reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roszpunka BEZOWA ŻYRAFKA DLA MNIE NR 1 ;-) 24 zł za ta koszule????????? taniocha !!!!!!!!!!!! Ja bym kupila jeszcze jedna na zmianę !!!!!!!!! Kurcze ze u mnie takich fajknych i tanich nie ma :-( jak masz mozliwośc to sobie kup bo nawet w szpitalu np w nocy moze Ci sie zapaćkac !!!!!!!!!!!!!!!!!!
piateczka my to nie dość ze mamy te same w sumie terminy to jeszcze urodziny hehe :-) fajnie ze masz taka pomoc ....... ;-)

ja spadam bo mąz wrócił ( widze ze dumny tatuś jak nie wiem ze spłodził drugiego synalka hehe)

Jutro wpadnę ale nie wiem o której bo mamy pare spraw na miescie !!!!!!!!!!

DOBRANOC !!!!!!!!!!

reklama
I Ja wpadam życzyć udanego spokojnego i w miare chlodnego dzionka ....u mnie niestety ale jest PIEKŁO !!!!!!!!!!!!!!! Podobnież dzis jest kulminacja tych upałów ....od poniedziałku ma byc juz "normalniej" :laugh2: zobaczymy ;-)

Byłabym zapomniała :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja sobie zgarniam część fluidków na zapas hi hi- póki są:-) to trza korzystać

synuś mnie obudził o 6- masakra. do tego brzuch mnie coś boli, a wywalił mi jakbym w piątym miesiącu była. u mnie też gorąco i parówa. mam nadzieje, że jakaś elegancka burza się z tego zrobi, bo inaczej zejdę

Hej. Witam się i ja.
Też mam nadzieję, że te upały odpuszczą, bo dziś znów parówa niesamowita.

karolina, w sumie to już lista zamknięta prawie. Muszę jeszcze kupić pieluchy. Czekam na jedną paczkę, którą zamówiłam. Jeszcze ten kocyk chciałam dokupić i komplet pościeli jeden. Poza tym poluję na jakiś leżaczek i na stojak do wanienki. Nie mam torby do szpitala, muszę pożyczyć od teściów, ale czekam aż m wróci, wtedy razem do nich wpadniemy. Ubranka już wszystkie wyprane i wyprasowane leżą w szafie.

A ty jak stoisz z przygotowaniami????

Mam ostatnie okienko !!:-):-)

roszpunka ilonka widze, że przygotowanka pełna parą

kłapouszku pewnie juz odliczasz czas do pożegnania mamusi

katy gdzie się podziewasz łobuzie?

losiczka rzeczywiście ma pecha- zdrówka dla chłopaków

Cześć dziewczynki! Ufff, jak gorrrąco :szok:!

Agnes, mi też się bardzo podoba Nina, ale Hania i Nina troszkę zbyt podobnie brzmią i musimy się zastanowić nad czymś innym :-).

Dziama, no właśnie tak jest, że czasem krawcowa coś spierniczy, a Tobie będzie wmawiać, że jest super ekstra :baffled:! Cieszę się, że Twój m dojrzał do ojcostwa!

Truskafffko, no ja też jestem bardzo ciekawa kogo noszę w brzuszku, czuję, że będą chłopaki, ale nigdy nie wiadomo. Myślę, że dowiemy się pod koniec sierpnia, bo będziemy iść prywatnie na połówkowe, a tam mają dobry sprzęt. Mam nadzieję, że urodzinowe boboseksy będą owocne, bo mi dla odmiany cykl w którym zaszłam zaczął się w dniu 30 urodzin! A taka byłam zła jak wstałam rano i mnie zalało... :-D:-D:-D

Roza_, ja mam takie urządzonko 3w1 z philipsa i jestem z niego bardzo zadowolona :tak:.

Piąteczko, to mam nadzieję, że teraz córa będzie tylko do przodu szła i że na koniec wakacji majty zastąpią pampersa :tak::tak::tak:!

Ilonko, to dobrze, że jednak powstrzymałaś się od kupowania różu :-)! Ważne, że wszystko ok, a pomyśl sobie, że za parę lat trzech facetów będzie Cię nosić na rękach :laugh2:!

To super wieści, że Twój m dostał lepszą pracę!!! Gratuluję i życzę powodzenia!!!

Aniu, ja też uzbroiłam się w lżejsze ciuszki i to w samą porę bo upały straszne, a w długich dżinsach to po prostu masakra :szok:.

Katy, ja po prostu wychodzę z założenia, że w małym mieszkanku lepszy jest minimalizm. Jak będziesz miała piękny dom, zapewne z dużą jadalnią, to będziesz tam mogła poszaleć :tak::tak::tak:!

Roszpunko, śliczne te kocyki z aplikacją, piesek najfajniejszy :happy:.

Ilonko, Roszpunko, mi podoba się taka koszulka: WYPRZEDAŻ!!! koszula dla karmiącej KRATKA M (2455489932) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jeszcze ta jest fajna, ale już dosyć droga: Koszula do karmienia DN *wózek* 2 kolory L 40 (2464088145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Za chwilę wrzucę moją fotkę na grupę :sorry:.

Dziewczynki, właśnie miałam mówić, żebyście przekleiły przepisy na grupę, bo potem łatwiej jest znaleźć.

Miłego dzionka!!!

Dostałam paczkę! Kupiłam ten największy sudocrem. Chyba jeszcze rodzeństwo Maksia dam radę nim wysmarować!:-D Dobrze, że data ważności do 2017 roku! :-D

Witam:)
Piąteczko moja ostatnio w ogóle miała ciężki okres buntowniczy zresztą ciągle ma,ale jakby ciut mniej to i tak dużo jak na nią :)

Karolinko pozdrów tam losiczkę jak będziesz pisała do niej:tak:

Ilonka ja też uzywam farby z joanny:tak:

Ja sudocremu nie kupowałam mam 2 próbki,ale jeszcze nie musiałam użyć na szczęście.Na razie Antek ma tylko kilka potówek.

reklama
Kasia fajne te koszule ........ tzn ta w kratke tak mniej mi przypadła do gustu ale ta druga fajna tyle ze droga :sorry:
Roszpunka sudocrem 250 gram czy 400gramn ?????????? Ja kupiłam 250g w srodę za 21,99zł w aptece !!!!!!! Mega duzy jest !!!!!!!!! i jestem strasznie zadowolona z teh promocji bo 125g w rosmanie kosztuje 27zł :baffled: a co jeszcze kupowałas ?????????
Ja czekam dzis na paczuszke i troszke zła jestem bo sie nie moge z domu ruszyc bo to kurierem , ajć .......!!!!!!!!!!! a chciałam pobiegać po sklepach póki m w domu i moze mi tyłek podwieść autem :sorry:

Do góry