reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

właśnie zjadły obiadek i jak chwile odpoczną to je wywalę do wody i będzie spokój. Starsza gdzieś wybyła z koleżankami to pewnie szybko nie wróci- chyba na epokę planowały pójśc- zresztą ja też bym chętnie obejrzała. ps na grupę zerknij

reklama
przeniosłam posta na grupę bo mi się pokićkało he he

katka znalazłam coś dla nas
1340527357_6aoviw_500.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie

Jane - zaglądam do Was, ale często gęsto nie mam już sił napisać, bo zasypiam przed kompem... jeszcze trochę, niech mały sobie dzień unormuje, to będzie dobrze i będę miała troszkę więcej czasu,

Axa - Alinka ma teraz swoją lalkową dzidzię, którą sie opiekuje i nie jest juz zazdrosna o Kubusia, ale staram się jej okazywać dużo czułości (w czasie kiedy nie zajmuje mnie wyjący głodomorek),

Ania - znasz powiedzenie - o czego chorujesz, tym sie lecz! Łap się za lody!!!! A tak serio serio - dużo zdrówka!

Rozia (chyba) - tu na Wyspach nie miałabyś problemu z kupnem ciuchów, a zwłaszcza staników,

Losiczka - udanych wakacji!!!

Wszystkim Wam życzę miłego weekendu.

Witam:-)

ale u nas oberwanie chmury i grzmoty :szok: ho ho dawno takich nie było:tak:

Poczytam co tam u Was dziś:-)

Katy staram się nie przepracowywać:-) ale nauczyciel ma przechlapane jak jest jakaś uroczysta chwila:sorry2:

Losiczka no nieźle to sobie umyśliłaś he he, udanego odpoczynku:-D

Viola Twoje śliczności ładnie przybierają:tak: a jak wynik badań?? mam nadzieję że są dobre:tak:

Kurcze ja się chyba mieszczę w 75A:-( o chodzeniu w koronkach samych mogę pomarzyć a dla mnie są takie seksowne - a nie te przebrzydłe push up:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
roza łączę się z Tobą w bólu hi hi- bo jak gorąco w taką pogodę- a nie założyć to nie wyjść z domu

edit
ja nawet kostiumy kąpielowe mam wypchane

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hahahah dobre

Jednak nie jestem sama, kochana ja teraz mam problem bo mi się przytyło w okolicach brzucha:sorry2: i chcę kupić jakiś jednoczęściowy ale jak pomyślę o górnej części to załamka, trzeba sporo się na szukać:tak::-p

Myślę o takim jakby topie, on ma trochę poduszeczki:-D - o matko jak to brzmi!!

roza to całkiem jak ja. tez kupiłam jednoczęściowy, żeby m mojego sadła poza sypialnia oglądać nie musiał hi hi. ma usztywnione miski i gąbeczki się wkłada, można włożyć dwie:-), no krój ma lekko modelujący wizualnie sylwetkę, kupiłam przez internet, zaraz Ci wrzucę linka

reklama
Oj kochana to coś dla mnie, :-D:-D

talii też brak:-) he he
przejrzę sobie dokładnie:-)

Podoba mi się ten co pokazałaś,ale szkoda że innego koloru nie ma:-( chcę poszukać sobie czegoś w brązie:-)

Ostatnia edycja:
Do góry