reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

pamela jak chłopina zregeneruje siły to będziesz jeszcze wegorza unikać ha ha

viola ach te jawki- każdy chłopak chciał taką mieć

katka jak tam sytuacja???????

ilona roszpunka ja to z Wami nie wytrzymam- może wpadnijcie do mnie posprzątać???

i resztę zapomniałam wrrrr

losiczka lepiej się czujesz????

reklama
werka_b my mamy takiego własnie ścigacza,i robi fajne brum,brum jak piszesz,i powiem Ci ze jak poznałam mojego meza to on juz jezdził 2 lata na motocyklu,jak siadłam pierwszy raz z tyłu to po 20 metrach chciałam zejsc! ale potem pokochałam ten wiatr we włosach,a raczej poza kaskiem...moja mama tez mi od razu mowiła,zabron mu,bo sie zabije! ale on to kocha,nie pali,nie pije nie chodzi po barach z kumplami,ciezko pracuje,to jego ogromna pasja,siedzi w garazu myje ten motocykl,szlifuje,czyta gazetki o motorach,jak mogłabym mu zabronic...12 lat juz jezdzi i razem tylko w zeszłym sezonie zrobilismy 1000km.razem i nigdy nic sie nie stało.jak pisze Viola wszystko jest dla ludzi z głową:tak:.jutro człowiek z domu wyjdzie i go cegłowka spadajaca z dachu zabije,a moze przejezdzic motorem 40 lat bez problemu.jak mi z tych staran o fasolke nic nie wyjdzie to kupujemy drugi motocykl i bedziemy dwa wariaty jezdzic!

Ostatnia edycja:
truskafffka Ty mi musisz zdradzić swój patent jak wrócić z fasolką w brzuszku z urlopiku,bo mój sie zaczyna za tydzien!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Pamela- jakie nie wyjdzie!!!!! babo jedna nakopać Ci :p będziesz miała pięknego zdrowego bobasa nie gadaj głupot.
Truskawa - czekam z niecierpliwością na te zdj na gr:p

Mam ochotę na kanapeczkę z mielonką heheheheh chyba kogoś do sklepu wyślę :)

dziama86 ja wciąz wierzę naprawde.nawet mnie ta @ co przylazła wczoraj nie zniechęciła,musze tylko odpoczac,nabrac energii,bo mi sie ledwo żarówka świeci:baffled:...a wtedy może i zdziałamy cosik z moim M.wiecej...a moze jakiegoś małego motocyklistę:happy2:...

na dzień dzisiejszy to mogę którejś moje maluchy wypożyczyć bo mam juz dość. Biją się od rana , gryzą i wyją!!!!!!!!!! HELP!!!!!!!!!!!

Ilona do tabelki-wizytę mam 1 sierpnia, a ostatnia @ 23 czerwca
mam nadzieję że sie rozgoszczę na dobre w ciężarówkach ...pliiiisssss:sorry2:
Chłopaki to lubią jednak te mieszkanka w brzuszku hehehe nic dziwnego że synkowie są mamusiowi :p
ale trzymam kciuki żeby Pawełek zechciał się poprzytulać do mamusi z drugiej strony i opuścił dotychczasowe gniazdko ;)
łosiczko :( o matko, aż mam ciary i ryczeć mi się chce, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za tego małego chłopczyka, oby wszystko było dobrze...
Werka oby te dwa tygodnie szybko zleciały
Viola :) dziękuję, popatrzcie popatrzcie ..widok morza jest cudny, a za rok będziecie szaleć w morzu :)
fajowskie ciuszki wygrałaś :D
Dziama :) całuję rączki hehe
Pamela fajnie tak całą ekipą bujać się na motorach :)
a my Rybkę tworzyliśmy na moje urodzinki :p owulka mi prezencik zrobiła i pojawiła sie w dniu urodzin ;) ale myśl o urlopie zapewne nas pozytywnie nastroiła i udało się zaskoczyć ...
teraz mam nadzieję że Rybka sobie miejsce robi w brzuszku, gadam do niej, że ma grzecznie rosnąć i nie stresować mamusi ;)
Na urlopie...LUUUZZZZ i Bzyyyykanko i będą z tego dzieci ;)

reklama
truskafka Ty się słonko nie obijaj tylko zapodaj tu szybko świeżutkie fluidki

pamela kochane są , ale jak maja zły dzień to po prostu koszmar!!!!!!!!!!! z czterech słyszysz mama i mama a nie dojdziesz prawdy kto zaczął awanturę

Do góry