reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej hej witam się i ja:-)
o matko ile napisałyście:-)

Piąteczko ja od ciebie nic nie wezmę:sorry2: bo mnie dzisiaj w pracy wykończyła cała gromada, nie znośne dziś że ho ho:baffled:

Katrina a nie masz możliwości jeszcze sobie bromka załatwić, oj lipa biedna jesteś znam ten ból chociaż miałam tylko raz romans z liściem kapusty:tak:

Katy no ładna okazja sie trafiła, ładny widoczek, taki uspokajający:tak:

Roszpunka a gdzie te fotki, nie bardzo wiem:zawstydzona/y:, co do świadczeń to zgadzam się z Agnes:-)

Ostatnia edycja:
reklama
agnes no własnie tak sie tylko wydaje ze sie zdąrzy a tak napraqde jak sie zrobi listę co trzeba kupić to sie robi tego ful a i sumka za to w cale nie mniejsza, a wiadomo ze za darmo nikt nie da,!!!!!!!
axarai no widzisz jak Cię fajnie wywołałam :-D to teraz prosimy być z nami częsciej no i oczywiscie zapodac domek Adusi ;-) bo pewnie juz urósł sobie :-)
a ta wizyta 5 lipca czy w inny dzien???? to podaj to wpisze do tabelki ;-)
Katrina o ironio ....... jak nie chcesz to masz pokarm :baffled: biedna !!!!!!!! wow..... to Kubuś tak dużo je ???????????? w szoku jestem ze az 120ml :szok: ale głodomorek :-) ale to dobrze, niech rośnie :-)
Ja mam w biodrach na razie dokładnie 99cm ..... ale sie pewnie jeszcze poszerzę :rofl2:

truskaffka zawsze te pierwsze dni małpiszona najgorsze, ja pamiętam ze do mnie bez kija sie nie dało podejśc az do dni płodnych :rofl2:
piąteczka a co łobuzy robią ?????????????? chyba Ci dają nieźle w kość jak jeszcze dopłacasz hehe :-p
katy nooo proszę TY to potrafisz kupować , jaka przecena ...... super, a obraz świetny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak: brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Róza a co u Ciebie słońce ??????????????????widzę ze małpa przyszła !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

Ruszyłam dupsko i calutka komoda w salonie wypchana ubrankami dla malucha .... naszykowałam w razie czego tez wyprawkę do szpitala gdybym jescze nowej nie zdąrzyła kupić..... to co musiałam juz sie pierze, ale ogólnie wszystko czeka, posciel, kocyki, ubranka, itd :-) teraz tylko kupie koszyk na kosmetyki no i kosmetyki i z głowy przynajmniej to :-)

A nasza Anulka to co śpi po pracy ??????????????? melduj sie kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
roza ja Ci kochana tej roboty nie zazdroszczę he he

ilonka daja dają, czyzby Ci się właczył syndrom gniazda kochana?

Piąteczko nie jest źle:-D idzie się przyzwyczaić:-)

Ilonka u mnie dobrze:-) no @przyszedł i cieszę się!!! Mam teraz zapiernicz bo wypisywanie dyplomów, i przygotowywania do pożegnania moich zerówkowiczów:tak:

Proszę na grupę chociaż nie wiem po co ;) i tak to zostanie przeczytane przez nie powołane osoby

piąteczka sama nie wiem, ale czułam ze musiałam to dziś zrobić :szok: może własnie zaczyna do mnie docierać ze to juz niebawem ........ ciort wie..... :-)
Roza no to masz co robić !!!!!!!!!!!!!!!! no ale zaraz bedziesz miec labę całe 2 miesiące tak ?????
Ania juz lece na grupę..........

Roza - mam jeszcze jedno opakowanie Bromka, ale odnoszę wrażenie, że tylko sie niepotrzebnie faszeruję tym świństwem, a laktacja i tak wróci, to już wolę przecierpieć i odbębnić to,

Piąteczka - nic nie odciągam, po prostu nie ruszam, nie dotykam, tylko zmieniam liście i jest już nienajgorzej

reklama
Do góry