reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Piąteczko :-) a no wiesz jak to jest jak mężus przez 12 dni w domu mial cisze nikt mu nie wrzeszczal ( dzieci):-p nie bręczal :-p (żona):-) no to pewnie z tydzien musi sie przyzwyczaić ze juz wróciliśmy:-).

Aneczko ja tam jestem dumna z moich rozstępow:-) tyle że faktycznie wyszly mi tylko w pierwszej ciązy a potem juz nie wychodzily bo skóra z flaczala :-):-):-)

witam i ja niedzielnie!

dzisiaj u mnie mega nudny dzień. jestem u teściów a tutaj zawsze na pierwszym miejscu jest tv. nie znoszę tego. ja tam mam milion innych rozrywek nic gapienie się w pudło.ale jakoś muszę wytrzymać do wieczorka i wracamy do siebie.

od jutra będzie mnie wiecej. miłego dzionka. pa

Hej lasencje:-):-):-) ja sie tez melduje i zaraz zmykam bo jedziemy na lowy dla meza z ciuchow bo jak do tej pory to prawie nic nie ma:no: wiec pewnie pojawie sie duzo pozniej..........milego dzionka !!!!!;-)

Agnes oj naoglądasz się tv:tak:, ja to w ogóle do teściów nie lubię chodzić i cieszę się że mąż mnie nie ciąga:-) sam woli w domku posiedzieć albo gdzieś indziej skoczyć:tak:

Katy to udanych łowów:-)

Hej dziewczynki :-):-):-)

katy ja u mamy byłam, dlatego mnie nie było :-) Co prawda wróciliśmy wczoraj, ale musieliśmy sie zdrzemnąć, bo znajomi wpadli i na miasto wieczorem poszliśmy:-)

Truskafffka udanego wypoczynku :-)

Losiczka no to za złoty strzał :-):-):-) i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Na szczęście :-):-):-)

Katy i co z tymi wynikami Twojego m ???
Aniu widzę,że już sytuacja opanowana :-) I dziewczyny mają rację, z facetami jak z dziećmi, trzeba wszystko dokładnie tłumaczyć i o wszystko wypytywać, bo nie dojdziesz ładu :-):-):-)

Mnie mój m wczoraj też troszkę podniósł ciśnienie... On co prawda nie gra, ale ma swoje fora (2 stałe i czasami inne podczytuje) i kikla stron, które regularnie odwiedza... i w sumie juz jakoś ustawiliśmy sprawę,ale wczoraj tak się zawiesił na tym,że w ogóle nie odpowiadał na to co do niego mówię i się wkurzyłam i się nie odzywałam do bniego... gamoń

kurcze dziewczynki czy któraś wie co u Ilony???????????? strasznie długo jej nie ma a to do niej nie podobne :(

reklama
Do góry