reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Karola dzisiaj czuję się fatalnie.Podobnie wczoraj.Bolała mnie strasznie głowa a dzisiaj mam mega doła. Muszę sobie z tym poradzić jakoś...
U mnie bez zmian. Staranka wciąż w toku...
U Ciebie też z tego co czytałam bez większych zmian.Bardzo Ci współczuję i mocno cały czas kibicuję.Niech mąż przejrzy na oczy a teściowa w końcu zmądrzeje i zrozumie jaką krzywdę Wam robi....
Przepraszam ale nie jestem w stanie więcej napisać.
:*

A powiedz o co chodzi z tą pracą bo nie jestem na bieżąco. Zaczynasz nową i zostajesz w starej?

Ostatnia edycja:
reklama
karolina to nie chodzi o to, że was unikam tylko po prostu codziennie mam jakieś plany i coś się dzieję więc popołudniami nie mam tyle czasu co w zimie. A w pracy nie zawsze mam czas:-(
dziś póki co jestem:tak:

a co do "afery" to też jestem za tym, żeby wyluzować i nie wciągnąć się ponownie w jakieś głupie przepychanki... a poza tym to nie bardzo wiem o co ten szum???

karolinko, dzięki. Jak się dowiesz na 100% co i jak to daj znać. No a najbardziej bym chciała wiedzieć czy m może mnie dopisać do swojego ubezpieczenia.

gosiulek u nas staranka w toku pełną parą:tak::tak:
ale jeżeli teraz się nie uda to będziemy mieć jeden cykl przerwy bo jedziemy na tydzień z rodzinką nad jezioro i nie będzie warunków do płodzenia dziedzica :-( ale może to i dobrze bo taki odpoczynek się przyda.
A u Was?

Dziendoberek :-)

Witam wszystkie dziewczynki i te z mojego forum i te z tamtego forum. Ja tam czytam wszystko co sie da jak mam czas i smieje sie ,placze jak ktos placze i nikt mi tego nie zabroni.

Karolciu no ja coraz bardziej nerwowa przed tym wyjazdem ale przynajmniej nie mysle o tempce he he. Bo moja ciocia to taka blizniacza siostra twojej tesciowej:-( Pelna żalu goryczy na wszystko co sie rusza:-( A ja naprawde po takiej wizycie u niej dlugo dochodze do siebie tzn na nowo musze odzyskiwac moja radość życia. Ale robie to dla maluchow i dla niej. Ona nawet sie wkurza jak męzus co chwilke wydzwania co u nas :baffled:

Jane zadnej dolinki kochana ja tak sobie nawet mysle a w sumie zycze zeby w tym cyklu jednak mi sie nie udalo bo wtedy rowerki wycieczki na calego a nie siedzienie z ciotka na dzialce. Zobaczymy juz blizej niz dalej :)

Milego dnia dziewczynki

Ostatnia edycja:
dzień dobry dziewczynki

dopiero sie zwlekłam z łóżka

karolinko wierz mi na słowo, że jakbym Ci pożyczyła moje stado to mamusia zwiałaby gdzie pieprz rośnie, dołożymy jej komplet od losiczki i sprawa będzie załatwiona

reklama
Jane i u nas pełną parą:tak:ale nic z tego nie wychodzi.Nie poddaję się jednak i wierzę że będzie dobrze.My we wtorek wyjezdzamy akurt na czas staranek.Zobaczymy co z tego wyjdzie.Może akurat.Tylko że będzie piwko,piwko,piwko a ja jestem przeciwniczką w tych dniach. No nic zobaczymy.
W każdym razie zobaczysz że Wam się uda...Nie chcę tutaj pytać ale te Wasze sprawy o których pisałąś na grupie kiedyś się wyjaśniły,unormowały? Bierzecie jakieś leki?

Do góry