reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

To My dziś:-) Jutro 33tc
Zobacz załącznik 485414, to moje pierwsze pranie:-)M poraziło na balkonie różem, ale plus jest taki, że można prać wszystko razem;-)
Zobacz załącznik 485415 A pamiętacie kiedyś pytałam, czy takie dwa wąsiki wychodzące ze storczyka, to moga być kwiatki? Tak wygląda moje cudeńko (pierwszy mój storczyk, który zakwitnął:-D:-D)
003.jpg

reklama
no trochę papierów odgruzowałam ... ale i tak okazuje się, że większość wala się bez ładu i składu papierów m:-p a on ma je sobie sam poukładać, ja tylko mu na kupkę składam.
robię sobie przerwę od papierów i zabieram się za ciasto do pizzy:)))

axa u mnie też termometr pokazuje 35 stopni ale słońce za chmurami więc troszkę łatwiej wytrzymać... choć m mi mówił, że na zewnątrz straszna duchota.

Hej :) podczytuję Was, ale nie jestem w stanie pisać tyle co Wy :D
Trzymam za Was wszystkie kciuki, za te co już blisko i za te, których nie poznałam "osobiście" staraczkowe :D

u nas odpukać OK :)) turlamy się!

Ilonko wow Twój suwaczek, jak blisko!
Roszpunko i Twój!
Axa masz nisko brzuszek! a pranie uroczo wygląda hahahahaha

Ilonka nie mow, nie mow moze Pawelek jeszcze cie zaskoczy i da ci te jedna noc:-)
Piateczka tak czytalam ale dopiero po Twoim wpisie:tak:
Ania matko ale ten czas leci:szok:
Losiczka to zapodaj sobie wieczorkiem drinka i napewno ci ulzy;-):-)
Jane napewno sie przyda ja tez mam lóżeczko i wózek:tak: ale powiedzialam zeby sobie brat sprzedal, jak mi trzeba bedzie to sobie kupie bo kto wie ile to jeszcze potrwa:confused:
Axa ale masz sliczny brzuszek !!!!!:tak:
Roszpunka to tak jak ja:-D:-D:-D tyle ze ja nie jestem w ciazy :baffled:

A ja robie robie kolo paznokietkow i pozniej ide na high street`a poszukac kiecki , obiad juz mam i mam zamiar dzisiaj lenuchowac na calego

IZW to miłe ze ktos pamięta ............DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ja za WAS trzymam mocno kciuki ...................:-D:tak::tak::tak::tak:
axarai brzusio miodzio..........a to pranko....... jeszcze wieksze miodzio.........poszalałas.......:-D:-D:-D:-D:-D piękne storczyki............ja sobie na urodziny zazyczyłam od meza ........ciekawe czy pamięta jeszcze ........... :confused::confused::confused: wiadomo chłop ma dobra pamięć ale krótką.,,,,,,,,,,,,,,
polisia nawet dzis o tobie myslałam........................:shocked2: super ze sie pokazałas ............ no i ty juz kochana prawie na wylocie .............:szok: ale leci..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyprawka dla ???????? no własnie imię wybrane ?????????????????? juz gotowa ????????????????
Jane a za mną tak chodzi ostatnio pizza......kobieto mogę wpasc na kawałeczek ??????????? no chyba nie odmówisz potrzebującej co ???????????? :-p:-p:-p:sorry2::sorry2::sorry2:
Roszpunka oj tak, sierpnióweczki zaczynają juz szał ......czytam relacje z wizyt to niebawem bedzie niezły wysyp dzieciaczków ..........:tak::tak::tak:

Witajcie - nadrobilam i wpadam na chwilke. Bylam z malym u lekarza bo od 3 dni goraczkuje, pije spi, nie je chodzi umordowany - antybiotyku nie dostal bo to jakis wirus takze siedzimy w domku i sie leczymy.
LOSICZKO - oby szybko sie dziaslo zagoilo
KATY - leniu**** ule wlezie i oby tatko doszedl do siebie
ILONKO I ROSZPUNKO - ja razczej licze na Was pierwsze w kolejce do rozpakunku. Moja malutka mam nadzieje ze jeszcze posiedzi ze 2-3 tygodnie a przynajmniej do czasu kiedy unormuje sie sprawa finanasow - czekam wciaz jak na szpilkach.
Wlasnie zaczal padac deszcz - duchota straszna byla od rana.
Uciekam teraz na grupe poogladac Wasze fotki - buziaki

Bożesz dziewczyny, ależ gorąco, chodzę na totalnego golasa! Wszystkie okna pootwierane, dwa balkony, i niema ani grama wiaterku! Jak wpadnę do tego jeziora, to do wieczora nie wychodzę!!!!

Dzięki dziewczyny za pamięć :) no przyznaję się bez bicia, w czytaniu to ja dobra jestem, ale jak przychodzi do pisania to ciągle coś muszę zrobić :D

Roszpunka prawda, prawda, cieszę się mega, że już całkiem blisko, choć mogłoby być jeszcze bliżej :)) ciekawe jak tam Wasze maluchy, kiedy się zdecydują!
Ilonka o ściągnęłaś mnie myślami :) u nas wszystko kupione, ale leży ani nie uprane ani nie uprasowane :D w drodze chłopak tak więc ja raczej poszłam w kolory niebiesko-kremowo-zielono-zolto-brazowe :)))
muszę chyba powoli ogarnąć temat torby no i poprać :)
z zakupów to jeszcze tylko łóżeczko :)
A widzę, że u Ciebie w końcu chłopaczek! :D w dodatku taki niezdecydowany! ważne by zdrowy i by poród był szybki hehe
Marysia i Twój suwaczek jak daleko!

ja to nie wiem, mi to się ciągnie jakoś, ale jak patrzę na inne suwaczki to one tak biegną :D

reklama
No to jesteśmy po szczepieniach jakoś przeżyliśmy no i ważymy 5 kg:tak::tak::tak:
mały po szczepieniach może mieć gorączkę nawet do 40 stopni a my w sobotę do gdańska jedziemy mam nadzieję,że do soboty będzie ok,trzymajcie kciuki.
I Aniołek już doszedł jest słodki:)

polisia jak dawno cię nie widziałam:-) jak synuś będzie miał na imię?

axari storczyki śliczne, pranko słodkie a brzuszek nisko.... pakuj torbę;-):-)

Do góry