reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ilonka termin następnej przewiduję na 30, 31 sierpnia- ale ze mną to nigdy nic nie wiadomo:no:

truskafka już się doczekać nie mogę- albo II , albo niech wredota przylezie i niech już nowy cykl nastanie

reklama
Dzem dobry :))))))))))))))))
I am Back :))))
Truskafffeczko nooo wyskoczyłas jak Filip hehehe GRATULUJĘ
czy któraś mi stesci co tu sie wyrabia ?????
Katy :-):-):-):-):-):-) jestem grrrrrrrrr hehehehe
co u Was Kochane ,przepraszam ale nie doczytam tylku dni......moje życie wygląda ostatnio jak na wariackich papierach :szok::szok::szok::rofl2::sorry2:

Pozdrawiam gorąco :-D:-D:-D:-D

kłapciu przy Twojej podłej naturze to się starać za bardzo nie musisz- to naturalne. znalazłam ofertę wczasów dla mamusi
10_3_6.gif

mam nadzieje ze sprawisz mi prezent urodzinowy:-p:-) :-p:-p:-p:-p wiec postaraj sie wysikać II krechy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale sie uśmiałam Ilonka hehehehe
a Karola ooo tak Ty niedobra hehehehehehe :-D:-D:-D
piateczka a Ty co z tymi wczasami hahahahaha gdzie chcesz wyłas najkochańszą teściową hahahahah

reklama
Kasia - o tak tak jestem za mam chrapkę na sesję ciążową już jakiś czas ale jak na złość na miejscu nie mam żadnej bliskiej ciężarnej której mogłabym to zaproponować:) 1 sesja ciążowa a kolejna z bliźniakami :) oooooooo tak już mi sie wizje wł :) heheh
Truskawka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Rozia - mam nadzieję że to lenistwo ciążowe a nie dołek
Ilonka u mnie @ trwa a następna h...... wie kiedy bo mam mega nie reguralne a cykl staranek możesz wpisać w1 heheheh chociaż wiecie jak my się staramy :) spontan póki co
Małami - to wszelki duch Pana Boga chwali :) w końcu jesteś:)

Do góry