reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ilonka Piąteczka macie racje z lumpami :) to nałóg jak mieszkałam w PL to nie mogłam dnia spędzić bez zajrzenia tam:-)
Dziama dziękuje przeziębienie już sobie poszło i oby nie wróciło leczyłam się miodem Manuka

Ja dopiero usiadłam:-)

jakoś dziś na kawę ochoty nie mam, piję samą wodę:-)

Dziama chyba dopiero zaczęłaś mierzyć temp:tak:

Zmęczona jestem tym upałem, dziś nawet wywaliłam się na słońce aby się troszkę opalić tu i ówdzie i... zaraz zeszłam bo nie dałam rady:no: już chyba nie ten wiek aby się prażyć przynajmniej dla mnie:baffled:

Miód Manuka??? toj akiś inny jest Ania??

Linka nie mogę otworzyć:tak:

Ato takie buty.... a ja się zastanawiam o co chodzi:-D:-D to nic dziwnego że sam miodek tobie pomógł:tak:

Ale jestem zmęczona..

No nie dziwie się:-D cena też ładna, ale chyba warto.

Ostatnia edycja:
Roza jadłam go nawet mając wrzody żołądka łyżkę rano na czczo :) łagodziło bóle
on jest na wiele dolegliwości a teraz ostatnio jak się przeziębiłam to o nim zapomniałam i dlatego chodziłam chora tak długo:wściekła/y: bo teraz to ja mam problemy z głową ;-) skleroza mnie dopadła:-p

he he no nie powiem dodatkowo ciąża wpływa na naszą zdolność myślenie,zapamiętywania,uwagę:-p:-p

ale to fakt ja w tym czasie byłam na drugim roku i...oj ciężko było:tak:

Ciąża to taki magiczny stan że wszystko można na nią zgonić :) wiec korzystajcie :) Róża temp zaczęłam mierzyć w cały świat w tym cyklu od teraz planuje zacząć sumiennie. Mierzyłam kiedyś ale to było parę lat temu.

Upały masakryczne u mnie w pracy się wysiedzieć nie da budka obita blachą więc jest ciekawie. Moja zmienniczka idzie na urlop jakos w okolicach 20 na dziesięć dni miałam ambitny plan że będę za nią pracować zamias kto inny ma przychodzić wszystko sprawa kasy :) ale jak będą takie pogody to nie dam rady 10dni po15h i chyba odpuszczę z tej żądzy finansowej heheh

witam tylko się przywitac wieczorową porą. Dzisiaj u nas awaria netu była i dopiero przed chwilą naprawili i mam kontakt ze światem. pól dnia im zajęło usuwanie awarii. no maskara jakaś. ale mam nadzieje że juz będzie ok. wpadam jutro na dłużej. miłego wieczorku

reklama
Do góry