz ;) dzieciak musi wiedzieć kto tu rządzi :)
i kciuki trzymam za zdrówko w żłobku
Joanna hehe to sobie przedsmak malucha fundujesz ;)
Marysia no tak tak, tylko moje krzesełko plastikowe :-D
a córcia pomaga mamusi w porządkach, podłogi masz z głowy haha

I ja jestem :-D

Liluu będe częściej wpadać tylko niech to bb jakoś normalnie zacznie mi działać :baffled:

Truskaffka,Marysia,Roszpunka,Joanna,Lori kurde nie wiem co teściowej odbiło zawsze dobrze sie dogadywałysmy jak swoich racji nie zaczynała ale teraz to przesada,chyba dostało mi sie za to ze Oskara na rękach nie pozwoliłam nosić :szok:
Biapl ja tez trzymam kciukasy za złobek :))

Rozia ... i jak tam dziś ???

my na badaniu bioderek byliśmy i za 6 tyg. znowu bo mały ma jakiś luz z prawej strony :-(

u mnie dziś deszcz :-:)-:)-:)-(

Marysiu Pan "doktorek" wyleci ze szpitala niedługo ;-)

aaaaaaaaaaaaa i wiecie co ..juz mi się za brzuszkiem tęskni :-D

My po spacerze i zakupach:-) Obiadek dla Bianki się robi :-)

Marysiu m dziś w pracy. Ale ogólnie normalnie rozmawiamy, tylko nadal wisi to w powietrzu,bo ja nie odpuszczę, ale czekam aż sam zacznie temat:-) No zobaczymy jak to będzie :-)

Bipal trzymam kciuki za żłobek :-)

Zdrówka dla wszystkich pociech :-)

witajcie

MalaMi - przykro mi z powodu komplikacji z raną, ale cieszę się, że wreszcie do nas zagladanęłaś,

Rozia, Truskaffcia - chyba zapiszę go do chóru gospel, to pośpiewa i potańczy sobie.. hihi,

Liluu - mówisz, że termometry do d...y, no tam też można mierzyć, to chyba dobre są???? hihi

My mamy Brauna do mierzenia temp. w uchu - póki co nie narzekam na niego.

Marysiu- nie wiedzialam ze nadaje sie za ,,gasnice,, ale to moze dlatego ze nauczycielka mojej corci to rodzina - moja ciotka wiec podobno bede miala wplyw na wszystko :)

truskaffka-a jak...trzeba sie przyzwyczaic na nowo..:) zreszta on czesto u nas siedzi i jest z tych grzecznych tylko ciagle gadajacych..:)

malami- nie przejmuj sie..ja w ciazach tylam po 25 kg..i jakos wracalam do swojej wagi..wiec niech na siebie popatrza..zreszta tak to jest z tesciami..

a ja zaraz na kolejne zebranie w szkole co by sie dowiedziec ile kasy potrzeba wplacic :)

a kupilam sobie wloczke :-):-)
i wieczorem probuje..mam w planach bialy kocyk do wozka :)
ale z moim talentem roznie moze byc..:D

Ostatnia edycja:
Rany boskie chyba długo mnie nie było :)
Na FB siedzę bezczelnie, i zaglądam na BB z włosiennicą na plecach!
Lori Gratuluję Pięknej Córeczki!!!! No to jesteśmy mamy wrześniowe:-):-)
Czas leci, czas leci wczoraj moja mała córa rok skończyła, czujecie?:-)
11.09.2013 040.jpg

Joanna 35 to już 20tc, no matko! Płeć już znacie? Gratuluję!
Buziaki dla Wszystkich!

Załączniki

• 11.09.2013 040.jpg
    11.09.2013 040.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Łooo matko !!!!!!!! bijcie w dzwony !!!!!!!!!! Kto to do nas zawitał !!!! Axa najpierw sto lat dla Adusi !!!!!!! A teraz pisz co u Ciebie i w ogóle :-) Gdzieś była jak Cię nie było :-)

Do góry