reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
viola, zazdroszczę! A po porodzie sprawdziło się, Antoś że spał i wstawał tak jak w brzuszku? Czy od razu mu się odmieniło?

Ale tu cisza...

Coś mnie dziś dół brzucha i krzyż pobolewa po wczorajszym
[star]sex[star]
Mam nadzieję, że to nie to, bo m kazał Maksiowi czekać na swój powrót!:shocked2:

Ostatnia edycja:
Roszpunka dokładnie tak zresztą do tej pory mogę powiedzieć że tak jest . W brzuszku właśnie w nocy zawsze spał a najbardziej aktywny był popołudniu i tak jest do tej pory. Także chyba się to sprawdza bynajmniej u mnie. Mam tylko nadzieję,że mu się nie zmieni. Teraz od 8 leży grzecznie w łóżeczku a ja gotuję obiad i siedzę tu z wami co chwilkę tylko zaglądam do niego i sobie pogadamy troszkę:)

Dzień dobry Kobiecinki :)
Ja dziś 5 dzień z rzędu w pracy po 15h i troszkę mi rozumek świrować zaczyna :) ale jutro dzień wolny przed kolejnymi 5 dniami więc odeśpię :)
Viola- tylko pozazdrościć takiego śpioszka :)
Roszpunka i Ilonka &&&&&&&&&&& za Wasze rozpakowania bo to tuż tuż
Piąteczko - co to za dolinki??? żal sie tu szybko.

u mnie sie nie sprawdziło ..... Jas w brzuchu spał nocami a po porodzie nocki były koszmarne bo wstawanie co godzinę ............... :baffled::baffled::baffled: teraz Pawełek czesto wariuje w nocy wiec moze po porodzie bedzie inaczej- no łudzić sie mogę ........ :confused:
Roszpunka a urodziłabys juz a tak to stoimy w miejscu,. a jakby Pawełek usłyszał ze Maksio odwazniejszy to i on moze by sie przełamał !!!!!!!!!!! :-p:-D
Viola pięknie Ci spał synuś dzis .... :tak::-)
\losiczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Tobie przed @ nie wyszedł test z Majeczką wiec ........... :-D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :tak::tak::tak::tak:
Piąteczko chwal sie zakupami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szybko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a tak a propo to DZIEN DOBRY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D

ja sie melduje Słoneczka,czekam na tą @ zeby juz przysza,bo wtedy akurat owulka na urlopiku wypadnie,moze jak bedziemy zrelaksowani i wypoczęci to sie bardziej postaramy:-):-):-).czas mnie goni wiec nie zdaze nic juz dopisac,byle do urlopu!! miłego dnia babeczki!!!

Ciekawa jestem jak będzie u nas z tym spaniem... Maksiu idzie spać koło 23, a robi sobie pobudki koło 2, 5 i później o 8. Już się boję co to będzie:baffled::baffled::baffled:

To Pawełek musi się przełamać, a Maksiu pójdzie w jego ślady:tak:;-)

Pamela, &&&&&&&&&:happy2: Baw się dobrze i odpoczywaj!

Roszpunka ja bym sie w cale nie zdziwiła jakby sie nam Marysia szybciej rozpakowała niz MY

Mnie to rybka tak naprawde jak bedzie spać Pawełek bo ja i tak teraz nie sypiam takze jestem przyzwyczajona bo z Jasiem to szok przezyłam hehehe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam się z wami środowo! Dopiero dziś skończyłam Was nadrabiać i pewnie większość już mi uleciała!

Gosiulek, GRATULUJĘ tych pięknych II i trzymam kciuki, żeby fasolka zdrowo rosła &&&&&& :-):-):-)

Roza_ udanego urlopu!!!

Agnes, piękny masz domek! Ojjj, dużo bym dała za takie gniazdko :tak:!

Katy piękne te Twoje kartki, bardzo efektowne są te dekoracje! Zazdroszczę Tobie i Dziamie talentu! Lepiej uważaj, bo jak wszystkie ciężarówki zechcą karteczkę, to będziesz miała drugi etat. Ehhh... jak oglądam Twoje fotki, to aż mi się łezka w oku kręci... Ja chcę do GB!!!
Kciuki za tatę cały czas zaciśnięte!

Lori, może to przez Twoje obawy włączyła się taka blokada, że nawet śluz się nie pojawia. Podświadomość ma na te sprawy naprawdę duży wpływ... Mam nadzieję, że uda Ci się wyluzować i wtedy szybciutko będą II.

Asiczko witaj, bo jeszcze nie miałyśmy przyjemności. Z jednej strony jestem zaskoczona, że tak szybko wypisują po porodzie do domu, ale z drugiej strony coraz więcej kobiet decyduje się na poród w domu, więc nic dziwnego, że jeśli wszystko jest ok, to mama i dzidziuś szybciutko wracają do domku. Fajnie, że niedługo będziesz miała już dzieci na miejscu, a dzieciaki dostosowują się szybciej niż dorośli więc na pewno nie będzie problemów. Zazdroszczę Wam decyzji...

Ilonko, to może Twój Jaś będzie kucharzem w przyszłości! fajna sprawa, synowa będzie Cię na rękach nosić. Mój m bardzo lubi gotować, więc mam z tym totalny spokój. Od czasu do czasu coś ugotuję, a tak to on :-D:-D:-D.

Dziama, uuuu to niezły maraton Cię czeka w pracy, ale masz rację, jeśli możesz sobie dorobić i jesteś na to gotowa, to korzystaj z okazji :tak:!

Jane, fajnie, że pierwsza połowa urlopu udana i mam nadzieję, że druga będzie równie przyjemna!!! Super zdjęcia :-)!

Viola, to super, że Antoś daje Ci tak pospać. Mały aniołek z niego :happy2::happy2::happy2:!

Katrino, wow, będzie duży chłopak z Kubusia jak tak szybko rośnie :tak:!

Roszpunko, hahaha słowo „boboseksy” nabiera w tej sytuacji zupełnie nowego znaczenia. Najpierw boboseksy miały przynieść w efekcie II na teście, a teraz mają przywołać malucha na świat... :-D:-D:-D Mama nadzieję, że Maksiu jednak zaczeka do powroty tatusia!

Losiczko, tempka wysoko, więc wszystko jeszcze możliwe!!! Przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jak nie na ten to na następny cykl!

Piąteczko, nie ma jak zakupy na poprawę humoru! Piękna sukienka! Dla Ciebie również porcja: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A kiedy staranka?

Miłego dzionka! Ja w te upały to chyba się wykończę
:baffled::baffled::baffled:

Do góry