truskafffka to moze mi owulka zrobi prezencik na urodzinki mojego M.wypadaja 17,a potem mamy rocznicę 27 to tescik mozna by zrobic,i tak sobie zaplanowałam wszystko okazyjnie! jeszcze raz gratuluję Rybki Kochana niech rośnie zdrowo!!!!!
reklama
truskafffka
Fanka BB :)
nnnooooo ja bym chętnie całą masę fluidków wysłała...ale ale...boję się 
także wybaczcie, na razie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& będę wysyłać i mocno zaciskać
a w środę mam wizytę u gin, jak usłyszę dobre newsy -a głęboko wierzę że tak będzie
to wyślę całą masę fluidków 

także wybaczcie, na razie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& będę wysyłać i mocno zaciskać
a w środę mam wizytę u gin, jak usłyszę dobre newsy -a głęboko wierzę że tak będzie
Cześć dziewczynki, ja znów tylko na chwilkę, bo jeszcze trochę pracy jest...
Truskafffko fajnie że jesteś! Powiem tak: a nie mówiłam, że tak będzie

? Jeszcze raz mega wielkie gratki i kciuki &&&&&&&&&&&&!!! Co do ryb, to podobno jeśli są wędzone na gorąco, to jest ok, a tych wędzonych na zimno nie można.
Werka, witaj! Gratuluję!!! Nic się nie stresuj, bo i tak, co ma być to będzie, a stres nie jest dobry dla fasolki! I uważaj na siebie w pracy!
Katy, bardzo mi przykro :-
-
-(, mam nadzieję, że to jednak przejściowe jest i tacie się poprawi.
Losiczko straszna historia...

Asiczko, oby jednak @ nie przyszła &&&&&&!!!
Ilonko, no niestety tak to jest w budowlance, wiem to doskonale, bo chłopak mojej przyjaciółki to już w tym roku z 5 razy pracę zmieniał, a w co najmniej 3 firmach nie dostał wypłaty

... Mam jednak nadzieję, że ta druga praca okaże się lepsza!
Pamelo całkowicie się z Tobą zgadzam w temacie motocyklistów. Trzeba mieć trochę rozumu, bo jak nie to to nie „motocyklista” tylko zwykły „dawca”. Moi dwaj kuzyni jeżdżą na motorach od x lat i też nigdy nic im się nie stało. Trzymam kciuki, żeby urlop przyniósł fasolkę &&&&&&&&&

!!!
Viola, śliczne ciuszki i ta cena :-)!!!
Marysiu, mam nadzieję, że Dareczkowi szybko się poprawi!
Piąteczko pozazdrościć twojemu m energii ;-);-);-)!
Dziama, ja to chyba umówię się do Ciebie na sesję ciążową jak zawitasz do Wro
!
Ilonko, Roszpunko, my tu jak na szpilkach siedzimy, a wy nic... ;-);-);-)
Miłego dnia!!!
Truskafffko fajnie że jesteś! Powiem tak: a nie mówiłam, że tak będzie

Werka, witaj! Gratuluję!!! Nic się nie stresuj, bo i tak, co ma być to będzie, a stres nie jest dobry dla fasolki! I uważaj na siebie w pracy!
Katy, bardzo mi przykro :-
Losiczko straszna historia...

Asiczko, oby jednak @ nie przyszła &&&&&&!!!
Ilonko, no niestety tak to jest w budowlance, wiem to doskonale, bo chłopak mojej przyjaciółki to już w tym roku z 5 razy pracę zmieniał, a w co najmniej 3 firmach nie dostał wypłaty

Pamelo całkowicie się z Tobą zgadzam w temacie motocyklistów. Trzeba mieć trochę rozumu, bo jak nie to to nie „motocyklista” tylko zwykły „dawca”. Moi dwaj kuzyni jeżdżą na motorach od x lat i też nigdy nic im się nie stało. Trzymam kciuki, żeby urlop przyniósł fasolkę &&&&&&&&&

Viola, śliczne ciuszki i ta cena :-)!!!
Marysiu, mam nadzieję, że Dareczkowi szybko się poprawi!
Piąteczko pozazdrościć twojemu m energii ;-);-);-)!
Dziama, ja to chyba umówię się do Ciebie na sesję ciążową jak zawitasz do Wro

Ilonko, Roszpunko, my tu jak na szpilkach siedzimy, a wy nic... ;-);-);-)
Miłego dnia!!!
P
piąteczka
Gość
pamela gdyby nie pomoc mamy to nie wiem jakbym sobie poradziła- a tak jak już mam naprawdę dość to mam możliwość wyjść na chwilę , policzyć do dziesięciu i ochłonąć
truskafka &&&&&&&&&& za wizytę- ja mam nadzieję, że po poniedziałkowym sikańcu i ja będę mogła fluidki słać
rozia a cóż to za zły humorek??????? po dupsku zlać????????
truskafka &&&&&&&&&& za wizytę- ja mam nadzieję, że po poniedziałkowym sikańcu i ja będę mogła fluidki słać
rozia a cóż to za zły humorek??????? po dupsku zlać????????
pauza sie skonczyła,wracam do pracy babeczki:-(.ale wreszcie udało mi sie troszke z Wami pogadać!ale mi tego brakowało! ciągle brak czasu... życzę miłego dnia Kochane! zerknę wieczorkim czy nam przybyło dzieciaczków:-)
P
piąteczka
Gość
karola spakuj i oddaj lumpy - Ty niewdzięcznico hi hi
reklama
truskafffka
Fanka BB :)
Podziel się: