reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzem dobry :)
Ilonko wczoraj nie tylko Ty się topiłas hihi
Kłapouszku no ja nie moge z tej patologicznej rodziny haha co sie usmiałam...ale oni zaszli Ci za skórę,ale Ty sie nie dajesz i brawo :*

Katka kartki śliczne :-D:-D:-D kiedys jak bedzie potrzeba to się do Ciebie o jakąś usmiechne ;)

No ja G dalej ćwicze hihi ale tylko do srody :( ,wczoraj tez go załątwiłam bo bylismy z tym, kolegą na pizzy nad Wisłą i wracałam autem bo wypił 2 piwka wiec ja nie mogłam ok ok ok zgodzilam sie ale w drodze do domu kupili jeszcze sobie po 2 ,no a co Marta zrobiła?????????Nooo kochanie Ty juz dwa do pizzy wypiłes tera moja kolej hehehehe ale zebyscie widziały jego mine,on kupił a ja je wypiłam hihihihihi

U nas dzis bedzie padac cały dzien pewnie pochmurno i chłodno od samego rana

Losiczko żyjesz???? Jak synus już lepiej???

reklama
karolinko porane to malo powidziene ja sie cale dnie z tym mecze ;/ ale slyszalam ze wqiekszosc kobiet ktore mialy choroby lokomocyjne badz migreny maja takie zabawy ;/ mamanadzieje ze do 15 tyg minie... z oliwka minelo mi w 15-16 tyg

Karolina ale sie uśmiałąm ,ale to dobra nauka dla tych naszych mężczyzn :-D:-D

Sylwia_d to współczuję kochana,ale niech męczy oby tylko malenstwo rosło :-):-):-)

karolina - hehehheheeh dobre dobre :) co do fotografii to nie do końca to głownie moje hobby a może nawet obsesja :) Na co-dzień pracuję na małej stacji paliw plus kasę z warsztatu mam pod soba również ale ruch niewielki więc między klientami, dostawami, fakturami itp jest czas na bb, obróbkę zdj, czy szydełko - szefem jest tata więc wyrozumiały ma być zrobione co należy a reszta go nie obchodzi:) a zdj robie też na ślubach, komuniach itp ale głównie wśród znajomych i znajomych tych znajomych :) zaczynam póki co i do szkoły też chodzę w tym kierunku więc teraz focę głównie za zaliczenia
:)
Małami co tam dziś mężowi na obiad zleciłaś??? Uśmiałam sie z tego piwa heheheh

witajcie

Karolinka - dla mnie wspomnienie karmienia piersią najstarszej córki, to żadne miłe, cudne wspomnienia, dlatego wcale nie miej wyrzutów, dlatego, ze chcesz karmić butelką - wiesz wtedy ile dziecko zjadło i wiesz, ze zjadło zbilansowany, treściwy pokarm, tylko tak, jak napisała Piąteczka postaraj się załatwić sobie tabletki na spalenie pokarmu, żeby się nie męczyć (np. Bromergon, albo może lekarz poleci Ci coś innego).

Cześć dziewczyny! :-) ale u mnie wczoraj była burza, normalnie armagedon ... z każdej strony się błyskało a lało jak z cebra :-) aż stracha miałam takiego jak nigdy. Dopiero wróciłam do domku, nakulałam samochodem 200km:szok: sama hahaha :-)Buziaki dla WAS
pogoda53.gif

Ostatnia edycja:
Karolina- nie bij sie z myślami najważniejsze to to żebyś Ty czuła się z tym dobrze - karmienie przez siłę bo tak wypada, bo co powiedzą , bo to lepsze,bobobobo.... nie bedzie ani dobre dla Ciebie ani dla małej. A co do opinii zawsze możesz powiedzieć np że kazali ci karmić butelką bo coś tam - hm nie mam pomysłu ale jakiś powód najlepiej by się znalazł :)
Co do ubrania dzieciaka na wyjście to wiadomo wszystko od pogody uzależnione jak i z nami dorosłymi :) rodzisz we wrześniu dobrze pamiętam??? Odwieczny problem jak ubrać żeby nie zmarzło i nie przegrzać sama dzieci nie mam ale mam bratanicę u siostry 5:) i jako niania pracowałam 9 mies jak zaczynałam do małego przychodzić miał 2,5mies wiec trochę przerobiłam marazmów młodej mamy nie będąc nią :) ale doświadczenie na swoje dzieci bezcenne :) Ja zawsze wychodziłam z zasady że malucha podobnie jak siebie :) jak szlam np do parku że nie grzło pre wózek to jedna warstwa grubiej bo leżący bobas w wózku nie ma ruchu i się nie grzeje a jak chodziłam po słońcu to przecież dogrzewa przez wózio.Wiadomo starsze biegające to już inna bajka. Wiadomo w zanadrzu jakis kocyk i ciuszek w pogotowiu w torbie obowiązkowo.... ech odbiegłam od pytania ale nie martw się w szpitalu też ci doradzą. Wrzesień bywa różny ale jak jest ładna pogoda to mysle że spokojnie wystarczą body bawełniany pajacyk czy tam kaftanik i śpioszki plus jakieś skarpeciochy i kocyk czy rożek no i czapa bawełniana jak chłodniej to np jakis dresik na to ...........ale jestem amatorką niech mamy doświadczone poradzą najlepiej Piąteczka i Losiczka :)

reklama
i ja sie melduje dziewczynki i bardzo Was przepraszam,ale jakies cholerstwo sie mnie przyczepiło! jak juz przestał bolec jajnik i gardło to zaczeły plecy poprzez biodra az do ud...dziwne,pierwszy raz w zyciu mnie taki ból złapał! nie moge spac ani siedziec ,teraz jak siedze to rwie okropnie i dlatego nie daje rady wysiedziec przy kompie:-:)-:)-(... jak nie przejdzie to ide do lekarza. pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i odezwe sie jak tylko to cholerstwo mi przejdzie. miłego dnia!

Do góry