reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Fakt, tanie są papryki w biedronce, dziś widziałam!

dziama, grill to najlepsze wyjście:tak: zawsze można zagonić jakiegoś faceta do stania przy nim, bo to w końcu męskie zajęcie;-);-):-D Do tego sałatka czy dwie i masz imprezę z głowy!

agnes, ja też piłam z cytryną. A potem przez dwie godziny siedziałam i starałam się nie zwrócić. Aż mnie mdli na samą myśl o tym ulepku!

piąteczka, dziama pisała, że u niej w szpitalu na prawdę wszystko trzeba mieć swoje! Dziwne obyczaje, to fakt. Przecież te jednorazowe koszule szpitalne nie kosztują majątku!

ilona
, ty bierzesz do szpitala te pieluchy Dada?? Dziś na nie patrzyłam i zastanawiam się czy też tej małej paczki nie kupić.

truskafka, ale masz świetnych znajomych! Pozazdrościć:tak:

katrina, dzielny chłopak z niego!:tak:

rozia, &&&&&&&&&&.

axa, pipka jak malowanie;-)

ania, musisz nam ten brzucho pokazać to ocenimy, bo reszta się nie zna;-):laugh2:

Ania sama chciałam kupić ten detektor ale tak wyszło ze nie kupiłam....bo szybko poczułam ruchy a potem mi bylo szkoda kasy :sorry:
dziama a jednak sie udalo,,,,,,,,,i masz piekny suwaczek,,,,,,BRAWO :-p

Piateczko miałam to samo napisac do dziama hahah !!!!!!!!!! jagody zastopuja sraczke jak cos :-D:laugh2:

Roszpunka Tak, biore to małe opakowanie z biedry ,
no i słuchaj doswiadczonych mamusiek, DADA I BABYDREAM swietne pieluszki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i TANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie opłaca sie kupowac tych drogich, bo to ten sam h*j tylko w innym opakowaniu :-) :laugh2: no chyba ze Maksiu bedzie mial uzculenie na te tansze hehe :p

Ostatnia edycja:
no widzisz a u mnie to różnie z tymi ruchami dwa dni czuję a teraz juz trzeci dzień nic ale wiem że wszystko gra w środku :)))))))))))

ja lubię różne paskudztwa typu robale ale moje dzieci dziś przesadziły- jutro będzie przesrane w dosłownym tego słowa znaczeniu

Uwierzcie mi, że nie mam najmniejszego zamiaru się wykosztowywać na drogie pieluchy! To ja też kupię te Dada do szpitala. I tak moje dziecko będą ubierać w to co będą miały pod ręką. ;-)

ania, to super, że detektor się sprawdza. :tak:

reklama
Roszpunko i masz całkowitą rację ja pamiętam jak byłam ze swoimi dzieciaczkami i pielęgniarki się pytały czy mogą kilka zabrać dla dzieciątka które matka porzuciła :( i co miałam powiedzieć?? przecież dzieciątku nie odmówię

Do góry