reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

jestem i ja ale tylko sie witam i uciekam:-(.nie mam weny do pisania Kochane,od dwoch dni jestem myslami przy mojej kuzynce...jej narzeczony pojechał do Hiszpanii na wakacje,zeby zarobic na ich wesele we wrzesniu,a ona miała dojechac po zaliczeniu ostatniego egzaminu,ktory ma dzisiaj,a studiuje pedagogike.on pracował jako murarz przy jakiejs willi nad morzem i w czasie pauzy poszedł sie troche ochłodzic do morza i juz z pauzy nie wrócił,utopił sie:-(.prawdopodobnie serce,było 45 stopni,miał 24 lata... moja kuzynka Madzia jest w szpitalu na silnych lekach,bo jest w szoku i boją sie ze moze sobie cos zrobić. w ciagu jednej chwili zawalił sie jej cały świat,a we wrzesniu miało byc wesele... tak wiec przepraszam ze ja tak tylko o sobie,ale jest mi bardzo smutno,zwłaszcza ze jestem daleko i nie mogę jej pomóc:-(... pozdrawiam Was Kochane serdecznie i odezwę sie jak ogarne jakos to wszystko... Chciałam jeszcze poprosic o podpowiedzi gdzie mam ustawic granice wyzszych temp. na moim wykresie,bo juz nic nie kumam.dziękuję.
o matko...szok, aż brak słów:-( strasznie kuzynce współczuję, i narzeczony...taki młody:-(
[*]

reklama
Roszpunka .......:szok::szok: o kurcze .... :szok: a pisałas do tego kogos ??? ale sobie leca w kulki ....:crazy: heeeeeejjj.......i teraz mówisz ze zamawiałas>??? pokazuj szybko jaki lezaczek bedzie mieć Maksio !!!!!!1:-p
truskaffka ojj kobito co TY gadasz ......młoda dupa z Ciebie a TY juz narzekasz :-p

Roszpunka, Ilonka ha ha ha:-D no wiecie żeby nie myśleć o jednym:-p:-p:-D, trzeba tory myślenia przekierować na co innego i ot mnie to zainteresowało:laugh2:

No Ilonka odpowiedź mnie satysfakcjonuje hi hi że tak powiem - wyczerpująco:-p

Truskaffka szalejesz kobieto, trzeba się trochę oszczędzać bo niestety ku starości czas zmierza;-)

Roszpunka mam nadzieję że nie podzielisz losu Ilony czekając na przesyłkę i długości nie pobijesz. Mąż wraca na weekend?? Kurka spokojniejsza byś była jakby te ostatnie chwile był przy tobie:tak:

Ostatnia edycja:
witam kochane!

po dzisiejszym zamieszaniu schodowym padam na pyszczek. ale ogarnęłam juz chate i mogę usiąść. mamy schody jupi!
w sobote jeszcze mają dokończyć na górze balustrady ale to już bez bałaganu. bo dzisiaj to mieliśmy sjgon.

tak szybko przeleciałam dzisiejsze posty. ale nie miałam czasu na wczytywanie się. teraz końcu moge wskoczyć pod prysznic, kolacja i odpoczynek. jutro wizyta u gina. muszę się przygotować, zrobić depilacje a co raz gorzej mi to idzie bo brzuchol przeszkadza. jakoś muszę dać radę.

kochane przepraszam że teraz każdej nie odpisze ale nie mam sił. jutro do południa postaram się wszystkim grzecznie odpisać. dzisiaj czuję że przesadziłam z pracą więc zostaje mi tylko moje łóżeczko.

ściskam wszystkie bardzo mocno i do jutra.

a oto moje schody DSC_0362.jpg

no dobra....młoda zgrabna jędrna dupcia ze mnie:-D buhahahaha
co nie zmienia faktu że...padam na pysk:-D

zorganizuję sobie kąpiel z bąbelkami pachnącymi, wymoczę się...:-p

Agnes ale superowe schody!!!!!
Roza dobrze że do nas dotarłaś...zaraz skocze na g...
Rozia :) &&&&&&& za pozytywne wyniki :) a sen piękny :)

Ładne!!! jak będziemy kiedyś zmieniać schody to też chciałabym ciemne:tak: elegancko wyglądają:-)

Mocz się, mocz. Może ja też poleżę w wannie trochę się rozluźnię, bo nie wyrabiam...

agnes schody przepiekne !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a teraz idz i wypoczywaj :tak: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a od czego TY masz chłopa co ?????? Niech on robi CI " tam" porządeczek :-)
truskaffka TY tez idz relaksowac ta zgrabną jędrną dupke w pianie :-)

Ja sie zastanawiam jak mogl mi sie zmniejszys obwod brzuszka :szok: mialam ok 114-115cm a dzis mam 111 cm :szok: moze przez to ze mi opadl :eek:

dziwne rzeczy sie ze mna dzieja :laugh2::laugh2::laugh2: :tak:

Ciekawa jestem jak Kasia po wizycie ......mam nadzieje ze wpadnie z dobrymi wiesciami !!!!!!!!!!!!:tak::tak:

reklama
pamela tragedia ; // współczucia ( * )

truskaffka Młoda jesteś nie narzekaj ; P

agnes schody świetne . Warte sprzątania po robocie ;)

A ja sobie truskaweczki zajadam . P mi juz doope truje ze za duzo jem , a przecież baba w ciazy moze jesc ile chce ; )) Waga w ciagu ok 2 tyg skoczyła ok 5 kg ; // Pewnie przez to moje rozstepy ehh. Miłej nocki .

Do góry