reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No to p.doktor mnie dobila :-( powiedziala ze po wyrwaniu 8 może sie miesiąc goic:-( a tu u mnie dopiero 8 dzień:-(.Wlożyla mi lekarstwo uf..... co za ulga i co drugi dzień mam do niej zaglądać .

Dziewczynki uwierzcie mi że ja nawet w 1% nie mam dola że testy negatywne że @ przychodzi poczekam na swoją kolej .Czasu mało ale co tam jak ma być to będzie :-) Jeszcze 5 cykli mi zostalo do wykonania mojego planu he he ;-)

Andziak ja jestem dumna że jestem mamą 4 facetów. W domu mam tylko 2 :-) więc nie jest tak żle. Super jak synowie dzwonią przyjerzdzają radzą sie w sprawach sercowych :-) a ja jak to mama myśle w nocy:sorry2: i przeżywam wszystko ale właśnie dlatego tak cudowne jest bycie mama.

A ja wypompowana jestem na maksa :-( przez ten cholerny ból . Bardziej mnie boli niż przed wyrwaniem :-(

Aniu toż to Ci już z górki leci suwaczek ;-)

reklama
Ilonko, tak w ogóle to czuję się świetnie, troszkę mnie wczoraj brzuch pobolewał wieczorem, ale to pewnie dlatego, że się tam wszystko rozciąga więc staram się nie stresować... No i cerę mam fatalną, cała wysypana - twarz, szyja, dekolt, plecy :baffled:. Ehh, takie życie ;-)
Piąteczko, mam nadzieję, że 13 sierpnia na genetycznym maluchy się ujawnią, bo idziemy prywatnie na dobry sprzęt. U mojego gina to marne szanse, żeby coś zobaczyć...
Katy, ehhh... Ja to już bym się spakowała i pojechała, tylko mój m nie ma przekonania do wyjazdów za granicę. Ale kto wie, może kiedyś... Jak już nas nasze państwo wk.... do tego stopnia, że czara się przeleje ;-)
Aniu, a ja dziś kończę 17 i zaczynam 18 :-)

ojjjjjjjjjj TY biedna nasza losiczko.......... się dopiero wycierpisz ...zęba nie ma a ciągle boli ..........:baffled::-:)-:)-:)-:)-( mam nadzieje ze jednak nie miesiac to Cię bedzie tak boleć a szybciej sie zagoi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasia to moze bedą córy jak Ci sie tak cera popsuła ????????????????

OGŁASZAM CASTING NA PROWADZĄCĄ NASZEJ TABELKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

BO PO PORODZIE TO MOZE MNIE TAK CZĘSTO TU NIE BYĆ, I MOGĘ NIE WYRABIAĆ Z NADRABIANIEM POSTÓW I EDYTOWANIEM DANYCH.....WIEC MOZE LEPIEJ KTOŚ INNY NIECH TO PRZEJMIE ......?????????????????

losiczko miesiąc??????????? nie......... tak źle nie będzie. Powiem Ci, że mnie powoli przeraża "dorosłość" mojej najstarszej- całkiem osiwieje

ilonka widzę, że myślisz o wszystkim, więc koniec blisko:tak:

kasiaes czekamy na foty , a to będzie trójwymiarowe???

witam, piję kawkę i zabieram się zaraz za robotę:-D nawet mam ochotę muszę się czymś zająć...
całe mieszkanko na mnie czeka... przez ten rok nieźle się gratów uzbierało. Trzeba z tym w końcu zrobić porządek. Zapodałam rano tabletki przeciwbólowe...właśnie zaczynają działać ... a ja zabieram się za mycie okien, sprzątanie w szafkach, układanie papierów i co innego mi przyjdzie do głowy:-D m pojechał po półki do schowka i dziś będzie je montować (w końcu po roku:blink:)

gosiulek gratuluję bo nie pamiętam czy już to zrobiłam:sorry2:

viola, katrina, gratuluję grzecznych, zdrowych dzieciaczków,

ilonka, roszpunka wy już lada dzień też wielki dzień:tak:

karolina z jednej strony fajnie jak masz od rodziny jakieś rzeczy dla maluszka i trochę to budżet odciąży ale takie stare rzeczy to aż niemiło w rękach trzymać a co dopiero takiego maluszka w to ubierać. Ja z urlopu przywiozłam całą walizę ciuszków, ale w większości są w bardzo dobrym stanie i takie lepsze mi siostra zostawiała. A nawet jak coś mi się nie spodoba to mogę po prostu wyrzucić. Spotkałam się też z wujkiem, który ma 6 letnią córkę i 1 rocznego synka i też nam zapowiedzieli, że dla nas trzymają ciuszki. A oni akurat kasy mają dużo więc jak kupują to dobrej jakości więc podejrzewam, że jak coś dostaniemy to będzie ładne. A siostra dała nam jeszcze chyba z 6 prześcieradeł różnej wielkości (do wózka, łóżeczka albo kołyski). No i jeszcze krzesełko karmienie.jpg pewnie na razie jeszcze pożyczymy je szwagrowi ale zawsze to jeden zakup mniej.... cieszę, się z jednej strony, że to mamy ale z drugiej tak mi smutno:-( no ale cóż kiedyś może się przyda.

katy trzymam kciuki za tatę!!!!!

ilonka ja chyba nie jestem aż tak regularnie, żeby się tego podjąć:sorry2: ale póki co możesz mi wpisać datę następnej na 18. 08.

zmykam, będę pewnie potem
miłego dnia

JA GLOSUJE NA ILONKE :-):-):-) Bedziesz miala czas to tabelke wkleisz :) :) :) Malego do cyca i :-D a ty do laptopa :-D

Piateczko najgorzej z pierwszym "doroslym" potem to juz nie jest tak zle :-D ale prawda jest taka ze przejmuje sie wszystkim. Czy wroca cali z imprezy ? Czy maja z czego zyc ? Jak w pracy??? Nawet jak beda mieli po 40 lat ;-) to sie bede zamatrwiala ( mam nadzieje ze dozyje he he )

losiczka ano juz tak jest, że dla rodziców dzieci zawsze zostają dziećmi niezależnie od tego ile mają lat. I dlaczego miałabyś nie dożyć? moja babcia ma 46 letniego- ale wnuka

kasia, no trochę znaczenie się odmieniło:-D Ty masz upały biedulko? U mnie od rana padało i pochmurno. Ale pewnie jeszcze przyjdą, bo do mnie prosto z Wrocławia pogoda leci:-);-) Ależ jestem ciekawa kogo tam nosisz:-)

Ilonka, ja też się wcale nie zdziwię, jak Marysia będzie pierwsza. Tym bardziej, że Malutka tak szybko rośnie. Może będzie chciała szybciej się wydostać z ciasnego domku:-) A jak tam sierpniówki? Rozpakowują się dalej?

agnes, ale ten czas leci! Już 31 tydzień u ciebie:szok: Prasuj i szykuj, ani się obejrzysz a będziesz z bobasem:-)

katy, jak to m mi raz powiedział, ja nic nie robię tylko d... wypinam, a on odwala czarną robotę:-D:-D:-D

losiczka, biedactwo:-( Co za wredne zębisko!!!! :angry: Mnie też czeka wyrwanie ósemki po ciąży, bo mi krzywo wyrosła:szok::baffled:
A z dziećmi tak już niestety jest, zaczynamy się martwić przy II i tak zostaje już na zawsze.
Super, że masz dobrych chłopaków, którzy przyjeżdżają i zwierzają się. Najważniejsze, że się dogadujecie i że wiesz jak żyją.
Ja zazdroszczę mojej teściowej tego, że też potrafiła 3 synów tak wychować.

jane, pewnie że się przyda!:tak: Nawet nie myśl inaczej:no: ;-)

Hallo Kochane!
U Nas upały, 35 w cieniu:szok: ale.... wczoraj jeziorko, dzisiaj planuję piknik nad jeziorem zamiast obiadu:-) Wczoraj siedzieliśmy do 20 bo było tak cudnie!!!
Ja też głosuję na Ilonkę, dane do tabelki prześlemy na PW, żeby było prościej, i jak będziesz miała czas to wpiszesz:-) Zresztą i tak nie wytrzymasz bez nas, a My bez Ciebie:-D Ja mam wizytę 3 sierpnia, u nowej gin, no zobaczymy, czy sobie polepszyłam:sorry2: Plus na pewno jest taki, że ma gabinet 500m od mojego domu, więc już nie muszę męczyć M, żeby się z pracy zrywał!
Miłego dnia Wam życzę!!!!!

reklama
ilonka24 a ja sie właśnie zastanawiałam gdzie się podziałaś a tu prosze hehe tu cie znalazłam i taki piękny suwaczek :D trzymam kciuki && za ciebie i Pawełka

Do góry