reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka..
mój maratonik w pracy trwa, byle do piątku:-p

Kasia jej faktycznie szczęście w nieszczęściu z akcją w domu rodziców.
Fluidki zachłannie zwijam :p
Piąteczka no to masz uśmiech
owocnego sikania na testy ;)
Milena Witamy ;)
Jane eee nie dołączaj do mnie, nie nie nie ;)
Rozia o jeee zwijam fluidki ;) dzięki
Agnes ooo mamamijaaa i od Ciebie fluidki zwijam ;)
dobrze, że dziś ci lepiej ;)
łosiczka &&&&& wielkie zaciśnięte ;) no i będziemy smsować ;)
Karolina ulalala gratki podwyżki ;)
Roszpunka bystrzaki :) gratki dla Ciebie i męża..lece obejrzeć fotki zaraz
Ania niech maluch sobie zdrowo dalej rośnie i czekamy na usg i wieści kto w brzuchu mieszka :)
Ilona oj, zjadłabym takiej domowej bułeczki z jagodami ;p komplecik bardzo fajny,
dzięki za wieści od Zagubionej i Nadii :D
ja powoli wychodzę z dołka i szykuję się do boboseksów
Katy dzięki, humor zły ...zakopuję, dzieciaka trza w końcu płodzić w dobrym nastroju ;p
Marysia tulę, niech problemy idą precz!
Katrina ach te kochane głodomorki, zawładniają naszym życiem...ale, właśnie..jedno spojrzenie i przepadamy hehe
buziak dla Kubusia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hallo Kochane! Nareszcie mam internet!!! Od dzisiaj! O ludzie, jak można żyć bez neta:szok:
Ilonko Kochana, Ty o mnie pomyślisz i już jestem:-)
U nas ok, Malutka dalej jest Pipeczką, w 27 tc ważyła 1250. Teraz jedziemy do Polski 5 lipca i idę na prywatę do mojego doktorka od Usg, to zobaczymy dokładnie jak wygląda:tak:
Idę poczytać co u Was się działo, no teraz czuję, że żyję!!!!

katrina jak pisałam- tylko ciut odciagnij i musisz przecierpiec - znam ten ból i współczuję z całego serca- chcesz podnieść reke do gara i umierasz z bólu bidoku

truskawka dzieki- sikańsko bedzie mega he he

no i chyba mamy nowa koleżankę- serce - witaj

axarai ja mało nie zeszłam jak nie mogłam się z Wami kontaktować jak cywilizowany ludź

piąteczka, i wszystko się wyjaśniło:-D Przykre ale prawdziwe!!:crazy: Żal tylko, że takie babska siedzą na dupach i nic nie robią poza chamskimi odzywkami, a tyle wykształconych ludzi nie ma pracy...

no truskafka i axa w końcu się pojawiły:-)

katrina biedulko współczuję tych cieknących cyców. Oby kapusta ci ulżyła. Grunt że mały głodomorek ma się dobrze:tak: A my kobiety silne jesteśmy, wszystko zniesiemy dla Maluszków:tak:

Ostatnia edycja:
Juz jestem ale oczy mi sie zamykaja..........ale uplowalam w koncu obraz ktory kiedys chcialam kupic IMG_0038.jpg i ile wydalam IMG_0039.jpg

komu komu bo wyłażę z domu!!!!!!!!!!!!!!
mam do oddania małe potwory- DOPŁACĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘE!!!!!!!!! cena do negocjacji!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry