reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ilonka oczywiście, że wpadaj:tak::tak:

axa w takie upału lepiej zamknąć wszystkie okna, przynajmniej od tej strony gdzie słońce jest bo budynek bardzo się nagrzewa i jak okna są otwarte to jest jeszcze gorzej. Mam stację pogodową, która pokazuje temp. w domu i na zewnątrz i przetestowałam to jak u nas były takie upały. Jak się zamknie okna to różnica dochodzi nawet do 10 stopni:tak:

reklama
witam drogie panie
nareszcie wróciłam do domu
gorąco jak diabli,duszno normalnie masakra
zaraz poczytam co tam u was bo dzisiaj troszkę podglądałam w pracy :D:D:D ale za bardzo czasu nie było
życzę miłego popołudnia

Polisia, mam to samo z cudzymi suwaczkami:-D Jak nazwiecie synka?

Andziak, a ile twoje chłopaki mają lat?

Mi też chyba brzuch opadł:szok:

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki

Jestem po wizycie
Ciąża 4/5tydz. a więc wcześniutka ale to wiemy. Pęcherzyk się pojawia...Lekarz mówi że ciąża jest.Pozamaciczną wyklucza ponieważ jest rozpulchnienie.Za tydz. w ramach tej wizyty mam przyjechać na usg żeby już było wszystko widać.
Clexan i folik mam brac. Najgorsze że NFZ nie refunduje Zespołu antyfosf. w ciąży. i clexan jest na 100%. Normalnie co to NFZ robi to szok. Miesięcznie trzeba wydać prawie 400zł na sam clexan... :szok:Gdyby refundowali jest to cena ok 28zł.

Wybaczcie nie doczytam.Jestem mega zmęczona....W dodatku Kacper rzygał w czasie drogi.Moje biedactwo.

Marysia zdrówka dla synka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biedny..... !!!!!! Masz rację niech Anetka posiedzi sobie jeszcze chwilkę w brzuniu .......
Viola grzeczny Antoś....... super .... czekamy na zdjęcia :tak:
Roszpunka a nie mówiłam ze TY pierwsza bedziesz na wylocie ......... :-p:-p to chyba po tych wczorajszych boboseksach :-D:-D:-D hihihi, że one na mnie nie działają .....:wściekła/y: :angry:
Andziak ja strasznie chciałam Dominika ale mąż sie nie zgodził............:angry::angry::angry: wybrał sobie Pawełka a ja w sumie nie protestowałam bo byłam pewna ze bedzie Juleczka .........:sorry2::sorry2: ale jakby była córa to On stwierdził ze chciałby Zosie :tak:
Polisia no wiec jakie to imie bedzie dla synusia ??????????? Czy jeszcze nie wybraliście ?????????????
Ania u nas tez taka duchota......... :baffled: Na szczęscie mam wiatraczek by bym chyba padła......rano tak nie było......a teraz nie ma czym oddychać i do tego burza nadeszła ........:baffled:

Gosiulek GRATULUJĘ JUZ OFICJALNIE :-) piekny suwaczek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! matko ile kasy na ten lek...........:szok: coś strasznego ......... powiem szczerze ze mnie na to by nie było stać ......:-(

Ilonka a od tego zależy życie dziecka.Co oni z nami robią? :angry: Szukam wszędzie.Może uda mi się załatwić z refundacji czyli ok.28zł. Kolosalna różnica.

reklama
Gosia no ja własnie wiem.,ze tu o dziecko chodzi ale gdybym wiedziała ile to by kosztowało niestety ale nie mogłabym sie zdecydować na dziecko.......Boze jakie to jest popieprzone ...................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :-:)-:)-:)-:)-( Mam nadzieje ze uda CI sie coś wykombinowac bo az sie nie chce myslec........... :no: :no: co za popierdzielone państwo ............. :angry:

Do góry