reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia - dokładnie kochana nie zamartwiaj się najpierw należy wszystko sprawdzić zrobić badania skonsultować itp zresztą lekarka też Cię uspokajała więc spokojnie kochana :* trzymam &&&&&&&&&&&&& a do lekarza na nfz swojego długo musisz czekać?

reklama
Mam wizytę 17, ale pójdę jutro zapytać czy mnie przyjmie. Zwykle wyraża zgodę, więc kto wie... w piątek mam wizytę u prywatnej lekarki, ale nie chcę tak długo czekać... Zobaczę jutro co będzie...

Kurcze Rozia będzie dobrze zobaczysz ja trzymam kciuki z całej siły kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

witam i ja!

dzisiaj cos spać nie mogłam więc juz jestem z wami

rozia nie denerwuj się na zapas. ja wierzę że jest wszystko ok. teraz postaraj dostać się do innego lekarza bo zawsze warto sprawdzić. trzymam &&&&&&&&&&&&&& i czekamy na wieści

roszpunka
mam nadzieje że jednak m będzie przy Tobie jak się zacznie. muszę też wybrać się do Biedronki i zobaczyć te pieluchy Dada. skoro mówicie że są ok to chyab też sie skuszę

a gdzie się wszystkie podziewają co? wracać dziewczyny.

a teraz pora na śniadanko

Witam i Ja ........
Rozia TY wiesz ze ja myslałam o Tobie całą noc prawie???????????........ nie wiem dlaczego ale teraz juz wiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Słoneczko dobrze ze idziesz do innego lekarza skonsultować to i owo...... bedziesz miec wszystko czarno na bialym , a przeciez ten lekarz moze sie mylić.......przeciez nikt nie jest nie omylny, i mam nadzieje ze własnie tak bedzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrobisz badania i sie wszystko wyjasni........Bardzo mocno bede sie modlic aby wszystko sie ułozyło dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!! NO i GRATULUJE CÓRECZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh2::-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Rozia, mam nadzieję, że dostaniesz się dziś do lekarza i szybko cię uspokoi. Będę mocno trzymać kciuki żeby wszystko było dobrze z twoją córeczką:tak: Melduj jak tylko zapiszesz się na wizytę. Myślę, że w takim wypadku twój lekarz powinien cię przyjąć bez marudzenia.

dzień dobry moje nocne marki i ranne ptaszki

zaraz zrobię sobie kawusię , ale najpierw czytnęłam co się działo

ilonka, roszpunka
widzę, że wam juz strach na serio do tyłeczków zagląda
rozia wszystko na pewno będzie ok , wiec spokojnie kochana. I jak było w tej mojej hiszpanii???? Bo mój jak wczoraj zobaczył dom to spadł z krzesła

ania jak na tą godzinkę to wcale nie taka cisza

a gdzie katy?

A JEDNAK CISZA...........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziewczynki jeszcze nie panikuję, bo ta babeczka powiedziała,że to jeszcze nic nie znaczy, ale coś tam jest nieprawidłowo... Ale trzeba zrobić badania,żeby to sprawdzić. Powiedziła,że to ryzykoo nie jest aż takie duże,ale trzeba wszystko sprawdzić. Dziękuję za słowa otuchy i za kciuki, na pewno się przydadza:-)

Piateczko pamiętam,że woda była strasznie ciepła :-) Pochwal się co tam znalazłyście :-)

Ja idę na squosha teraz,żeby troszkę endorfin złapać, a później do lekarza. Może mi tam zejść troszkę, więc będę pisać di ilonki co i jak, ok Ilonko??

Do góry