reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Aniu bo bałam sie ze mi sie dostanie po dupsku ze az 3 posty pod rząd moje ........... :-p

NO jak pisalam, jak po dzisiejszym dniu nie urodze to bedzie OK, :laugh2::laugh2::laugh2:bo wykonczona jestem.......ale ogólnie czuje sie bez zmian...... gdyby nie bol krocza :baffled::laugh2: .......... ale chciałam to teraz mam ........:-D:-) wczoraj jak mnie tam zabolało to az mi sie nogi ugieły i zajeczałam aż .......:baffled: to od razu poty mnie zalały hehe !!!!!!!!!!

Dzis popytałam w sklepie czy dało by rade zamontować stelaz na baldachim na łózeczko turystyczne,,,,,,,,,,,,no i sie DA !!!!!!!!!! JUPI !!
Tak chciałam miec łozeczko z baldachimem no i bede miec tyle ze nie drewniane ....co prawda kupie najpierw kojec bo to najwazniejsze a potem baldachim jakis tanszy ;-) nie od razu wszystko !!!!!!!!!!

aaaaaaaaaaaaaaaa. w pepco sa super kocyki do wózka i nie tylko ,,,,za 6,99zł piekne.......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znajoma ma kupic Pawełkowi ....bo pytała sie co chce , a ze nie mam takiego małego to sobie ten zażyczyłam ;-) :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie czytam . źle się czuje . połaziłam po sklepach i padam .. Ilona nie chcesz drewnianego , czy tak po prostu Ci sie uwzieło na turystyczne . Na allegro sa fajne drewniane łóżeczka z Całym kompletem ( pościel , materac oczywiście , baldachim i kilka innych rzeczy wymieniłam te najwazniejsze ogólnie jest chyba 12 elementów ) I dość tanie jak na to ze masz za jednym zakupem wszystko .

Kochane moje.................jestem, jestem i wcale nie mam zmiaru sie ukrywac.....tylko teraz mam duzo pracy i po pracy inne zajecia wiec czasem nie mam sily wchodzic.........:zawstydzona/y:
Ilonka moze z tym lapkiem nie bedzie tak zle, moze nie wyciagna od ciebie majatku;-). Powiedz ze maz za granica i tylko przez skypa bedzie mogl zobaczyc dziecko jak sie urodzi....serce im zmieknie:-D
Rozia to dobrze ze sie Toba zajeli teraz tylko szybko sie umawiaj na wizyte i niech te badania robia:tak:.....napewno wszystko bedzie dobrze;-)
Aniu ja jakos sie doczolgalam do domu bo w sumie brufen zarzylam dopiero dzisiaj i juz mnie w sklepie bol zlapal, w tym czasie ty pisalas a ja tel zostawilam w aucie:sorry: i lazilam jak mucha w smole po sklepie co by cos do zarcia kupic
Piateczko no chata niezla:tak:, a Tobie juz nie odpisalam bo nie slyszalam smska...musialam wyciszyc tel bo za duzo razy byl sygnal przychodzacych wiadomosci a teraz mi po chatach siedza i spia bo maja wakacje ........:baffled:
Jane ja dzisiaj odbieram nowy tel iPhona 4ke wiec sobie wrzuce ta aplikacje co ty na Endomodo :-) a ty jak tam ??? Ogory pokiszone:-D????Ale tego najwazniejszego chyba zostawilas????:-D:-D:-D
Truskaffka zarąbistego masz tego synka ja ci sie wcale nie dziwie ze chcesz wiecej :-D......a i dzieki za checi pobica mojego m.............chyba juz alarm odwolany bo spokornial :tak:
Agnes pomylas juz te podlogi??? Siadaj i odpoczywaj a nie sprzatanie ci w glowie .....jak moja mama nie usidzi na tylku jak cos nie pomyte :tak:
Losiczka kiedy wraca???:eek:
A Karolcia??? Gospodarzy pewnie na calego jak jędzy nie ma :-D:-D:-D
Ilonka prosze wpisz mi kolejny 21 cykl i termin spodziewanej @ 08.08 pytalas mnie ostatnio o zakupy....prosze bardzo.....stojak na kubeczki. IMG_0307.jpgsukienka dla T chrzesnicy IMG_0308.jpgspodnie dla mnie takie jak niebieskie ktore dodawalam ostatnioIMG_0311.jpgzestaw do robienia babeczek IMG_0312.jpgIMG_0313.jpgtorebeczka do PlIMG_0314.jpgszorty dla MIMG_0315.jpgkartki dla siostry i brata IMG_0275.jpgIMG_0276.jpg

Załączniki

• IMG_0199.jpg
    IMG_0199.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 33
katy no ja mam dokładnie tak że jak nie ma porządku to nie usiedzę. taka już ze mnie istota. ale pomyłam już i teraz siedze w necie. ale m juz o kolacje się dopytuje więc muszę zacząć kuchnie okupować.

te twoje zakupy wymiatają. och jak ja ci zazdroszczę takiego buszowania i zakupowego szalenstwa.

Katy luzik kochana ja tylko sprawdzałam czy żyjesz :) bo nam się tu totalnie pusto zrobiło :baffled:
a w dzisiejszych czasach nigdy nic nie wiadomo
ale pospałam ; /znowu zasnęłam nad kompem heh

Agnes a mezus sam sobie nie zrobi jedzonka??? I moze by tobie cos zapodal na tacy przed telewizorkiem :tak: Co do sprzatania to ja tak mialam w Pl a tutaj juz odpuscilam inaczej nigdy bym nie siadla na tylku bo kazdy czuje sie jak w hotelu, nawalic i zostawic bo ktos to zrobi :wściekła/y:
Ania ty przynajmniej w ciazy jestes i tak spisz a ja wczoraj poszlam spac o 11tej a rano o 9tej oczu podniesc nie moglam :szok::eek::szok::eek::szok::eek: nie wiem co sie ze mna dzieje...........czy tylko ja tak mam czy wszyscy:baffled:

Milena oczywiscie ze bym chciała takie drewniane łózeczko i taka wypasiona posciel do niego ale.......to kosztuje ok 650zł(takie łózeczko i taka posciel którą ja bym chciala i ktora mi sie podobala) a to teraz dla nas spory wydatek wiec bedzie łózeczko turystyczne ale z baldachimem ( bo mi sie marzył ) wiec bedzie tak jak chciałam ale troszke inaczej, no i o wiele wiele wiele taniej !!! :-) lozeczko takie mi sie sprawdzilo z synkiem takze i teraz sie sprawdzi :-)

Katy noooooo........ teraz co wejdziesz na BB to beda nowe zakupy .......super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kupuj, kupuj !!!! widze ze wpadłas w zakuposzał ;-)
Kurczaczek..........a to wredota przylazła ............. :-( tulę.........i fluidki na nowy cykl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Losiczka wraca w czwartek,mam nadzieje ze jej jajeczko nadal sobie czeka ........na zloty strzał ;-) ;-):-)
agnes to zrób wiecej tej kolacyjki .......:-p nie ważne co ja zjem wszystko hehe ......... bo ja tez musze cos wymyslec a nie mam pomysłu ............:baffled: standardowo !!!:laugh2::sorry:

Ania spioszek !!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczęta. Ja podjęłam się robótki, więc teraz kwitnę przed kompem i tłumaczę. Czuję się usprawiedliwiona za nieobecność:-p

truskafka, przez ciebie i mi się będzie to morze śniło!

rozia, szkoda, że się dzisiaj niczego nie dowiedziałaś. No nic, czekamy na rozwój sytuacji i trzymamy kciuki. Wymyśliłaś już jakieś imię dla córusi??

ilona, zdaje się, że jesteśmy następne do zbierania urodzinowych życzeń:-)

katy zamiast aktywnie uczestniczyć w życiu towarzyskim forum to po sklepach biega! Nieładnie:no:! ;-):laugh2:

Roszpunka nie tylko urodzinowych ale i gratulacji :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: bo mam nadzieje ze przed Nami nikt sie nie rozpakuje ......:-p !!!!!!!!!!!! :-D

reklama
Ilona, ciekawe tylko co będzie pierwsze, życzenia czy gratulacje;-)

Dziś mnie znów pachwiny bolały. Najgorzej mam w nocy, nie umiem się przekręcić na drugi bok ani wstać siusiu. Tak że nie jesteś sama połamańcu;-);-):-):-)

Wracam do robótki. Jak dziś porobię jeszcze to prędzej skończę. Zajrzę później.

Do góry