reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dałam linka na g

CISZA JAK PO ŚMIERCI ORGANISTY.......... GDZIE SĄ WSZYSTKIE?

ROZIA - JAK U LEKARZA BO SIĘ NIECIERPLIWIĘ

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hello

Zaczynam się chyba przyzwyczajać do spania na raty.

Piateczka, Ilonka, Dziama - ja to imię dla synusia wybrałam sobie juz 8 lat temu.. jak jeszcze nawet nie planowałam żadnej ciąży. Wtedy moja siostra się spodziewała synka i chciała mi świsnąć to imię, na co ja zaprotestowałam i siostra ma Dominika, a ja Kubusia.
Zdaje sobie sprawę, że chłopiec o tym imieniu może być:

Jakub jest osobą ruchliwą, aktywną i pełną energii. Do dobrego samopoczucia potrzebuje uczestnictwa w życiu świata - musi do wszystkiego się mieszać, doradzać, wybierać, zmieniać, inaczej czuje się niepotrzebny i nieszczęśliwy. Jego słabym punktem jest duma, pragnienie imponowania i zyskiwania aprobaty. Jakub nie jest dobrym przyjacielem. Szybko mu się nudzi oglądanie tych samych twarzy, poszukuje więc co chwila nowych.

Alewszystkich Jakubów, których znam, kojarzę jako osoby inteligentne, bardzo zaradne i które sporo zdobyły swoja determinacją i uporem w dążeniu do celu (choć nie po trupach).

Ja tylko na moment i spadam w miasto, bo dzis chłodniej .

ILONKO Ma być córeczka ( prawdopodobnie Natalka ) , moj wiek 18 , pl termin 24 sierpnia .
MIŁEGO DNIA Kochane .

i ja sie witam Kochane,ale jak zwykle praca mnie goni...albo ja ją:rofl2:...Rozia Kochana trzymam mocno kciuki za wizytę,no i jeszcze mocniej za zdrowko Twoje i córeczki!!! buziaki dla Wszystkich szanownych pań!!

no piąteczko ja nie wiem co się dzieje. gdzie one wszystkie uciekły bo cisza jak makiem zasiał. cóż mam nadzieje że wieczorkiem ruch będzie większy. ja spadam na chwile. wołaja mnie mop i wiadro i brudne podłogi. pa

No kurde dziewczynki :( nawet nie ma co czytać buuuu No właśnie Rozia daj znać co z córeczka

reklama
hejka

ja już morzem żyję:-D
Wczoraj miałam jakiś kryzys...wyobraźcie sobie, w pracy już mi się nic nie chciało, poza spaniem, wróciłam wieczorem do domu, zjadłam kolacje, położyłam się z młodym...i on mi tak gładził włosy, opowiadał bajki..ZASNĘŁAM:-D po czym mnie obudził, że on chce już iść spać, zebym sobie poszła:-D
to poszłam do łóżka i ...zasnęłam :-D
potem przerwa na szybki prysznic i dla odmiany...poszłam spać:-D

ale za to jaka dziś jestem wyspana hehe

lece poczytać..ale coś widzę że niewiele napłodziłyście, klapsa mam dać???:-p

poczytałam

Katrina gratki dla dzielnego zaszczepionego Kubusia :D
Piąteczka oooo zjadłąbym krewetkę..niekoniecznie z jagodami buhaha jak dzieciaki?
Córy nie chwalę ...byleby w majty nie lała ;)
Dziama aaa jasne że przygarnę na urlop...tylko ...ostrzegam, od strony finansowej bida z nędzą, moge ci zaproponować spanie na plaży i życie "miłością" zamiast jedzeniem:-D
Ania jakie ten detekro masz? w jakich cenach są takie cuda?
Roszpunka &&&& żeby cię wcześniej nie wzięło ;)
Rozia gratuluję córeczki :D dobrze że udało ci się załapać na dzisiejszą wizytę, trzymam kciuki, ślę pozytywne fluidki i jestem dobrej myśli :)

Pozdrawiam wszystkie..i te aktywne piszące BRAWA DLA PAŃ i te lenie wstręciuchy...PASA WYCIĄGNĘ ZARAZ:-p

Ostatnia edycja:
Do góry