reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko, dziękuję :*, może uda mi się wejść na BB po powrocie, a jak nie, to na pewno wyślę smska :tak:

Axa, to ja mam bardzo podobne podejście do Twojego w kwestii kościoła, wolę zwiedzać ;-)!

Zzagubiona, no niestety księża-idioci trafiają się wszędzie, a najgorzej jest na wsi i w małych miasteczkach, gdzie nie masz wyboru i musisz iść do tego jednego... Ja na szczęście mam takiego jednego super-księdza (naprawdę ewenement), więc gdybyśmy jednak zdecydowali się chrzcić dzieci jak jeszcze będą malutkie, to tylko u niego!

Roza_ napisałam Ci na g.

Pamela, strasznie współczuję, w głowie mi się ta tragedia nie mieści... Mam nadzieję, że dziewczyna da radę się pozbierać... :no::no::no::no::no::no::no:

reklama
Marysia bardzo mocno trzymam kciuki aby wasza sytuacja sie unormowała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem dokładnie w czym lezy problem ale mam nadzieje ze te problemy finansowe skoncza sie zanim sie malutka urodzi !!!!!!!!!
Roza głowa i cyc do góry i do przodu....... czasem musi byc pod górke aby potem bylo z gorki.... wierze ze juz niedlugo bedzie z tej gorki...tylko nie pozostań bez czynna !!!!!!!!!!!!!!!!!

przepraszam ze tak z innej beczki ale moze wiecie albo cos słyszałyście na temat wklęsłego sutka ????????:sorry: sa jakies specjalne nakładki ??? Bo jeden jest OK a z tego drugiego jas nie chciał bardzo jesc bo taki wklęsły jest i nie umiał złapac .....:-(

Ilonka no w tym cyklu to zaniedbałam przez ten cyrk, ale i tak w sumie nic by nie wyszło:tak: a ten lek o który pytasz do do badania prolaktyny z obciążeniem i dlatego zastanawiałam się czy na receptę. A skoro nie jest to zrobię z obciążeniem:tak:

Coś na ten temat słyszałam, ale za bardzo się tym nie interesowałam bo nie dotyczył mnie ten problem. Ja raczej sutki miałam wyciągnięte aż nad to przez małą pijawkę:-p

Karolina widzę że teściowa zawaliła ciebie wekami:tak:

Karolina - kurcze zamiast odpoczywac i leżec do gory dupka to Ty w kuchni caly czas ........ :-( tesciowej nie ma a i tak rzadzi .......:crazy::crazy:
Piąteczka bedzie we wtorek prawdopodobnie bo musi czekac na wymiane kompa !!!!!!!!!! To TY dziś w raju jak w pracy ...... pracoholiczka :-p fajnie w tej nowej pracy ????????????

Roza moze jak bede karmic dłuzej to i Pawełek wyciągnie tego sutka :sorry: i nie bedzie problemu - mam nadzieje !!!!!!
Dzieki za wyjasnienie , wiec jak cos to zrób sobie z tym obciązeniem ;-)

Ostatnia edycja:
Ale dziś naskrobałyście, gaduły:-) Wybaczcie, że piszę po krótce, ale w głowie mi moja robótka siedzi, którą chcę skończyć jak najszybciej.

ilona, to czekam na telefon i jadę!;-):laugh2:
pamela, bardzo mi przykro z powodu twojej kuzynki. Kolejna tragedia:-(

Proszę, nie straszcie mnie, że nie dostałyście tego znieczulenia. Mam nadzieję, że mi jednak się uda dostać bez problemu.

Ilonka za wiele to ci nie pomogłam:tak: z tym sutkiem.
Zrobię, zrobię bo nie chciałabym drugi raz lecieć i wynik powtarzać:-) w następnym tyg pójdę, poczekam do środy bo wtedy do olsztyna wożą krew do badania:tak:

Karolina naprawde nie rozumiem Twojej tesciowej,,,, jedno pieprzy a co innego robi ........:crazy: a rzuc to i miej w dupie te jabłka te słoiki i Ją ............odpoczywaj , NIE DAJ SIE KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!! Ale małpa z tej tesciowki !!!!:crazy: Moja jak jedziemy do niej to zabrania mi nawet sobie samej zrobic herbate ....... bo mam siedziec i odpoczywac :sorry: Czuje sie jak obłoznie chora ale to miłe ,......

Roszpunka to kończ to pracę szybko i bedziesz miec z glowy !!!!!!!!! ;-)

No i jak cos to nie czekaj za długo z tym szpitalem tzn z dojazdem do niego , zebys nie miala zbyt dużego rozwarcia bo Ci mogą nie dac tego znieczulenia :sorry:

Ajc......... no i dupa z moim lapkiem ........koszt naprawy przekracza jego wartość :sorry::crazy: zaproponowali mi Toshibe za 500zł a tego mojego sprzedać na częsci najlepiej ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry