reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hej!

najlepsze życzenia imieninowe dla naszych Aneczek! dużo słonka i optymizmu dziewczyny

karolina
jakoś w te upały daję radę. właściwie to dzisiaj dopiero mi dokuczaja więc póki co siedzę w domku. poprzednie dni jakoś takiej duchoty u nas nie było i wiał przyjemny wiaterek tak więc w cieniu w ogrodzie było przyjemnie. do tej pory ciążę znosiłam super ale teraz juz zaczynam odczuwać że moje akumulatorki nie daja rady na tak intensywne spędzanie dnia

katy
no ja mam duże zamiary i na tym się kończy. z grupsza ogarnęłam dom a teraz siedzę z lapkiem na kolanach i odpoczywam. łazienka czeka na sprzątanie ale póki co brak weny

losiczka
bez dolin mi tu proszę. ~~~~~~~~~~~~~~~ dla ciebie

piateczko a ty kiedy sikasz na testy?

katy jak tata dzisiaj? jakieś zmiany? i jak Londyn przed olimpiadą. zakorkowany czy da się żyć?

Ilonka cena dobra ja już kilka razy robiłam zakupy w tym sklepie bo to firmowy sklep naszych toruńskich opatrunków a oni współpracują z firmą baby ono i jeszcze mam taniej bo mam zniżkę pracowniczą bo mój mąż tam pracuje:tak:

Byłam trochę z małym na dworze ale temperatura wygnała nas do domu.

karolina ja cię rozumiem. ja teraz spię do 9 co najmniej. potem śniadanie z m (on nauczyciel czyli ma teraz wolne) troszkę popracuję w domu typu prasowanie, pranie, zakupy itp i muszę odpocząć bo sil brak. potem obiad ugotuję i znowu odpoczynek. no ale nawet jak bym chciała to nie mam sił na więcej.
w przyszły tydzien jedziemy do teściów (na całe 7 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) więc też muszę do IKEI wjechać po wanienkę. jak wrócimy do musze sypialnię naszą dostosować do nowego lokatora. komoda już pełna ubranek czeka. łóżeczko muszę złożyć i ustawić. pościel dla Olka wyprać. no i muszę pomysleć o zakupach dla siebie.

Karoluś dobrze się czuję:tak: Oby tak dalej. Mam jednak niskie ciśnienie i chyba bez kawy się nie obędzie.

A co do clexanu...To napisałam do NFZ z zapytaniem jak to jest z nim.Moja rodzinna powiedziała ze gdyby była gin. to by nie miałą obiekcji dac.
Ciekawe czy mi odpiszą.
Na dwa miesiace mam już te zastrzyki.Dziewczyny którym nie jest potrzebny mi prześlą.

Ilonka przekażę Kasi.

mam jeszcze pytanie odnośnie ubezpieczenia grupowego. myślicie że mąż może od września dopisać mnie do swojego ubezpieczenia? oni mają wysokie w szkole bo u mnie w pracy to takie żałosne. i nie wiem czy jakby co dostałabym u niego też kasiorkę?

Hallo Kochane!
Wszystkiego Najlepszego dla Naszych Aneczek!!!!
U Nas upałów ciąg dalszy:baffled: Wczoraj nad jeziorem bosko było! Dziś też jedziemy, trzeba korzystać, bo nie wiadomo kiedy znowu będzie tak ładnie!
Karola, to fajnie, że Mama przyjedzie, i teściowej wytłumaczy co trzeba! mam nadzieję!!!!!
Mój brzuszek wcale mi nie opadł, jeszcze po prostu nie doszedł całkiem do góry, najpierw będę go miała pod samym gardłem, a później tak 2 tygodnie przed porodem trochę mi spadnie, ale u mnie takiego spadku mocno nie widać:-D
Druga pralka różo bieli się suszy:-)

karola ja już widzę ten ogień na płonących szmatach- jak będzie mocno śmierdziało to zapros mamusię na pieczoną kiełbaskę

reklama
Do góry