reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :-)

Ja wczoraj padłam:-(

Ale widze reszta powoli sie zlatuje :-) Jeszcze trzeba kilka osób ściągnąć i będzie komplet czarownic, jak to Katy napisała :-)

Bipal zazdroszczę Wam tego wypadu do Paryża... My byliśmy kiedyś w Paryżu,ale pod Krakowem :-D:-D:-D

Katy mam nadzieję,że dziś już głowa przeszła :-)

Liluu jak tam Lili??

U mnie dziś pogoda kijowa, czyli wzór trussskafki się sprawdza :-)

Miłego dnia :-)

reklama
Rozia a dziekuje ,Lilka nawet dosc spokojna sie robi tylko ciagle ktos musi przy niej byc jak tylko rusze sie na metr od niej od razu ryk no i ten katar nie odpuszcza a maruda nie da sobie nosa wyczyscic czasami mam wrazenie ze trzymam ja za mocno i zaraz jej krzywde zrobie no ale co zrobic jak trzeba to trzeba
a jak Bianka? Jak jej ida obroty brzuszek-plecki? Moja czasami staje na cztery moze zacznie normalnie raczkowac bo narazie to jak waz sunie wszedzie tylko ze do tylu:-D

Wiesz co, jak z nią ćwiczę to widzę,że wie o co chodzi w tym obrocie, ale jest leniem i nie chce się odwracać... Ostatnio odwróciła się sama z brzuszka na plecki sama :-) Nawet 2 razy, ale to by było na tyle, leniuch :-)

A co do Lili i jej kataru, to niestety jak mus to mus ...

my na badaniu bioderek byliśmy i za 6 tyg. znowu bo mały ma jakiś luz z prawej strony :-(

u mnie dziś deszcz :-:)-:)-:)-(

Marysiu Pan "doktorek" wyleci ze szpitala niedługo ;-)

aaaaaaaaaaaaa i wiecie co ..juz mi się za brzuszkiem tęskni :-D

z bioderkami na pewno wszystko będzie dobrze :tak:

Ty znowu chcesz brzuszek a ja nie wiem co tu zrobić żeby się go pozbyć :-D

Rany boskie chyba długo mnie nie było :)
Na FB siedzę bezczelnie, i zaglądam na BB z włosiennicą na plecach!
Lori Gratuluję Pięknej Córeczki!!!! No to jesteśmy mamy wrześniowe:-):-)
Czas leci, czas leci wczoraj moja mała córa rok skończyła, czujecie?:-)
Zobacz załącznik 582268

Joanna 35 to już 20tc, no matko! Płeć już znacie? Gratuluję!
Buziaki dla Wszystkich!

bardzo dziękuje za gratulacje :)

100 lat dla Adusi :) ...... śliczna dziewczynka i fajnie że staje się małą kobietką a nie idzie w ślady za chłopakami :-)

Dzien dobry

no i gdzie wszystkie czarownice? :confused::-)

Kurcze ten katar nie chce malej przejsc :(

Ja kawusie pije
milego dnia

kurcze że ją to tak trzyma, próbowałaś może inhalacji?

ja dzisiaj nockę miałam znośną...Lila śpi, R śpi (chociaż spał praktycznie całą noc :dry:) ...... chory jest to niech lepiej się kuruje.

Lilka już dostała ksywe żarłakus pospolitus ... dziewczyna za bardzo wzieła do siebie hasło "karmienie na żądanie" :-p:-p:-p

hejka

no Rozia ledwo oko otworzyłam i się śmiałam z tej pogody :-D
panna moja pospała ładnie do 9:30, a teraz zażądała położenia, więc znów kimono a ja kawkę sobie walnę i się pobyczę :cool2: chata ogarnięta, rosołek się gotuje ..:cool2:

Biapl i ja zazdroszczę Paryża :) teraz sobie wyobraź że mój synuś jak miał pół roku ważył 9600 :-D pączuś był nieziemski:-p
Katy ejjj nooo jak to na czarownicę przystało czary mary odprawiaj i po bólu głowy:-p
Liluu a psikasz małej coś do noska? bo coś za długo to trwa :( i maść majerankową polecam i oli bas lub inny olejek do gorącej wody
Lilka wąż zapewne obłędna :-D
moja mała zaczęła ruszać łapkami na czterech, ale z kolei nogami nie przebiera tylko staje na paluchach:-p ogólnie pełza do tyłu i do przodu i ma aktualnie straszną zajawkę na kręcenie się wokół własnej osi i siadanie
Rozia żaden leń tylko spokojna dama:-p
Lori hihi cycowa dziewczyna rośnie :tak::-D

Witam Kobietki!u nas tez juz jesiennie,zimno,jak diabli:'(...bylismy w Paryzu,ale az tak wiele zesmy nie zwiedzili,gdyz to byl niestety kolejny wyjazd sluzbowy mojego meza,na ktory tym razem mogl zabrac rodzine;)czasu mielismy malo dla siebie,bo on byl od 9:00 do 19:00 na targach...no i tak poza tym,ale wieze zesmy widzieli i pare zabytkow,a tak to zesmy w hotelu siedzieli i na tate czekali:'(najwazniejsze,ze wieczory razem;)...Lece kawke pic,bo Maly zasnal i ja tez zaraz uderze w kimono,jak sie nie napije kawki;)ugotowac cos trzeba,poki Maly Lobuziak spi;)widzialam na innym watku,ze polisia jest znowu w ciazy...pamietacie?!?ona ma synka Mikolaja...to tak na marginesie...ciekawe co tam u jane?!?...Wam zycze Milego Dnia Kobieki i Dzieciaczki:*Fajnie byc znowu z Wami:*

To i ja dziś liste podpisuję :-D

Katy :D fajnie że jesteś :*:* pyscku Ty mój ;-)

Lori noo już mi się marzy piękny okrągły brzunio z dziurką tym razem a nie ogonkiem w środku :-D:-D , i właściwie z kg to 5 nadprogramowych mi zostało ;) .Co do brzuszka to też mam jeszcze ale przez 10 lat skóra niestety się zmieniła i ciało postarzało i ciekawe jak ja sie tego teraz pozbędę :szok:

Truskaffffka ale Ci dobrze luzik masz ze hoho ;-),ale ja teraz chyba kawke sobie wypije bo leje deszcz i pogoda kiepska no i cisnienie niskie :-(

Byłam dziś u ginki ii wszystko dobrze po cc i nastepna wizyta za 6 miesiecy :) co do rany to powiedziała ze lepiej jak wylatuja te resztki niż miałoby sie zbierać w srodku i niedługo powinno sie zagoić ,bo nie ma obrzeku i zaczerwienienia .Co do nastepnej ciąży to mowiła ze jak chce jeszcze to najwcześniej za rok ,ale mi juz chyba ta dwójka wystarczy ;-).Powiedziała ze Oskar do tatusia podobny :sorry2:,no i wychodzi na to ze moje dzieci mają tylko moje nosy :-D

Teraz mały spi a ja z Szymkiem obiad bedziemy wcinac :tak:

a gdzie Jane,Paula ???

Malami - dobrze ze sie ładnie goi :) ... poważnie myślisz o trzecim dziecku? .... ja na 100 % nie chce wiecej dzieci. Mam już komplecik, ale łezka w oku się kręci jak sobie pomyśle że juz ciążowego brzuszka nie będzie. Nie tyle brzuszka co tych ruchów w brzuszku. Z drugiej strony tyle stresu czy wszystko będzie dobrze to ja dziękuję.

biapl - szkoda że sami gdzieś nie zwiedzaliście, takie miejsce to szkoda na przesiedzenie w hotelu.

truskaffka - ciekawe czy Mela będzie raczkować :) ... dobrze pamiętam że Matik na pupie się przemieszczał ? ... najbardziej w pamięci utkwiły mi jego pingwinki :)

ale chmura idzie, burza będzie jak nic. Zauważyłam że nie mogę przekraczać trzech godzin między karmieniami bo mi stanik zaraz strzeli :-p:-p:-p:-p

w jakim wieku dziecko kuma że można potrzymać grzechotkę?
nie mogę się doczekać kiedy będzie bardziej świadoma wszystkiego,bo puki co to tylko cycuś i cycuś :sorry2:

Paula sie chyba na nas obrazila :(
Jane do nas juz nie zaglada :(

dziewczynki tak stosuje inhalacje i psikam do noska mnie sie wydsje ze to przez ząbki ciagle sie nie przebily.

Jak mnie sie nic nie chce :/ ta pogoda mnie dobija u nas juz totalna jesien od tygodnia :( deszcz i wiatr wrrr

reklama
Dzien doberek :-) AXARI - ALLELUJA , la Adusi 1000 latek
MALA MI - rana sie zagoi i bedzie git, a doktorek niech leci jak najdalej od jakiegokolwiek szpitala
LORI - dobrze ze Lila ma apetyt, a widze ze i u Ciebie chlop "podzdy****e" - zdrowka.
Moje dziewcze wreszcie zasnelo, bo wczoraj hulala caly dzien i zasnela dopiero o 23 jak sie sama kladlam, a dzis znow probowala niespac w dzien ale polegla wreszcie, za to w nocy nadal luksusik i spi do 10 :happy2: a ze auto nam sie popsulo i trzeba bylo na nogach mlodego odprowadzac, to ochrzcilam ta przyjemnoscia m, zwlaszcza ze mi ostatnio podpada :-D

Do góry