reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Nowego nie weżmiemy ( pisalam na grupie czemu ) wieczorkiem bede wiedziec wiecej jeszcze, bo moze uda sie aby ta toshibe wziąć na raty ........ bo teraz 500zł nie wyłożę od razu ........:-(

Róza masz szczęscie ze upiekłam chałeczke ,,,,,,,to zaspokoje chęc zjedzenia gofra kawałkiem chałki z dzemikiem :-p

jejuś ale nuuuuuuudy, w domu do poludnia zawsze mam wszystko zrobione .........Jas spi.......... a jak nie to sam sie soba zajmuje .............. kurcze brak mi zajęcia - zdecydowanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale juz niedługo nie bede wiedziec w co ręce włożyc - no i dobrze bo oszaleć mozna ...........:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Roszpunka powiem szczerze ze wole zapłacic np w 3 ratach za ten komp. tym bardziej ze to nie ode mnie wyszła ta inicjatywa ..... a tesciowa ma teraz sama wydatek ( auto naprawia) a moi rodzice dopiero co nam pozyczali pare groszy takze nie mam sumienia prosic juz......!!!

Hej dziewczynki:-)

pamela straszna tragedia :-( Przykro mi :-(

zagubiona fajnie,że się pojawiłaś :-) To się biedna Nadia namęczy :-( Mały łakomczuch :-)

Viola a Antoś widzę mały Aniołek, daje pospać i w ogóle :-) mam nadzieję,że moje dziecko pójdzie w jego ślady :-)

Ilonka a jak sie czujesz??

Roza zmiana gina dobrze Ci zrobi :-):-):-) Nie łam się, jesteśmy z Tobą :-)

Kasia czekamy na wieści po wizycie :-):-):-)

Byłam dziś w tej poradni i dużo spokojniejsza jestem, bo była kumata lekarka, która mi wszystko wyjaśniła:-) Powiedziała mi,że ryzyko nie jest duże, ale amniopunkcja da mi 100% pewności, więc 30 lipca będę ją mieć. Tylko na wyniki będę czekać 2 tyg. :-(
A śniło mi się dziś, że miałam taką śliczna, pogodną córeczkę :-):-):-) I byłam z nią na spacerze i ją karmiłam piersią i ona w ogóle nie miała żadnego problemu z tym :-):-):-) Chyba zapatrzyłam się we wtorek w przychodni na taką maluteńką 6 tygodniową dziewczyneczkę :-):-):-)

Rozia bardzo sie ciesze ze jest światełko w tunelu ....wiedziałam ze tak bedzie,,,,,,,ja mysle ze na strachu sie tylko skonczy a malutka ( bo wychodzi na to ze bedzie jednak ta córeczka) bedzie taka zdrowa i radosna jak w tym śnie ,...... !!!!!!!!!!!!!!! To napewno proroczy sen kochanie !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-):tak::laugh2:
a powiedz mi ta amniopunkcja jest bezpieczna ??????????????

Ilonko to jest zabieg inwazyjny, więc istnieje ryzyko, ale jest bardzo małe... jak rozmawiałam z jedną lekarką, to powiedziała,że jeszcze nie zdarzyło się, żeby było poronienie, także jestem dobrej mysli :-)

No własnie chodzi mi o to poronienie. no ale skoro ryzyko znikome to napewno bedzie wszystko dobrze !!!!!!!!!!! TYlko potem te 2 tygodnie bedą bardzo dłuuugie dla Was jak i dla NAS !!!!!!!!!!!!!!!!!! Przede wszystkim bardzo sie ciesze i jestem dumna z Ciebie ze sie nie łamiesz tylko myslisz pozytywnie !!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

Rozia to w takim razie trzymam kciuki za udane badanie!!! Wszystko dobrze będzie, ale szkoda że tak długo trzeba czekać:tak:

Ilonka czytałam:tak:, uda wam się coś wymysleć:-), a ty kochana teraz odpoczywaj, a nie szukasz czegoś do roboty:-)

Mi Maja dziś o 13tej zasnęła, a nigdy się jej nie zdarza i jakoś dziwacznie było... cicho, spokojnie:-)

mam pytanie - co oznacza gwiazdka widoczna pezy moim nicku? np jak wejdę w "ostatnie goście"

Ostatnia edycja:
ilona, rozumiem z tym kompem.

rozia,cieszę się, że ta lekarka cię uspokoiła. Za miesiąc będzie wszystko wiadomo. Szkoda tylko, że tak długo trzeba czekać. Też nie słyszałam, żeby po amniopunkcji stało się coś złego. Wszystko będzie dobrze i urodzisz śliczną córeczkę, taką jak w twoim śnie:tak:

A mnie od wczoraj od tej działki coś straszy. Brzuch mnie ćmi... :eek: W nocy nie mogłam spać, bo pachwiny coraz bardziej mnie bolą...

reklama
Do góry