reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja o tym nie wiedziałam. Dzisiaj się dowiedziałam.Myślałam że to od lekarza zależy ale gin mi dzisiaj wytłumaczył. Na inną chorobę nie będąc w ciązy refundują a w ciąży nie.:wściekła/y:

reklama
Ilonka, Viola, Roszpunka dzięki kochane, Synek będzie pewnie Mikołaj :) jeszcze przed zajściem wytypowaliśmy imiona dla chłopca i dziewczynki :) ogólnie z chłopięcymi mam trudniej hihi

Viola jejku a Twój maluch już ma ponad miesiąc! a dopiero jak tu zaglądałam to urodziłaś :D jejku! trzymam kciuki by nic mu nie było po szczepieniach! :))

Andziak ojej ależ masz ekipę chłopaczkową! :)

Gosia ojejku ależ kasy! gratki jednak suwaczka! :)

Roszpunka bo to chyba tak jest z tymi suwaczkami, przybierają dziwną moc :) mój brzuś lekko opadł, przynajmniej oddychać się da :D

hej kochane! cały dzień na ogrodzie spędziłam. teraz wróciłam i pierwsze co zaglądam do was.

polisia no właśnie jak synek będzie miał na imię?

gosiulek teraz już oficjalnie gratuluję. no niestety clexane drogie. dziwię się że nie jest refundowane dla kobiet w ciąży. mam nadzieję że uda ci się jakoś zdobyć receptę na refundowany lek

roszpunka no wg usg skończyłam 30 tc. więc już czas na szykowanie. w sierpniu muszę zapiąć wszystko na ostatni guzik i czekać tylko na finisz

katka nadal trzymam &&&&&&&&&& za tatę

jane trzymaj wszystko dla malucha. przyda się na pewno. ja od 3 lat miałam uszykowane po bliźniakach i w końcu teraz to wyciągnęłam. i ty się doczekasz za chwilę

marysiu
zdrówka dla synka.

losiczka za ciebie nadal &&&&&&&&&&&&&&& zaciskam bo nic nie wiadomo jeszcze

kasiaes
jestem bardzo ciekawa kogo nosisz w brzuszku. ale jak cie tak wysypało to pewnie córy

reklama
Do góry