reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam sie dopiero nocną porą ale rano troche pospalismy, potem kąpanko i znow ja ciezarowka musialam dospac, później grill u tesciow noi dopiero mam czas wejsc na BB. Na grupie zaległe zdjątko brzuszka - przepraszam za kiepską jakość. Do jutra dziewczynki.

Cześć :) Mam pytanie dziś mam termin @ i zamiast niej mam brązowe plamienie... I lekki ból podbrzusza, piersi troszkę bolą. Ciąża??? Czy się rozkręci :)

Witam się tylko na chwilkę, niestety nie będzie mnie za wiele w tym tygodniu, bo to dla mnie najgorszy tydzień w całym kwartale, a do tego mi doszedł jeszcze nieplanowany bilans likwidacyjny, więc nie wiem, w co ręce włożyć :baffled::baffled::baffled:
Aniu, cieszę się, że kryzys z Twoim m zażegnany, starajcie się teraz dużo rozmawiać. My też ostatnio wiecznie w stanie wojny, ale rozmowy trochę pomagają, chociaż jak to facet jednym wpuści, drugim wypuści i to samo trzeba mu tłumaczyć setki razy :baffled:.
Katy , jak tam zakupki? Udane?
Roza_, mam nadzieję, że te trąby powietrzne Cię ominęły, bo straszne rzeczy się działy :szok::szok::szok:
Laluś, a testowałaś?
Piąteczko, grunt to zrobić dobrą awanturę, to zaraz sprzęt wymienią. Wiem, jak to działa, bo pracowałam dłuższy czas w handlu ;-).
Marysiu, mam nadzieję, że humor masz już ciut lepszy i że wkrótce uda się rozwiązać wasze problemy!
Karolcia pewnie już odpoczywa po urlopie... w pracy :-D.
Losiczko, kciuki za II cały czas zaciśnięte!
Truskafffko, udanego wypoczynku!!!

Przepraszam, ale więcej grzechów nie pamiętam... ;-)

Ściskam Was mocno i postaram się coś skrobnąć za jakiś czas.

Witam:-)

Kasia_es ominęły,gdyby nie wiadomości to nawet nie wiedziałabym że miało coś takiego miejsce:-).
Zapowiada się niezły dzień widzę:tak: obyś dała radę:-)

Laluś skąd mamy wiedzieć? poczekaj zobaczysz jak sytuacja się rozwinie:tak:

Marysia widzę też zabiegana:-)

Rozia no fora też wciągają, same wiemy po sobie:-)

Buterfly jak tam sytuacja u Ciebie??

Miłego dnia:-)

dzień dobry dziewczynki

ja dziś o 9 ledwo sie zwlekłam z łóżka. Piję kawkę, prysznic i do gina lecę zobaczyć co tam z wynikami.
dam znać jak wrócę co i jak

ilonka bidulek odcięta od świata

katy chwal się zakupami o mistrzyni

losiczka byle do sikańca teraz i trzymam&&&&&&&&& za plusik

kasia es ano tak jest, że jak sie użyje odpowiednich argumentów to wszystko da się załatwić

laluś jak sie nie rozkręciło to testuj i już

no i wiecej nie pamiętam

:-) Roza - u mnie dobrze, teraz 2 tygodnie mnie nie było bo pilnowałam siostrzenicy :-) przy okazji będąc w Poznaniu byłam w szpitalu na tym HSG, wszystko jest dobrze. Zrobiłam też wyniki i są bardzo dobre w normach :-) i okazało się,że mam inną grupę krwi niż mi mówiono :sorry2: dziś zrobiłam TSH i FT4 - wyniki będą w środę i zobaczymy czy można działać :)

reklama
Dziendoberek:-)

Dziewczynki boli mnie ząb 8 i to cholernie :-(. Obdzwonilam wszystkie poradnie stomatologiczne zeby sie umowic na wyrwanie tego dziadostwa a terminy na grudzien :szok::szok::szok: . Ja na to ze do grudnia to ja nie dozyje :wściekła/y: a prywatnie od 300-400 zl :szok::szok::szok:. Osz kuzwa mac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ide latac po aptekach bo podobno olejek gozdzikowy bardzo pomaga podobno znieczula jak u dentysty :-p

Przepraszam za te moje :wściekła/y: ale wole bole porodowe niz bol zeba :-(

Milego dnia dla was :-)

Do góry