reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
jestem i ja,wreszcie chwilkę czasu mam,ja tez jeszcze bez kawki,nawet na to czasu brakowało ranoto teraz nadrobię i kawkę i poczytam co tam u moich dziewczynek:-)

Piateczka ja już sypaną wypiłam teraz zrobiłam sobie rozpuszczalna z mlekiem heheeh
Ilona, Viola - ech zbieżność imion i się zakręciłam nie doczytałam słowa "też" Pawełek i dorobiłam sobie ideologie hehehehheheehehehehehheehheehheehhe

ilonka oj trzyma nas Pawełek w napięciu!!!!

dziama ja sie troszkę boję drugiej kawy po tych moich skokach ciśnienia- ale kto wie- może się skuszę

dziama
OJ chciałabym aby to o mnie chodziło ............... :tak::tak::tak: no ale nie mam na co liczyć......chyba ze mój wróci i znów bedzie intensywny weekend choć już nawet sie nie łudzę czy to coś zdziała ........:crazy:

ILONA Zadziała nie zadziała :) pokorzystać zawsze można heheheh tym bardziej że to ostatnio momenty :) potem zanim wrócisz do formy chwile to zajmie pewnie - zresztą nie znam się bo nie rodziłam ale tak na chłopski rozum hehhehe

a propos tematu mój M ma dziś wolne i wypisuje mi tu od rana różne zbereźne rzeczy a ja na głodzie i pracuj tu kobito spokojnie :d ech

Werka witaj:-),i nie bój sie ze palniesz jakąs gafę,wal śmiało co myslisz i czujesz,po to tu jestesmy zeby wysłuchać:tak::tak::tak:!!!no i gratuluję fasolki!!! ViolaPop bo 22 lata to za młody wiek na motocykl!ja też znam wiele takich przypadków,niestety,dostanie taki młody chłopak motor,wczesniej nawet na skuterku nie jezdził i adrenalina robi swoje...u moich rodziców przed domem taki 20 letni chłopak zabił małego 5 letniego chłopca,bo chciał pokazac dziewczynie jaka ma ,,moc,,:no::no::no:... i dosłownie przeleciał przez ulice 200km...w srodku osiedla! znam ten temat dobrze bo mój maz jest motocyklista od ponad 12 lat i widzieliśmy wiele..wystarczy troche wyobrazni,nic więcej,my mamy fajną grupę przyjaciół,spotykamy sie czasami w niedzielę i jezdzimy w góry lub nad morze,robimy pikniki,zwiedzamy,a scigac to się takie wariaty powinni na torze...prawdziwy motocyklista to ktos kto zaczynał od skuterka,nabierał doswiadczenia przez lata z szacunkiem dla zycia innych,a nie młodzik,co zszedł z roweru i sie przesiadł na motor.zresztą wariatów w samochodach tez nie brakuje...niestety...cholercia sie rospisałam a kawa wystygła...

ja to lubie motory takie sciganty, lubie sluchać ich brum brum:-):-D, ale swojego Meza to w zyciu bym nie puscila i nie pozwolila kupić, naprawdę teraz nawet na zielonym świetle na przejsciu dla pieszych człowiek nie może sie czuć bezpieczny!:baffled:

witam kochane!

ja dopiero co podniosłam tyłeczek z łóżka, szybkie śniadanie i do was. dzisiaj znowu zapowiada się upał więc nie wiem jak dam radę. muszę zabrać się za pranie. w taka pogodę szybko mi wyschnie. no i dzisiaj mam znowu nalot bliźniaków tak więc może mnie być mniej i dopiero wieczorkiem zawitam znowu.

ilonka rozmawiałam z położną ze szpitala, ona też prowadzi szkołę rodzenia i mówiła że takie przyspieszacze porodu jak boboseksy, mycie okien, bieganie po schodach to z 2 tygodnie przed terminem aby urodzić o czasie. nie ma tak że od razu efekty. ale życzę ci szybkiego rozpakowania

roszpunka ty dzisiaj tez widzę masz dzieciaczki pod opieką. może jak cię wymęczą coś się ruszy

dziama miłej pracy. dzisiaj pierwszy dzień twojego maratonu pracusiu?

losiczka kochana to musiało być straszne przeżycie. mam nadzieję że z chłopcem będzie ok. no i nadal za ciebie &&&&&&&&&&&&&

reklama
Ilonka a ja wiem czemu Pawełek nie chce brzusia mamusi opuścić,bo wszystkie Pawełki to okropne uparciuchy!!! dziama86 ale Ci fajnie,mój ostatnio tylko pisze...będe pózniej,bo nawał pracy...a potem wraca,je,myje sie i łóżeczko:zawstydzona/y:

Do góry