reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hallo Kobitki!
Karola super, że powróciłaś. Body to super wynalazek, i nie zamierzam używać nic innego:-) Jedyny plus kaftaników był taki, że jak się bobo za mocno osikało, albo okupało istniała szansa, że tylko pieluszkę trzeba będzie przebrać, w bodziaku częściej jak wyjdzie to bokami:rofl2: i wszystko trzeba przebierać:-D
Właśnie wstawiłam pierwszą pralkę z ciuszkami Ady. Ile ja tego nakupowałam:szok:
Roszpunko ja kupowałam u tego sprzedawcy rzeczy dla Ady, i jestem bardzo zadowolona, jak pisze, że stan idealny to idealny teraz ma dużo kombinezonów CUDNY BRAZOWY MISIOWY KOMBINEZON 0-3M GAP J.NOWY (2508852176) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Polecam.

reklama
hej! wpadam na chwilę i uciekam znowu na ogród.

roszpunka super ten kombinezon. no cena nie jest mała. ja mam chyba 2 takie ale kupione w lumpie za 10 zł. w tym jeden nowy. poszukaj jak masz mozliwość w Tesco. w zeszłym sezonie były nawet za 25 zł takie na wyprzedaży. no ale teraz raczej będzie ciężko. ale koło września powinna pojawić się już kolekcja zimowa.

karolcia jak fajnie że jesteś. ty juz wyprawkę masz całą a ja daleko w tyle. póki co ja też gustuje w body. mam ich pełno z długim i krótkim rękawem. i są bardzo praktyczne. ja tam nie mam zamiaru koszulek ani kaftaników stosować.

właśnie też się zastanawiam w co ubrać malucha na powrót ze szpitala. wiem że to zależy od pogody. na razie mam uszykowane body, ciepły pajacyk, skarpetki, czapkę. no i jakby było zimno to chyba ciepła bluza lub kombinezon na to. z tym mam problem właśnie.

co do chrztu jak teściowa ma ochotę to niech się zamknie w kuchni i robi. a ty się nie wtrącaj. ty będziesz miała czas dla gości a ona niech biega.

Witam sie i ja:)))Juz po pracy i jutro dzien wolny:-):-):-):-):-)wkońcu:))))
roszpunka sliczny kombinezonik:)
karolina niezle przeboje masz z ta tesciowa..ale moja tez czasami przytarga jakies lumpki od jakichs swoich kolezanek-tyle ze trzyma je u siebie i tam stroi to moje biedne dziewcze:)na szczescie ma dom z ogrodem i tam Julka biega w tych lumpkach-za bardzo nikt jej nie widzi,poprostu z moda zatrzymala sie na latach 70ych jak synus jej byl maly..ale wszystko dla niej jest takie piekne i pozadne i tez sie nie wytlumaczy. na szczescie nie dogadujemy sie tylko w tej kwestii za bardzo bo ogolnie to zlota kobieta i uwielbiam ja:)wiec tesciowa sie udala:)

wyskoczylam dzisiaj do miasta i kupilam mojej julci gumiaczki do szkoly-kaloszki bo tu muis byc,zawsze cos tam wykukam w miescie jak ide.a co-szalec to szalec:-)

Cześć dziewczynki
nareszcie po pracy uffff a gorąco że się roztopić można buuuuu jednak wolę jak jest 15 stopni i deszcz :-pale tak serio super pogoda tylko urlop by się teraz przydał :)))))

Karola miło cię nareszcie "widzieć" z powrotem jak zdrówko?? bo widziałam na enpr że coś nie teges :( a co do teściowej to gołymi rękoma bym zabiła ;/ moja była taka sama ale ja dopiero franca jestem więc robiłam na złość i na przekór jak mówiła że źle się dzieckiem zajmuje bo np źle go trzymałam czytaj w jej oczach tak to wyglądało to nie pozwalałam się dzieckiem zajmować przez tydzień i tak do oporu aż dawała spokój zołza jedna :p

Katy jak tato ?

Małami ty to masz lanie odemnie na 100% !!

Losiczka a ty gdzie się podziewasz?????? kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&

Piąteczko jak dzieci i mężuś aaaa oraz mamusia :)

więcej nie pamiętam przepraszam

miłego popołudnia

Ania widzialam zdjecie na grupie-sliczny i duzy juz ten twoj brzusio:))Pytalas wczoraj o moj urlop,czy sie gdzies wybieramy-otoz ja sie wybieram do Polski po dzieci nasze bo sa jeszcze u dziadkow.A teraz juz zabieramy je na stale do anglii.No a moj maz zostaje bo malo juz ma urlopu,zreszta troche rozlaki dobrze nam zrobi;-)moze jak wroce to wkoncu zafasolkuje:)

Asia to fajnie że już teraz dzieci będą z wami na stałe :)))) super

Edit

A jak tam nasza Ilonka i Roszpunka ?? jakieś oznaki początków tego końca :-D

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie

Daję znać, że żyjemy, tylko czasu mi brak na neta, czasami zajżę, ale to tak na chwilkę.
Nie dość, że wakacje, wiec mam teraz cały czas dwójeczkę w domu, to jeszcze na wakacje przyleciał syn męża i teraz juz jest komp. na troje do podziału.
Kubula rośnie i to bardzo szybko - od 2 tyg. nosi ubranka na 3-6 mies. - jestem dumna i przerażona zarazem, że tak szybko rośnie.

Gosiulek, Truskaffka - GRATULACJE!!!!!!
Ilonka, Roszpunka - Wasze dzieci też chcą być przeterminowane????

Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich!!

Do góry