reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
dzień dobry dziewczynki

aniu super, że już wszystko oki z mężem. A nie mówiłam, że tchórz? jak kazdy samiec

katy jak ja Ci zazdroszczę tej konsekwencji w ćwiczeniach

truskafka - udanych wakacji

ilona i cała reszta- do raportu!

Dzień dobry:-) dzień jak zwykle zaczął się kawą i wejściem na forum:tak::-)

Truskaffka no to udanego wypoczynku!!!

Katy dokładnie i ten tekst: za wami nie nadążysz:-) bosko:-D

Agnes to jeszcze nie koniec masz z odświeżaniem domku?? Ja za bardzo liczyć ruchów nie lubiłam, nie wiem czemu ale stresowało mnie to:tak:

Wczoraj przyszli do nas znajomi:-) skupiłam myśli w końcu na czym innym, dobrze jest sie tak wyluzować raz na czas:-)

Miłego dnia:tak:

dzieńdoberek
życzę wszystkim udanej niedzieli :)))))))))
ale tu cicho :szok:

Edit
a tak w ogóle to zrobiły mi się rozstępy jestem w szoku brzuch koło pępka popękany :confused: kurde myślałam że mam jeszcze trochę czasu z kremami i oliwkami a tu dupa no cóż mówi się trudno i 2 nowe rozstępy do kolekcji
kupiłam teraz w piątek oliwkę i krem z Aventu oby juz nic nowego nie wyskoczyło

Ostatnia edycja:
Dziendoberek :-)

Milego dnia dziewczynki :-):-):-)

A ja mialam wczoraj wojenke z mężusiem nastaly ciche dni:-( ale co tam jestem po jajeczkowaniu to moge nie gadać do nastepnej owulacji hi hi :-p

Losiczko oj te chłopy, chyba się telepatyczne zmówili aby trochę nam dogryźć:tak:, ja już jestem po cichych dniach heh:tak:

Ania
no brzusio rośnie i są rozstępy ehh, ja na brzuchu nie miałam za to z tyłu na biodrach czyt. wałeczkach mam:tak:. Matko ty już 18 tydz!!!

losiczka ha ha- dobre. a czymże sobie chłopina zasłużył?

ania ja w pierwszej ciąży miałam okropne- az fioletowe rozstepy na brzuchu pośladkach , udach i piersiach- ale same zeszły i później już przy żadnej ciąży się nie pojawiły- więc spokojnie

reklama
Dziewczynki faktycznie oni sie chyba zgadali ze sobą :wściekła/y: Co za ......
co do rozstepow to sie nie martwię ;)))))) w końcu jestem w ciazy tylko mnie z zaskoczenia skubance wzięły :-D

Do góry