reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziewczynki ja sie juz zegnam z wami :-:)-:)-( Wpadne jak wroce:-)

A ja to jestem geniuszem :-D:-D:-D. Kupilam sobie wiesiolek bo mi wydluza cykle he he wiec zdaze na owulke bo wracam na 13 dc mezus bedzie wyposzczony to sie bedzie dzialo :-D:-D:-D

TRZYMAJCIE SIE CIEPLUTKO :-):-):-) DO USLYSZENIA PISANIA :-):-):-)

ILONCE PADL NA AMEN KOMPUTER :-:)-:)-:)-:)-( BIEDNA KAZALA WAS POZDROWIC ALE NIE WIE KIEDY SIE ODEZWIE :-(

PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA

Ilonka nic sie nie martw komputer nie zajac.....grunt ze Julcia na razie spokojna i sie nie pcha na swiat ;-).....a jak komp odmowil posluszenstwa to ty nie masz wyjscia musisz lezec:tak:
Losiczko jedz i baw sie dobrze...odezwij sie tylko jak bedziesz mogla;-)
Truskaffka Ty nasz spiaca krolewno:-D, ja juz kochana chyba jako 2ga bylam na forum:tak: ....newet nie wiesz jaka dumna z siebie jestem:-) jedz i odpoczywaj :tak:
Axa no powiem ci ze pomysl m ma bardzo nowatorski:-D

Ja wlasnie skonczylam sprzatanie i mam zamiar teraz sobie pocwiczyc pozniej jakis obiadek a po wszystkim kapiel z rarytasami:-) i ksiazeczka :tak:

witam się z wami drogie koleżanki :-):-):-)
chora jak diabli :no: nie wiem jak długo to potrwa a w poniedziałek wizyta u położnej więc może coś mi doradzi w sprawie leczenia na własną rękę wzięłam tylko rutinoscorbin 2 tabletki ale kolejnych boje się brać i zrobiłam sobie syrop z cebuli
pozdrawiam was gorąco :*:*:*:*:*:
Katy to nie angina to zwykłe przeziębienie

nie wiem piąteczko :( ta pogoda tutaj jest taka a nie inna i to pewnie przez to i na pewno pomogły lody :) moje maleństwo uwielbia twistery z algidy :tak:

reklama
hehehehe też tak twierdzę :p ale mężuś już nie pozwolił jeść :angry: i teraz nie dość że chora to jeszcze z wiszącym językiem :p ale co tam oby tylko mi to przeszło bo umrę
a co u ciebie piąteczko??jak tam dziś dzieciaki?

Do góry