reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka

kurde ciśnienie jakieś chyba lipne, bo zasypiam na siedziąco i NIC mi się nie chce...a może to ten syndrom przedurlopowy:-D

Dziewczyny niespodziewajka była taka, że po prostu oni wszyscy BYLI :) zaplanowali imprezę-nawet mojego D nie wtajemniczyli, bo się bali że wygada przypadkiem:-D- dostałam w prezencie fajne cuda z kosmetyków..ja imprezy żadnej nie planowałam, bo wiadomo, przed urlopem tniemy koszty:-D, no to oni zaplanowali za mnie;-)

Katy mam nadzieję że M dziś już grzeczny, bo jak nie...
Ilona no widzisz, mały jajcarz straszy mamę hehe zachcianka boska:-D
Trzymajcie się dziwczyny-ROszpunka Ilona :)
Piąteczka
nono pięknie misja "nocnik" wam przebiegła, brawo dla małej :D
Axarai Pamela dziękuję za życzenia, fajnie tak po urodzinach wciąż dostawać życzenia:-D
Justyna masakra...dobrze że oboje jesteście cali, wracaj do formy
i Wielkie Gratki :D :D :D piękne imię ma synek i dzielny z niego chłopak :D
Dziama i super plan na imprezkę :tak:

Dzięki za pozdrowienia i wieści od KAroliny i Łosiczki!!:-)

reklama
witajcie
Chwilkę mnie nie było i nie jestem w stanie Was nadrobić - SORKI,

Ilonka - już za chwileczkę, już za momencik...

Justyna - współczuję przeżyć, ale zarazem Gratuluję syneczka i tego, że tak pięknie mamę trzymał przy życiu i to niestety dosłownie ( w sumie robił to też dla siebie), teraz tym bardziej łączy Was taka specjalna więź,

Piąteczka - ale Ci zazdroszczę tego ciepełka, które już niedługo będziesz mieć na co dzień - tu niestety klimat jest mniej łaskawy (ale poza tym reszta jest super), a co imienin Jakuba to ja juz też sobie wpisałam do kalendarza,

Kuba dziś "zaliczył" pierwsze szczepienie - dzielny był mój mały mężczyzna!!!

Co do Kubusiów - to fakt imię mówi samo są siebie:) niezłe ziółka z nich są mam siostrzeńca młody ma 7 lat a poza Nim jest jeszcze 4 rodzeństwa no nadrabia charakterkiem za wszystkich :)
Truskaweczko moja droga nie zmieniłaś zdania co do adopcji n czas urlopu???? może jednak co? :D Oby wam pogoda dopisała

Truskaffka to faktycznie miło ze strony znajomych ze pomysleli za Ciebie,,,,,kurcze superwowo tak....... nic nie urzadzałas ,nie myślałas co by tu upichcić czy podszykować na impreze,,,,,,,,,,,wszystko przyszlo do Ciebie ......bomba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katrina brawo dla Kubusia............ ja myslałam z męzem o tym imieniu dla synka ale Losiczka mnie dość porządnie uprzedziła co mnie moze czekać takze juz został Pawełek.....hehe..........choć mąz czasem pyta czy moze jednak pomyslimy jeszcze nad innym....:baffled:
Rozia to szybko wracaj i opowiadaj co i jak..........czekamy na wiesci,,,,,,,,a jakbys nie mogla wpasc dzis na BB to koniecznie wysyłaj smska w kazdej chwili !!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-) A

Ania co słychac ??????????????????? a moze TY w koncu pokażesz nam domek Lily ??????;-)

axarai pipka jak sie patrzy :-)

Ostatnia edycja:
Kochane to Adolinka:-D
008.jpg dowód rzeczowy:-D

009.jpg profilek:-D

Rozia trzymam kciuki za pozytywne wieści!!!!

reklama
Do góry