reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
truskafka 100 lat i spełnienia marzeń:)

Ilonka gratulacje,jednak Pawełek :-D:-D:-D,podświadomie pewnie czułaś stąd ten ładny niebieski wózek:) A mówił coś lekarz na temat tego czopa??? masz go jeszcze??? I gratulacje dla męża,odważna ,poważna i na pewno trafna decyzja,teraz będzie wam lżej.

Kupiłam sobie farbę do włosów,tylko ciekawe kiedy Antolek pozwoli mi je pofarbować;-)Jakoś na wszystko mi czasu brakuje.ale co tam,jakoś damy radę.

Ilonka, super! :-):-)Oby nowa praca okazała się lepsza! Szkoda tylko, że będzie dalej wyjeżdżał. Ale taki już nasz los niestety.

Gwoli wyjaśnienia, o psie myślałam jeszcze długo przed ciążą:-) Ale m mi nie pozwolił psa wziąć.

Viola a jaki kolorek farby ???????????? jak nie masz biedna czasu nawet na nałożenie farby to faktycznie Antoś pochłania cały Twój czas !!!!!!!!!!! a tak poza tym to Weronika cosik pomaga przy braciszku ??????????????????
Roszpunka ano taki los ale ja sobie jakos dam rade, najważniejsze ze sie uwolnił od tej pracy a raczej od tego wyzyskiwacza , bo szkoda mi było Go np wczoraj jak pracował do 18 a potem jeszcze musiał jechac na inna budowe i do 21 pracowac a dzis rano usłyszał ze nic nie zrobił takze dzis sie miarka przebrała - no i bardzo dobrze !!!!!!!! mam nadzieje ze odzyjemy finansowo i ze on przede wszystkim odzyje psychicznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Masz koszule do szpitala juz ?????? Ja zamówiłam taka http://allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-oraz-do-karmienia-s-m-i2461437804.html ciekawe czy bedzie Ok............ turkusowa !!!!!! bo te inne w misie to mnie doprowadzaja do spazmów !!!!! a taka mysle ze bedzie wygodna bo szybko cyca sie wyjmie :laugh2:

Ilonka kolor dziki kasztan,ja tak bardziej naturalnie:)
A werka cóż w zasadzie jej prawie w domu nie ma, a jak jest to go trochę ponosi pogada do niego i na razie nic więcej,ale też więcej na razie nie musi robić,jak będzie ciut większy i trzeba będzie go bardziej pilnować to mam nadzieję,że się zreflektuje:)

Viola no zawsze to coś,,,,,zreszta czego mozna sie spodziewac po nastolatce ........ ma swoje "sprawy " takze nie ma co sie spodziewać ze bedzie niańczyc Antosia

cały czas !!!!!!!!!!!!! :-D

A Ja sie wkurzyłam i w koncu nie kombinowałam z włosami aby je bardziej rozjasnić tylko przyciemniłam takim kolorkiem i fajnie wygladaja.......!!!!!!!!!!!!!!!
443619-1-1-0.jpg bałam sie dalej kombinowac z tym rozjaśnianiem, a tak to naturalnie wygladaja :-)
kurcze ale mam 100 odmian na godzine hehe , raz chce jasne potem jednak ciut ciemniejsze :sorry: ale dobra juz nie cuduje zeby jakos w tym szpitalu wyglądac :-D

Ostatnia edycja:
kochana dokładnie, na sam poród to taka moze byc...bo jej nie szkoda( ja mam taka podobna i bede ja miec na poród a co tam....... a po porodzie to juz raczej ładniejsza mozna załozyć i ta Twoja świetna,,,,,,, !!!!!!!!!!!!!!!! Bez zadnych misiów, zyraf itd bleeeeeeeeeeeeeee.....................!!!!!!!!! U mnie to nie mogłam własnie takiej ładne spotkac bo albo te babcine albo w misie( a tak w ogóle co za człowiek wpadł na taki duuuurny pomysl aby szyc koszule np do karmienia w te wszystkie dziecinne aplikacje :crazy::angry::wściekła/y: ) takze kupiłam na necie..... jak cos mam jeszcze inna na ramiączkach ( nie lubie jej ale w zapasie juz ją spakowałam )

to nasmarowałyście. i znów nie wiem co komu

viola moja jak pisze ilonka też ma swoje sprawy , ale jak ma wolna chwilę to małych oddac nie chce- bo jak mówi- TO MOJE

ilonka roszpunka no bardzo ciekawa jestem wyniku bo termin widzę ten sam

goferki jutro wypróbuję

co u justyny???

reklama
Też się zastanawiam kto takie wzory umieszcza na koszulach dla biednych rodzących kobiet... :szok:
Ja w jednym sklepie takie znalazłam z takimi małymi aplikacjami za 24 zł, bo reszta to to samo, albo misie, albo bociany, albo ceny z kosmosu. Muszę sobie jeszcze jedną taką dokupić, może w innym kolorze.
Ja się spakuję dopiero jak m wróci za tydzień. Mam nadzieję, że zdążę:-) Jakby co to będę się szybko pakować przed wyjściem.

piąteczka, u Ilonki widać postęp przedporodowy, a mi nawet brzuch nie opadł, więc daję jej pierwszeństwo:-)

A ja staram się wybrać kocyk: albo ten małpki: Dwustronny kocyk z mikrofibry BabyOno!!! (2408295640) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo któryś z tych: Kocyk Koc BOBAS NOWY WZÓR 76x102 APLIKACJA 3D (2460497889) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :confused:

Dobranoc!

Ostatnia edycja:
Do góry