reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No wlasnie Ilonka tutaj mam mozliwosci wiec korzystam....mialam na oku jeszcze sliczny obraz ale moze jutro go wezme za cale 17 funtow :tak:...a ty widze metoda prob i bledow znalazlas cudowny sposob na zgage :-)

Ania cos mi sie kojarzy ale to nie ten co ma wykryc tez inne choroby czy to tylko pod katem downa???

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka, ja też przez całą ciążę jadę na gumach do żucia, bo inaczej nie dałabym rady.

katy, super ten zestaw. Zazdroszczę dostępu do takich rzeczy wypasionych. Kupuj, kupuj, bo u nas w polsce bieda z nędzą:-p

Roszpunka a mnie sie wydaje ze Twoje usteczka ma. :rofl2: hehe no ale jak mówisz ze po tatusiu to tak musi być , naprawde rewelacyjne sa te zdjęcia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) moge sobie wyobrazić moje dzieciątko mniej wiecej teraz :-) a ile waży mały juz ??????? Bo chyba teraz jakoś to usg miałaś???? bo sie nic nie chwaliłaś pieronie ze idziesz !!!!!!!!!!! :crazy:

Katy nooooo tylko szkoda ze tak póżno odkryłam ze ulgę przyniesie mi guma....... a tak to sie od początku męczyłam i nie spałam wiele nocy przez to , a raczej spałam ale na w pół siedząco :-(

znalazlam bardzo ładną wyprawkę do szpitala..... moze komuś sie tez spodoba :-)
oczywiscie kolor KREMOWY to nr 1 :-) Kupie na pewno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://allegro.pl/arus-sliczny-7-el-komplet-bielizny-r-62-5-kolorow-i2438890152.html i ma ten allegrowicz tez fajne inne rzeczy, np komplet kocyk i poduszeczka np do wózka ;-)

Ostatnia edycja:
Ilonka, jakoś tak spontanicznie wyszło. A że byłam zajęta nauką, to nawet nie miałam czasu żeby spokojnie siąść i zdjęcia pododawać. W zeszłym tygodniu to było i miał 2 kg:happy2: Cieszę się, że poszłam, jakoś mnie ciągnęło do tego. Tym bardziej, że m też stwierdził, że chciałby mieć pamiątkę, to nawet nie było mi tak szkoda kasy.
A co do usteczek, to zerknij sobie na fb na mojego m:tak:;-)

Te zdjęcia to super sprawa, ale już się bałam że nie wyjdą, jak Mały trzymał łokieć na buzi. Po prostu za późno poszłam. No ale na szczęście coś tam wyszło:tak:

Roszpunka ooooo rzeczywiście usteczka po tatusiu- nie wyprze sie synka nawet jakby chciał :-) :-p wydaje mi sie ze Maksio bedzie drobny, daje mu góra 3,200 kg :rofl2: za to moje pewnie ze 4 kg jak nic !!!!!!!! Zobaczymy teraz na wizycie ile bedzie juz klocek ważyć !!!!!!

Zazdroszczę naprawde ...... cieszę sie ze Ci sie udało jednak iśc, i miec taką świetną pamiątke ;-) Ja mam z Jasiem tego bardzo duzo, i filmy i zdjęcia a teraz musze sie bez tego obyć raczej, bo nie wiem czy zdąrzę jescze jak coś iśc na takie usg, jak nie to trudno !!!!!

Ania śpijcie dobrze ;-) dobranoc słońce !!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dobranoc Aniu;-)
Roszpunka no powiem ci ze nie zly z niego aktor ale slodziutki jest :-).........i rozsadny wiedzial jak mamie zalerzy na tych zdjeciach....grzeczny chlopczyk:tak:....ale po kim:rofl2:?????
Ilonka no sliczny ten komplecik:tak:......jak mam byc szczera to ladniejszy od tego co wczesniej znalazlas......i cena calkiem , calkiem :tak:

Katy zgadzam sie bo tamte co wrzucałam to juz tak bardziej przypisne były do płci , a ten kremowy to taki uniwersalny ;-) nie bede sie bać ze np kupie rózowe a tu psikuś wyskoczy Pawełek :rofl2: a tak to i dla dziewczynki i dla chłopca :-)

Ilonka, lekarka powiedziała, że duży to on nie będzie. Ja ważyłam 3000g przy urodzeniu,może on mnie troszkę przebije:tak:
Przecież idziesz na usg za parę dni. A że nie 3d to nie ważne. Najważniejsze (oczywiście po zdrowiu) to to co tam kryje między nóżkami:-D

katy, ja nie mam pojęcia po kim taki grzeczny :confused::confused::confused::confused::confused: Oby tak mu zostało po porodzie:-D

Śliczny ten komplecik:tak: Ja sama sobie skompletuję z tego co mam naszykowane.

reklama
POkładam w tym usg bardzo duże nadzieje ze w koncu bede na 100% pewna ..... ale boje sie ze tak sie pieronek ułoży ze nie pokaże wtedy bedzie juz niespodzianka !!!!!!!!!!!!!!!!!

aaaaaaaa Ty to sie teraz nie ociągaj tylko zrób jeszcze zdjęcia brzuszka bo w koncu nie zdarzysz :-p a Maksiu niech nie bedzie za duży, lepiej bedzie CI do wypchać :-p choć tak naprawde wszystko zależy od obwodu główki bo jak główka wyjdzie to potem juz całe ciało sie wyśliżnie :-)

Katka a jak Wy to potem wszystko przewieziecie do PL, tzn wszystkie swoje rzeczy ??????????????????? :szok:

Ja sie żegnam kochane ;-) co prawda nadal nie jestem senna ale chyba czas nogi wyprostować :tak:

DOBRANOC ;-)

Do góry