reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roszpunko u mnie 2 koleżanki i siostra jadą na Dadach i wszystkie3 sobie chwalą a po co przepłacać i płacić za markę inna rzecz jak odparzają czy uczulają ale jak wszystko jest ok to po co

reklama
Roszpunka tak jak napisalam nizej do szpitala Dada beda Ok, ale i nie tylko bo sa świetne, nie odbiegaja teraz od tych prawdziwych za 50zł , także smiało kupuj :-) a to Maksia bedziesz mogła oddac aby np sobie po porodzie odpocząć ??????????????

Ania u mnie tez tak bylo, pare dni ciszy i pare dni fikania, chyba takie przewaznie sa te poczatki !!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny pomocy !!!! Ale sie objadlam kalafiorem łooooo matko nie mogę sie ruszyć :szok::no:

ania, mamy przyjeżdżać z taczką??!!:-D

ilonka, chodziło mi o położne w szpitalu, że jeśli zdarzy im się dziecko przebierać (a pewnie będą jak dostanę "końskich nóg" jak piąteczka:-D), to założą na dupkę co będzie pod ręką. Nie wiem do końca jak jest w tym szpitalu w którym będę rodzić. U mnie w mieście trzeba przynieść wszystkie kosmetyki i dać położnym, tak że nie wiadomo co się później z nimi dzieje.

Co szpital czy miasto to inaczej,,,,,,,,,ja chyba nie musze juz pisac jak jest w moim szpitalu,,,,,,,,,,,,, :baffled::crazy: jakbym chciała oddac na "chwilę" dziecko aby np po porodzie odpocząć to bym dostala taka reprymendę ze w pięty by mi poszło ..............:crazy: po cc moze i by sie zlitowały choc nie wiem........ !!!!!!!!! :baffled:

Aniu to pewnie niedługo padniesz lulu co ????????????????

Też nie wiem jak to będzie wyglądać, ale wyobrażam sobie, że jak będę miała odcięte nogi, to nie każą mi od razu wstawać do dziecka. Nie wiem ile to znieczulenie będzie trzymać. Chociaż może mi się tak tylko wydaje...:confused: Lada dzień się przekonamy;-)

:crazy:Możliwe, że m zostanie na wyjeździe aż do końca miesiąca:wściekła/y: Ciekawe co będzie jak wcześniej mnie weźmie. Będę sama:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Roszpunka ale to na 100% juz pewne ?????/Moze jednak akurat bedzie na miejscu, albo jak bedzie w domu to sie zacznie ...............
Obysmy tylko własnie same nie byly........:-(

jezuuuuuuuu jak mnie dziś kłuje szyjka...przy każdym ruchu małego coraz gorzej ....:baffled::-:)-:)-(

No i co Rozia nie dała znac jak po wizycie ........:-( a teraz juz za póżno na smsa............wiec trzeba poczekać az sie jutro zjawi !!!!!!!!!! No ale dostanie od razu zjebkę ....oooooooooo !!!!!!!!!!! Nie ma litości !!!!!!!!!!!!!!

DOBRANOC ........:-D

katy, jane,małami, Roza,a juz nie wspomnę o marysi !!!!!!!!!!!! ????????a Wy gdzie ????????????????????????

aaaa jane kisi ogóra to ma wybaczona ale reszta ????????????????

Ostatnia edycja:
Roszpunka jakos to bedzie, głowa do góry.....na zapas sie nie zamartwiaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo moze uda sie ze jednak bedzie na miejscu....... i za to bede bardzo mocno trzymac kciuki, aby był przy Tobie i trzymał Cie za ręke !!!!!!!!!!!!

reklama
hej dziewczynki, jestem jestem
przepraszam,że nie dałam znać, ale przesunęło się trochę,a później jakoś nie chciałam nic pisać, bo musiałam sama wszystko przetrawić...

Więc tak...

Ogólnie większość parametrów jest ok, ale lekarka stwierdziła nieprawidłowy przepływ w przewodzie żylnym. Póki co kazała się nie stresować, ale wskazanie jest do biopsji kosmówki lub amniopunkcji. A tak na szybko, to zrobić b-hcg i PAPPA... Jutro idę wcisnąć się do tego lekarza co na nfz chodzę i zobaczymy co On mi powie, bo ta lekarka nie uspokoiła mnie, bo nie powiedziała mi jakie wady ewentualnie mogą sie z tego rozwinąć, a ja nie lubię jak nie wiem z czym mam sie zmierzyć... Póki co nie panikuję, ale trochę mnie to przygasiło... łzy mi trochę w oczach stanęły, ale szybko się opanowałam jak zobaczyłam jak maleństwo macha rączkami i nóziami :) No i Pani nam powiedziała,że wygląda na dzień dzisiejszy,że to będzie dziewczynka :-)

Do góry