reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ILONKO najważniejsze że wszystko jest dobrze :*
RÓŻA wiedziałam ze nie wytrzymasz za długo żeby nie przetestować nowego sprzętu :)
PIĄTECZKO ja robię na tzw oko zazwyczaj ;/
słuchajcie szczęka mi opadła siedzę w pracy i nagle dostaje smsa treści : "Marzy mi sie dzidziuś :)" szczęka mi opadła mój chłop coś dojrzał do ojcostwa megastycznie :) ostatnimi czasy nie ukrywam ze mnie to bardzo cieszy.

Karolcia jak humorek??? Wrzucaj zdj jaka bys chciala ta porcelanke:tak: i zobacz sobie na tej stronie fajne maja i nie drogie Szkło - Witeks
Piateczka ano mus ludziska mi na urlopy wyjezdzaja i wszyscy chca mega duze sprzatanie calego domu ufffff ......ciezko ale pieniazki dodatkowe wpadna
A to dnosnie kupy obsraniec.jpg:-D:-D:-D
Dziama dzieki staram sie kupowac ile sie da :-D
Co do kiecki to nie miej obiekcji ja kiedys bylam przeciwna ale raz zobaczylam program o slubach i tam mieli wlasnie slub w kolorystyce biel, czern i czerwien i troszke styl lat 50-60 i powiem ci ze pieknie to wygladalo i panna mloda miala czarne dodatki na sukience :tak:
Kasia ja tez lubie proste formy ale taki styl porcelany jak po babci tak mnie urzekl ze szok, znalazlam tez taka polska i tez bardzo mi sie podoba ale chcialabym zobaczyc jak caly ustawiony zestaw dla jednej osoby wyglada ....poprosze sklep o fotke i po pieniadzach ....zestaw dla 20 osob z sosjerkami miseczkami, filizankami itp itd 1500 zl ceramika witeks.jpg
Roszpunka no m wyjechal ale dal ci Maksia zebys nie czyla sie samotna jak on wyjezdza ;-)
Truskaffka Sto lat i obys nie spowazniala z wiekiem Usmiechaj sie kazdego dnia i walcz o swoje szczescie i o te upragnione dwie kreseczki :-)
Ilonka ale jaja ...................znowu jajka :szok::szok::szok:????? Ale wazne ze wszystko oki :-)

Ostatnia edycja:
Jestem na chwilke bo tesciowa jeszcze jest :-)
Tak wiec, przy badaniu gin stwierdził ze czuć główke ze jest nisko juz, i ze sie to ujście juz otwiera powoli..........potem usg i pyta sie czy to On mi mowił ze to córka wiec młówie ze Tak a on " No to jej jajca urosły" :laugh2::laugh2: ale sie uśmieliśmy z tego ...........ogólnie wszystko Ok, wiek Pawełka na 35tydzien waga 2600gram -czyli chyba nie bedzie grubasek ;-) :-) jakos Go wypcham :laugh2:
No ale ogólnie powiedział ze raczej długo nie pochodzę !!!!!!!!!!! a no i dobrze i bedzie z głowy :-)

Wpadne przed 20 do Was :-)

reklama
Hello
jak mija dzionek dziewuszki??
Ilonko gratuluje Pawełka :)))) plusy tej informacji są takie że nie musisz za wiele kupować :))))
Truskafffka sto lat kochana spełnienia tych najskrytszych marzeń !!!!!!!!

Katy normalnie szacunek dla ciebie bo to zdjęcie powaliło mnie na łopatki ubaw po pachy

piąteczko może ta pogoda wpływa tak na maluchy cholercia dały by mamie spokój na chwilkę ;-)

Roza ;-)smacznego :)
ja dziś zrobiłam nalot na sklepy i parę rzeczy kupiłam sobie bo jak ciepło to mi z tyłka kapie bo same dżiny posiadałam
życzę udanego wieczorku :*:*:*:*::*

Do góry