reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam
uffffff...... jak gorąco !!!!!!!! Poszłam szybko na zakupy i szybko wracałam bo tak mi słabo normalnie !!!!!!!!!!! :sorry2:
Małami dobrze sobie radzisz z G - widzę ze sie nie dajesz hihi !!!!!!!!!!!!!! cwaniara :-)
Karolinka pochwal sie nowymi ciuszkami dla Jagódki :-) co do ubranek na wyjscie to zależy wszystko od pogody oczywiscie ...... bo TY masz na wrzesień termin wiec raczej zimno nie bedzie..... także myslę ze bedziesz wiedziec jak bedziesz wychodzić ze szpitala jak małą ubrać !!!!
Katka karteczki wymiatają !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)i czekam na zdjęcia z wypadu na rower :-)
Sylwia współczuje dolegliwości, Ja nawet nie chce wspominać to miałam z Jasiem, ale ja tez mam chorobę lokomocyjną a teraz czułam sie świetnie wiec raczej to nie ma nic wspólnego , no ale moze coś w tym jednak jest , !!!!!!!!!!!!!!
dziama szef tata to super sprawa - fajnie masz !!!!!! I ja tez bym chętnie obejrzała Twoje fotki !!!!!!!!!!!!
losiczka jak Szymonek ?????????????????
piąteczka to dziś chyba bedziesz nieprzytomna przez tą noc :baffled:
dziama prosze bardzo wczorajsze łowy !!!!!!

Zdjęcie8924.jpg Zdjęcie8925.jpg Zdjęcie8927.jpg Zdjęcie8929.jpg Zdjęcie8930.jpg Zdjęcie8931.jpg Zdjęcie8926.jpgZdjęcie8928.jpg kocyk cieniutki :-)

NO i za wszystko dałam 15zł ;-)

reklama
Karolinko to musisz sie tego raczej dowiedzieć w szpitalu czy masz miec swoje mleko i butelki itd, bo ja naprawde nie wiem :sorry2: a to co beda mysleć to miej głęboko wiesz gdzie .... To Twoje dziecko Twoja sprawa czy karmisz czy nie...... :-)

Kurcze muszę isc obiad szykować....... kupiłam fasolkę kalafiorka zrobię mielone do ziemniaczków i bedzie obiad na 2 dni ..........
zrobiłam masełko czosnkowe zjadłam 2 bułki i nie mogę sie ruszać :-p

Ostatnia edycja:
Karolina Ilonka adres wysłałam Wam na priv
Ja dziś na obiad flaczki właśnie sie grzeją na zapleczu heheheh diś wcześnie obiad bo na śniadanie miałam 2 kawy ;/ więc zgłodniałam

hej! jestem, wróciłam do was.

ostatnie dni trochę aktywniejsze ale teraz znowu lenistwo w domku.

kasia es gratuluje podwójnego szczęścia bo jeszcze nie miałam okazji. no i super ze po usg wszystko ok. powiem ci ze ja mam doświaczenie z bliźniakami i jest troche roboty przy dwójce ale i wiele radości. i teraz tak sobie myślę że nawet fajnie mieć bliźniaki bo za jednym razem przechodzisz wszystko. a teraz bliźniaki mojego brata maja 3 lata i już jest z górki. a będziesz miała rodzinke blisko aby ci pomóc. bo nie ukrywam taka pomoc ci się przyda. ja bardzo dużo czasu z moja bratowa spędzałam i dzięki temu jakieś tam doświadczenie w opiece nad niemowlakami mam. najgorszy okres to chyab między rokiem a 2 latkami. bo przez pierwszy rok to w miarę luz.

katy sliczne te twoje karteczki. no cudo. zazdroszczę zdolności i chęci bo ja raczej leniuszek. co to wizyt u lekarza. to w piatek u gina wszystko ok. maluch waży juz ok 710g, moje wyniki super, szyjka trzyma więc oby tak dalej. co do moich obaw o ruchy malucha to tez mam nie panikować. bo póki co ma dużo miejsca jeszcze i mogę ich jeszcze nie odczuwać intensywnie. ale powiedział że codziennie powinna wyczuć zwłaszcza jak leżę wieczorem i odpoczywam. no a póki co tak jest. na następnej wizycie powie mi już jak liczyć ruchy bo wtedy to już powinnam czuć porządne kopnięcia.

wczoraj wizyta u endokrynologa tez spoko. jestem przykładem że nawet majac problemy z tarczyca można spokojnie zajść w ciąże i ją przejść. tylko potrzeba trafić na dobrego lekarza który się Tobą zajmie.
nadal musze brać tabletki. ale ponieważ wszystko jest jak na razie super to nastepna kontrola dopiero po porodzie. jupi!!!! no chyba że coś by się zaczęło dziać. ale jak na razie ciążę znosze super. pani doktor powiedziała tylko abym często się kładła bo mam strasznie niskie ciśnienie i dlatego zdarza mi się jak długo stoję że mi słabo i zdarzyło się że prawie zemdlałam. zadowolona jest że nie tyje za dużo. na razie 5,5 ka na plus i powinnam jeszcze maksymalnie 5 kg przybrać. gdybym jednak zaczęła gwałtownie tyć, puchnąć to szybko do niej bo tzn że tarczyca się zbuntowałą. ale ja żyję nadzieja że jak do tj pory było ok to i te pozostałe tygodnie da radę

ilonka
prosze wpisz mi do tabelki kolejna wizytę na 13 lipca. no i gratuluje udanych zakupów. ja na razie omijam lumpki bo zawsze się na cos skuszę a rzeczy mam juz dużo po bliźniakach. ale oststnio i tak kupiłam sliczny kombinezonik disneya za 10 zł. zrobie foty to wkleję

katrina cieszę się że dochodzisz to formy. a dzieciaczki przesłodkie

karolciu a gdzie wkleiłaś te swoje cuda co kupiłaś bo jakoś mi umknęło. co do urania dzieciaczka na wyjście ze szpitala bo zależy od pogody. ja myslę że napewno body, na to jakiś cieplejszy pajacyk lub spioszki i bluzeczka. skarpetusie na stópki, czapeczka, kocyk i będzie ok. no chyba że juz chłodniejsze dni będą to jeszcze kombinezonik.

małami szkoda że z weselem nie wyszło ale widzę że i tak masz dobrą zabawę pastwiąc się nad swoim m. no ale niech te chłopy docenią co mają na co dzień.

sylwia no pierwsze fotki maleństwa super.

lece porobic fotki co upolowałam w lupie i wracam do was.

jak idziesz do lumpka to takie cudeńka dla bobasków same ci w łapki wchodzą:-).

ja dla dzieci bez problemów znajduję takie śliczności. gorzej dla siebie ale i czasem coś się i dla mnie znajdzie. ale dla dzieci zdecydowanie łatwiej i przyjemniej się kupuje

reklama
Do góry