reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam się z rana!

Ilonko, Agnes mi tam wszystko jedno, czy chłopcy, czy dziewczynki, byleby maluchy były zdrowe, ale mój m to by chciał chłopców :-)...

Piąteczko nie będziemy robić 3d. Wolę zrobić 2d w porządnym gabinecie u porządnego lekarza, żeby się przekonać czy wszystko jest ok, a to już będzie kosztowało nas 200 zł :szok:. Może ewentualnie dopłacimy i nagramy sobie to USG na płytę.

Jane, to fajnie, że rodzina tak o Was myśli! Na pewno te rzeczy się u Was nie zmarnują, bo czy naturalnie czy ze wspomaganiem, to jestem przekonana, że mały lokator zasiedli wkrótce Twój brzuszek :tak::tak::tak:!!! Mi też przydałoby się takie gruntowne sprzątanie, ale jakoś nie mam weny... Może we wrześniu się zabiorę :-D.

Losiczko uuu aż miesiąc??? No mam nadzieję, że ta rana zagoi Ci się dużo szybciej. U mnie rana po ósemce zagoiła się w niecałe 2 tygodnie.

No, no, no Twój wykresik piękny jest! Chyba jajo zniosę do jutra ;-)! Oczywiście świeżutka porcja: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Axa, piękny brzuszek! Widzę, że poszalałaś z różem, ale wcale Ci się nie dziwię po 3 chłopakach ;-)! Storczyki czasem zaskakują, ja też mam kilka takich, które spisane już na straty nagle zaczęły puszczać pędy!

Katy, zazdroszczę takiego dnia błogiego lenistwa!

Marysiu, dużo zdrówka dla Dareczka no i oczywiście kciuki za poprawę sytuacji cały czas zaciśnięte!

Viola, mam nadzieję, że Antoś dobrze zniesie szczepionkę i nie będzie chorował. Zresztą taki z niego aniołek, że pewnie nie będzie chciał psuć rodzicom planów weekendowych :-):-)!

Gosiu, ehhh... to się nazywa polityka prorodzinna naszego cholernego państwa... :angry::angry::angry::angry::angry: Brak słów po prostu. Mam nadzieję, że uda Ci się załatwić u innego lekarza receptę na lek refundowany. Wiem, że teraz z tym ciężko, ale może akurat trafisz na człowieka.

U mnie wczoraj była masakra, najpierw gorąco, potem duszno... Dziś odrobinkę lepiej, ale zobaczymy po południu, bo póki co to siedzę w klimatyzowanym biurze. A wczoraj byliśmy w kinie na „Facetach od kuchni”. Ale się uśmiałam, na prawdę bardzo sympatyczny film!
A któraś wie, co u Truskafffki???

Miłego dzionka!

reklama
Witam :) dopiero wstaliśmy,mleczko wypite,kawa zrobiona:)

Ilonka
na razie nie marudzi,gorączki na szczęście nie miał,ale nie wiem w jakim odstępie ona może wystąpić,pewnie nawet do kilku dni po.....?

Kasiu
taka pogoda ma byc do końca tygodnia niestety:( Zazdroszczę kina ja to nie wiem kiedy pójdę hehe ostatnio wysłałam męża z kolegą poszedł bo wiedziałam jak chce zobaczyć "prometeusza" a ja przecież z nim nie pójdę:)

dzień dobry dziewczynki

ilonka roszpunka rozpakować się wreszcie!!!!!!!!!!!!

kasia koszty są niestety, ale w niektórych gabinetach 3d to już standard- a płytkę koniecznie - ja też mam najmłodsze nagrane na zwykłym usg i pamiatka jest niesamaowita

viola grunt, że dobrze zniósł szczepienia, jak nocka minęła?

losiczka jak tam się sprawy mają???????

miłego dzionka

sto lat wszystkim aniom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziendoberek :-):-):-) ( Czy berek zobaczymy jutro he he )

Spie na stojąco :-p dopiero dzisiaj zaczal pobolewać brzuszek ale wiadomo że i tak może być. Oczywiście boje sie jutrzejszego dnia :-( ale pewnie tempka spadnie i @ zawita.

Kasiu wczoraj mi wlozyla kolejne lekarstwo dzisiaj juz nie boli uf..... ale to pewnie z nerwów przed jutrzejszym testem ;-)

Dzieki za kciuki . Jak ja nie cierpie tych ostatnich dni .:crazy: Test ujemny tempka w góre i nakrecanie przed jutrem :crazy:

Ilonko czy to byl taniec godowy dla mnie ??? :-D:-D:-D

Piąteczko czekam i sie wkurzam .Testów od cholery ale dzisiaj nie sikalam bo mam cykora :baffled:

Milego dnia dziewczynki :-) Wszystkim Aneczką oczywiscie wszystkiego naj naj naj :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
losiczka z całego serca Ci życzę, zeby jednak nie spadła i wredota nie przylazła- tam był berek na 777 stronie, więc puszczam Cię przodem i pisac mi tu pisać , żeby do pon były tu trzy 7 bo ja bedę sikać

Piąteczko noc spokojna zasnął co prawda o 22 ale spał do 4 ,najadł się i do 8.20 spał.
Teraz piję kawkę a mały na leżaczku przymyka oczka.

Losiczko Dobrze,że ząb daje odetchnąć &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro no i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I najlepszego wszystkim Aniom!!!!!!!!!!!! spełnienia marzeń!!!!!

Piąteczko z tym pisaniem to bedzie gorzej bo wekend sie zbiża :sorry2:Ale Ty mozesz pisać post za postem nie edytując he he :-D:-D:-D i sie uzbiera do 777 :-D

A u mnie robia ulice wylali żwir i jerzdzą walcem ja mieszkam na 3 pietrze a doslownie wszystko mi skacze w domu :crazy:

reklama
Do góry