reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Viola wow......... ale wyczaiłaś fajna okazję z tym kombinezonem .......... !!!!!!!!!!!!!!!!!! super :tak::tak:
axarai dzięki za link do sprzedawcy :tak: świetne ma rzeczywiście te kombinezoniki :tak::-) Teraz pewnie lepiej kupować bo potem bedą droższe jak sie zimno zrobi.............
Jedyna córa wiec nie dziwota ze tak poszalałaś z tymi zakupami ............ :-) Ja tez bym sie pewnie nieźle rozbrykała ........ale moze kiedys jeszcze bedzie mi to dane ......:sorry2:
agnes powiem szczerze ze ja sama jakoś nie mogę sie skupić na tym jak ja ubiorę małego jak bede wracać ze szpitala...... tez naszykowałam pare rzeczy i coś sie wybierze w zależnosci od pogody .......zresztą piechotą nie bede szła tylko szybko do auta i 2 minuty i w domu :-D wrzesień moze tez być ciepły jak rok temu wiec moze akurat to co naszykowałaś bedzie ok na wyjscie ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:
asiczka juz niebawem i bedziecie razem całą rodzinką.................dzieciaki pewnie bedą szczęśliwe ale zarazem bedą tęsknić za dziadkami........a dziadki to juz w ogóle ..........!!!!!!!!!!!!!!!!! U Ciebie chyba w koncu po tej owu co ??????????????????? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ania i jak tu babie dogodzić co ???????? jak zimno i deszcz to źle jak ciepło tez hehehehe......... :-p:-p NIe wiem jak u Roszpunki w danej chwili ale u mnie bez zmian....szyjka boli, brzuch sie stawia no i TYLE :crazy: Piotruś juz mnie pogania bo on chce juz przytulić małego a On ma w nosie to hihih ...... :-D:sorry2::baffled: przyjdzie czas ....... moze to juz tradycja ze chłopaki u nas wszystkie bedą "przeterminowane" :-D
Katrina dobrze ze sie odezwałaś ........ale CI rośnie Kubuś...no ale ON to sobie nie folguje z jedzonkiem wiec sie nie dziwie........................... Poprosimy o jakies zdjątka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO i Viola TY tez wstaw focie Antosia !!!!!!!!!!!!!!!! Pozwólcie nacieszyć oko waszymi skarbami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:tak::tak::tak:

Piąteczka ????????????????????? nie wygłupiaj sie skarbie........ masz sie meldowac i nie łapać dolków bo po dupsku oberwiesz ..............

reklama
Ilonka Jak mi czas pozwoli to jutro wstawię fotki. Jutro na 11.30 idziemy na szczepienia dowiem się ile Antoś przybrał przez miesiąc. mam nadzieję że damy jakoś radę 4 szczepionki, ale po tylu kłuciach co przeszedł w szpitalu na pewno będzie dzielny...

Katrina super Kubuś śliczny i duży już:-D:tak::-D

Antek mi zasnął już po 19 ciekawe o której zrobi pobudkę,dlatego uciekam spać trzeba korzystać...
Dobrej nocki

Nie zauważyłam nowych fotek na grupie........... Katrina normalnie ja jestem zakochana w Kubulku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)
Viola Antoś napewno bedzie dzielny........ale ja juz sobie wyobrazam tą szczepionkę....... biedne te dzieci az 4 wkucia muszą miec ..........:-( Z Jasiem ryczałam i pewnie i z Pawełkiem tez bede ryczeć :-( Odpoczywaj kochana ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i Czekamy na zdjęcia przystojniaczka :-)

Kurcze ale mamy piękne te dzieci forumowe prawda ?????????????????????????? NO bo przeciez nie wszystkie dzieci są słodkie.......... i za piękne nawet jak są małe:sorry2: co tu dużu gadac ........... a te nasze są przeboooooooskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hej dzipoki :-):-):-)
Jane , Ania dzwonie co dzien do domu po 2, 3 razy i nic sie nie dzieje :-(nowego nadal stan taty jest ciezki . Lekarze nic nie moga na razie zrobic tylko kazuja czekac, a jak by sie cos naglego zadzialo to beda tate otwierac
Pamela jedz, nabierz sil i szalej a kreseczki napewno sie szybko pojawia:tak:
Klapouszku w koncu sie pokazalas:-):-):-)!!!!!!!! HUra!!!!!!!!!!!! Ja tez mysle ze body ponad wszystko, teraz juz malo kto zaklada koszulki, zbyt duzy dyskomfort w nich malenstwo odczuwa:tak: a tescowej powiedz ze bez obrazy ale szwagierka tez nie brala po koms tylko dostawala nowe wiec dlaczego ty masz zbierac starocie ;-)
Piateczko slonko jak tam;-)????
Katrina czyli zycie nabralo glebszego sensu:-D:-D:-D

Jane kochana mowisz ze tempka leci :zawstydzona/y:
Martus wzywam cie:tak: .........przywoluje cie do porzadku:tak:......wracaj tu szybko:angry:
A gdzie nasz Roza, Rozia , a Truskaffka kiedy wraca????

Katy - oj zdecydowanie głębszego, nie chodzę spać wcześniej niż około 1-wszej, potem pobudka ok. 4 i 7, a potem wstaję około 9-tej juz na dobre i oczy na zapałkach...
Ale mimo wszystko warto, co prawda padam na twarz wieczorami, ale wiem, że to przejściowe.

Viola - Kuba jest podobno duży, no widzę to po ubrankach, ale nie mam skali porównawczej. Muszę gdzieś tu wyczaić chłopca w podobnym wieku i porównać sobie. Ale faktem jest, ze dużo mleka wciąga to i rośnie. My mamy szczepienie 7 sierpnia - 2 wkłucia.
Nie wiem jak to przezyję, bo oba dziecka będą kłóte....

Hej. M pojechał do pracy, do jutra będę sama, bo musiał wrócić na delegację. A ja nie mogę spać. Moje dziecko też już bryka.:tak: Herbatki się napiję, może uda mi się jeszcze usnąć.
U mnie żadnych zmian, ale jak coś się będzie działo to na pewno dam wam znać:tak: Wczoraj były boboseksy nawet, ale bobas nigdzie się nie wybiera;-)

katrina, ja chyba dotrzymam tradycji, ale Ilonce tego nie wróżę:-)

ilona, co ten twój P wymyśla! Przecież musi cię trzymać za rękę, więc nie możesz urodzić bez niego;-):-p Może ten weekend będzie wasz... Urodziny też się zbliżają wielkimi krokami;-)

katy, biedny twój tata, że dalej nic z nim nie robią. Mam nadzieję, że już go długo nie będą męczyć, tylko zrobią operację i wypuszczą zdrowego do domu.

viola, katrina, super, że chłopaki rosną jak na drożdżach. Przeraża mnie tylko to tempo wyrastania z ubranek:szok:

Na samą myśl o kłuciu mojego maleństwa też robi mi się słabo...:-(

dzień dobry dziewczynki

humorek ciut lepszy , bo podreperowany zakupami:-)

katy musi być w końcu lepiej i z pewnością będzie trzymam mocno &&&&&&&&& za tatę

co do ubranek to ja też jestem za bodziakami. Mała chodziła w nich do tej pory- na bluzeczki przeszłam dopiero teraz w związku z wyjściem z pieluchy. To super wynalazek, bo nie dość, że nic się nie zwija i dziecko z gołymi plecami nie lata to jeszcze pieluszka podtrzymana
karola póki jeszcze Jagoda w brzuchu i masz prawo mieć humory to spal te lumpy na stosie przed domem i sprawa będzie załatwiona

katrina Kubuś boski- zresztą jak wszystkie Kubusie hi hi. No i wszystkiego najlepszego dla niego w dniu imienin.

ilona roszpunka rozpakować się szybko bo już chcemy chłopaków zobaczyć

losiczka jak tam???????
więcej nie pamiętam skleroza

Dziendoberek :-):-):-)

Wczoraj tylko tak z doskoku tu zagladalam:zawstydzona/y: .Bylismy z chlopakami w parku,pograli w pile a w sumie dwie bo kazdy mial swoja he he a potem zaliczylismy mc donalda :-p po paru frytkach jakoś mi sie odechcialo jesć :-p

Potem to już ogród do wieczora.:-)

Siknęlam dzisiaj tak jak obiecalam :-) oczywiście piękna krecha ale tylko jedna :-):-) wiec czekam na spadek tempki i walczę dalej oczywiscie :-):-):-). Bez żadnych dolin ale mialam nadzieje że po poronieniu szybciej zajde :sorry2:

Jak sie ogarne znowu do lekarza wlożyc lekarstwo. Już tak nie boli ale dyskomfort nadal jest :-(

Milego dnia dziewczynki :-)

reklama
Witam:) też przy kawce

Katrina u Was pewnie są te skojarzeniowe szczepionki? u as są płatne,ale cena wysoka więc u mnie to nie wchodzi w grę . Miałby 3 wkłucia ale jeszcze na pneumokoki udało mu się na darmową załapac:)

Piąteczka nie ma jak to zakupy:-D:-D:-D zwłaszcza udane:)

Pisałam wam wczoraj,że mały zasnął po 19 i ciekawe o której wstanie i uwaga!!! Wstał razem razem z tatą jak tatuś do pracy wstawał o 4.50:szok::szok::szok: i po cycu jeszcze zasnął i do 8 :szok::szok::szok:,ale w dzień spał mało bo pewnie w te upały dzieciaczki spać nie mogą.

Do góry