reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam dziewczynki. Dziś chyba pierwsza jestem.
Wczoraj wzięłam się za sprzątanie i tak mi zeszło do wieczora. A potem wylegiwałam się z m:happy:

Co do ubranek do chrztu to podobają mi się te koszule, a do tego jakieś ładne spodenki. Co do tych garniturków nie jestem przekonana. Nie bardzo potrafię sobie wyobrazić niemowlę w kamizelce i kaszkiecie.:confused:

Miłego dnia wam życzę:-)

I ja witam Was gwiazdeczki :-D:-):-):-):-):-)
Piateczko a co to za smutki i dołeczki ?????????????????????? a sio z nimi ......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katy jak tata sie czuje ????????????????????? Jest wieksza poprawa ???????????????????
Roszpunka wszystko kwestia gustu.........mnie sie strasznie podobają dzieciaczki w tych garniturkach ale to za drogi interes jak na jeden raz bo przeciez wiecej sie tego ubranka nie założy..... :baffled::baffled: ale zastanawiam sie nad tą koszulą i do tego fajne spodenki i było by chyba OK na chrzest....!!!!!!!!! ??????
Ja juz nie mam co w tym domu sprzątać....... i sie lenie i mnie szlak bierze !!!!!!!!!!!!!!!!!!! To co muszę to zgarnę po całym dniu szaleństw Jasia ale ogólnie w szafach półkach mam porobione wiec dupa mi do fotela juz przyrasta :baffled::crazy::crazy::crazy: Fajnie ze masz swojego przy sobie popołudniami..... :-)

Miłego dnia :-) :-):-):-):-)

ja sie tylko witam,uciekam przed @ ale mnie cholera dogania,niestety...za to wczoraj wreszcie mi szefowa potwierdziła wakacje,wiec od 5 sierpnia jestem wolna jak dzika świnia!!! ruszamy z mezem na Słowację,po drodze Zakopane,bo jeszcze nigdy nie byłam,potem pare dni u siostry pod Opolem na jeziorkami Turawskimi,wreszcie odpoczynek!!! a jak wróce zrelaksowana z zestawem testów owulacyjnych i nowym termometrem to może wreszcie pojawią sie te moje upragnione 2 kreseczki! zaglądnę wieczorem dziewczynki,zycze miłego dnia wracam do pracy!

Pamela a moze jeszcze nic straconego ??????????????? Ja tam do konca zawsze trzymam kciuki za Was..... zawsze jest nadzieja póki sie nie wpłynie na morze czerwone ........:tak: !!!!!!!!!!!!! Cieszę się ze urlop tak fajnie zaplanowany- wypoczniesz w koncu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Jane :-:)-:)-:)-:)-( miłego dnia :*
Gosiulek a jednak jutro ta wizyta ???????????????????????? Widzę ze korzystasz z pieknej pogody ????????????????? Mnie tez by sie przydało wstawić posciel .....;-)
To łóżeczko po jednej stronie ma wyjscie na suwak a po drugiej stronie kieszonke :-):-):-):-):-) :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry