reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hallo Kobitki!
Rozia zgadzam się z Tobą w 100% Księża to idioci (Gdzieś jeden prawdziwy kochany stary księżulo na pewno jest) Przez nich dzieci boją się chodzić do Kościoła, wymagania takie mają, jakby Uniwersytetem byli, wtrącają się w nie swoje sprawy, o in vitro nie wspomnę! Ja do Kościoła sporadycznie zajrzę, i to najlepiej jak zwiedzam:)
Zagubiona masz rację, od koperty zależy, u mnie chrzestną Kacperka jest rozwódka, a podobno nie można:crazy:
Kasia trzymam kciuki za Was!!!!! I nie denerwować, ani zbędnie nie podniecać proszę:-D
Jak rodziłam Kacka, to pytałam, czy jest znieczulenie, położna powiedziała, że jest! Jak przyjechałam to miałam już 4 cm, więc teoretycznie już powinna mi dać, czego nie wiedziałam, a oczywiście później było za późno!!!!
Violka, (odpukać!) ależ masz luksusowe dzieciątko!!!! Mój Kamil też był taki, jak miał dwa miesiące, o 21 dostawał mleko, i budził się o 6 na następne, taki ułożony, zresztą to mu zostało, i dalej jest taki ułożony:tak: Reszta bandy, to sadyści, co w nocy pobudki robili non stop! Pewnie przez to, że cycem karmieni i jedli kiedy chcieli! Ciekawe jak Adolinka będzie spała?
Ilonka chałeczka, mniam sto lat nie jadłam:-D A jak tam dziś się czujesz?
Dzisiaj mam wizytę o 17, więc się zapytam jak tu wygląda, jak się dzidzia nie odwróci, i dlaczego mi nie robili badań na cukrzyce?
Miłego dnia dla Wszystkich!!!! U nas dziś zimno!

Ha! Muszę się jeszcze ogolić wszędzie, a to masakra jest! Nic nie widzę!

reklama
Marysia mam nadzieje ze nerwy troszke uspokajasz bo malutka musi sobie jeszcze posiedziec chwilke w brzusiu.......... masz juz wszystko dla malutkiej naszykowane ??????????????????????????????
Kasia uwierz mi każda ma nerwa przed wizyta...choc ja jakos bylam nad wyraz spokojna w tej ciaży, jak juz wiedzialam ze dzieciatko jest i rosnie.... pewnie dzis nie wpadniesz juz wieczorem co >???????????????/To jak cos to chociaz eska napisz ze wszystko OK z maluszkami............!!!!! To bedziemy spokojnie spac !!!!!!!!!!:tak:

No ja sie wole nie wypowiadac jak to jest z naszym kościołem czy księżami .....:crazy::crazy::crazy: bo szkoda nerwów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeden wielki cyrk ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

axarai to trzymamy kciuki za wizyte !!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Chałeczka juz rośnie sobie .....zaraz wyląduja w piekarniku ;-) ;-) :-):laugh2:

Ja sie tak zastanawiam jak to moje dziecko sie przekręca ..,.....ze mu sie udaje jakos przekrecić z boku na bok.........bo zawsze jest ułozony tak ze dupka jest po lewej stronie a po prawej nózkami wywija a raz na tydzien jeden dzien dupka znajduje sie po prawej a nózki po lewej ........:szok: cwaniak.........

Viola a to Antos super dziecko ,..........daje mamusi pospac w nocy - Brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D Jaś wstawal mi co godzinę w nocy,,,,,,,,,,ciekawe jak Pawełek ,..........:eek:
Dziekuje za rade co do baldachimu.......:tak:

jestem i ja ale tylko sie witam i uciekam:-(.nie mam weny do pisania Kochane,od dwoch dni jestem myslami przy mojej kuzynce...jej narzeczony pojechał do Hiszpanii na wakacje,zeby zarobic na ich wesele we wrzesniu,a ona miała dojechac po zaliczeniu ostatniego egzaminu,ktory ma dzisiaj,a studiuje pedagogike.on pracował jako murarz przy jakiejs willi nad morzem i w czasie pauzy poszedł sie troche ochłodzic do morza i juz z pauzy nie wrócił,utopił sie:-(.prawdopodobnie serce,było 45 stopni,miał 24 lata... moja kuzynka Madzia jest w szpitalu na silnych lekach,bo jest w szoku i boją sie ze moze sobie cos zrobić. w ciagu jednej chwili zawalił sie jej cały świat,a we wrzesniu miało byc wesele... tak wiec przepraszam ze ja tak tylko o sobie,ale jest mi bardzo smutno,zwłaszcza ze jestem daleko i nie mogę jej pomóc:-(... pozdrawiam Was Kochane serdecznie i odezwę sie jak ogarne jakos to wszystko... Chciałam jeszcze poprosic o podpowiedzi gdzie mam ustawic granice wyzszych temp. na moim wykresie,bo juz nic nie kumam.dziękuję.

Pamela Boziu..................co za tragedia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Biedna dziewczyna.............cos strasznego .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-(
(*) :-:)-:)-:)-:)-(

Ja bym ustawiła granice na 16 dniu ........

dzieki Ilonka,juz ustawiłam. takie jest życie dlatego trzeba życ kazdym dniem i kazdą chwilą.mam nadzieję ze moja kuzynka znajdzie w sobie tyle siły zeby jakos to przetrwać...a poznali sie na pielgrzymce... jakoś tego życia czasami nie ogarniam:-(!!! wracam do pracy Ilonka,jeszcze raz dziekuję,buziaki!

zycie jest okrutne ..........:-( bardzo cięzkie przed nia chwile, tygodnie, miesiace ...........:-( najgorszy bedzie dla niej ten wrzesień.......ten dzien !!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-(

ILONKO - staram sie uspokoic bo wiem ze powinnam ale wiadomo jak jest trudno, a rzeczy dla malutkiej wlasnie dzis przygotowalam zeby maz dowioz jak juz bedziemy wychodzic, bo u nas ubieraja dzieciatko w jego ciuszki dopiero na wyjscie a tak to szpitalne. Maz zlozyl tez lozeczko brak nam jedynie wozka. A jak Twoj brzunio ? Skurcze ustaly ? I za pamieci zmien mi prosze wizyte na 19 nie 18 bo sie pomylilam.

PAMELA - wspolczuje sytuacji, w takich chwilach nasze problemy to pestka.

Ojojoj co za tragedia!!!!!!!!!! Nie wyobrażam sobie:-:)-:)-:)no::no:, los bywa okrutny i ciężko doświadcza:-(

Witam, jestem lecę poczytać - chyba że ma ktoś ochotę mi streścić:tak: jestem od soboty nie w formie:-(

Roza martwiłam sie o Ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!! Co sie dzieje słonce ????????????????????????????????
Marysia a moze ma ktos ze znajomych pożyczyc wozio na ten czas zanim sami nie kupicie ?????????/bo teraz chyba to nie realne aby kupic prawda ??????????albo moze dziadki sie zlożą ?????????????????????????

reklama
ahh szkoda gadać:no::no:

Dziękuje - widziałam:tak: jak raz na czas zajrzałam:tak:

Myślę sobie aby już dać spokój i rzucić to wszystko w pizdu....

Napisałam na g...

Ostatnia edycja:
Do góry