reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ilonka to już z pewnościa to

roza Ty chociaz kończysz pracę i wiejesz od tych małych gnomów

truskawka no tak dały czadu, ze mogłabym dać je z całym dobrodziejstwem inwentarza he he. ale juz są w łóżkach, a ja słucham swojej muzy w drugim końcu chaty i sie uspokoiłam

reklama
ja laseczki lecę bo trzeba ema nakarmić. wrócił krwiopijca na łono rodziny. później pewnie jeszcze zagladnę jak nażarty zaszyje się w jaskini

Ja właśnie swojego m nakarmiłam:-)

Piateczko no gnomów się pozbędę ale od września będę mieć najmniejsze gnomki:-):blink:

Truskaffka oj zaczną się,tylko mam nadzieję że znowu się nie rypnie cykl:-)

Ania szkoda nerwów:tak:

truskafka, roza, na moim profilu zdjęcia są. Musicie wejść w profil i tam jest album.

ilonka, ja mam na razie małą stertkę ciuszków ale jeszcze nie poprane.:-D Muszę pomału zacząć szykować, bo m nie da sobie z tym rady, więc wszystko musi być gotowe.

Ania, ja nie nadążam. Co się znów stało????

Ostatnia edycja:
Dzień doberek kochane:) Koniec z tym podczytywaniem a nie pisaniem bo już nie pamiętam co której miałam napisać za co przepraszam. Dziewczyny w porównaniu z Wami to jestem tu nowiusieńka i nie będę się wypowiadać bo nie bardzo wiem o co chodzi z tą aferą - najzwyczajniej nie rozumiem kto co i w jaki sposób przeskrobał....... ale dziwnie się czuję czytając takie rzeczy ale takie jest życie nigdzie idealnie nie ma....
KatyB światny ten twój domek - jak ja bym chciała już taki mieć :) ja też juz od jakiegoś czasu gromadzę różności bo potem nie sposób wszystko na raz mieć. Ostatnio np kupiłam komplecik po 6 sztuk talerz duży, talerz deserowy, talerz głęboki, miseczki i kubki i cieszyłam sie jak dziecko heheeh. Tym bardziej ze sama w tym zostanę nie mam mamy która spakuje mi wyprawkę heheh Więc co mi wpada w łapki to kupuje i odkładam niech się kurzy póki co heheh. Obraz bardzo mi sie podoba ale ja póki co nie kupuję jeszcze ozdóbek nie wiem do końca jakie będę miała wykończenie inwestuję w ręczniki, pościel. patelnie, tłuczki itp

Karolina - gratki podwyżki :) budowa to taka skarbonka beż dna więc każdy grosz się przyda :) a tak z innej beczki wózek wybrałaś ???
Ilona- no wij wij gniazdko :) a jak się czujesz ??? trochę chłodniej jest wiec mam nadzieje że lepiej :) a powiedz mi z kim będziesz mieć Jasia jak będziesz w szpitalu??? Mężuś na urlopie dłuższym czy któraś z mam? chyba masz obie pod ręką???
Truskaweczko to Ty pisałaś o wyjeździe nad morze czy coś pomotałam??? a jak ty to kiedy?
Losiczka - trzymam kciukasy &&&&&&&& Ty kochana musisz na tym końcu świata koniecznie znaleźć jakis kawałek cywilizacji z zasięgiem i dać znać jak z krechami na teście:) swoja drogą zazdroszczę ci tego wyjazdu cisza spokój :) cud miód orzeszki :)
Kasia - wybieram się do Oleśnicy na dwa dni czw i pt tym razem mamy trochę rzeczy do pozałatwiania ale mam nadzieję że następnym razem uda nam sie we Wrocku wypić wspólna kawę tzn ja kawę a ty co tam uważasz heheh Tylko ze ja nie znam za bardzo wrocka więc żeby nie ciągać ze sobą M musimy sie umówić gdzieś gdzie trafie heheh
Roszpunka gratki egzaminu :) no to teraz możesz się skupić na synusiu :)

wybaczcie więcej nie pamiętam ;/ od teraz pisze na bieżąco...... miłego dnia życzę

hej... wczoraj po pracy już nie miałam czasu i siły pisać..
zrobiłam wczoraj na rowerze prawie 27 km:-):-)

roza fajnie, że w końcu nowy cykl:tak:

truskafffka postaram się jakoś bez dołka przeżyć @ ale nie obiecuję że mi się uda...

axa fajnie że już masz neta... ja też nie wyobrażam sobie życia bez niego:no:

katy, dziama dobrze robicie bo urządzanie mieszkania to studnia bez dna...

będę podczytywać ale nie wiem czy będę mieć czas na pisanie:-(
miłego dnia

reklama
Aniu dodam tylko że nie powiedziałam w tym temacie ani słowa. Nigdy nie wspomniałam nawet o podczytywaniu,czytaniu itp.
Każdy ma do tego prawo. Z tego co czytałam to dziewczyny zaprosiły Cię byś się odezwała.Czy to coś złego?
Czy to był powód do oskarżenia mnie? Nie wiem,nie rozumiem dlaczego padło na mnie ? Taki kozioł ofiarny?
Nie chcę mieć już z tym nic wspólnego.Nic nie zrobiłam i nie chcę tracić zdrowia.

edit.Aniu usunęłaś swoje posty....Dodam tylko że chyba jestes juz pewna że Twoje konto było otwarte?Każdy mógł zobaczyć co przeglądasz?

Ostatnia edycja:
Do góry