reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ja jestem:)

oglądam jednym okiem mecz a drugim was czytam:tak:
miałam ciężki dzień w pracy i padam... zresztą kto w taki upał nie pada???

roza ja uwielbiam florence:tak: :tak:ostatnio w kółko słucham tego: Snow White and the Huntsman - Florence + The Machine: "Breath of Life" Music Video - YouTube byłam na filmie i podobał mi się.... a muzyka to już w ogóle jest super!!! Ja bardzo zwracam uwagę na muzykę:tak::tak:

kasia, sylwia gratulację udanych wizyt

karolina, ilonka wam gratuluję udanych zakupów:tak:

piateczka babami nie ma co się przejmować, zawsze znajdzie się ktoś wredny z kompleksami, zazdrosny, czekający tylko żeby ci dopiec... nie ma sensu o tym myśleć nawet.

katrina fajnie, że waga leci w dół!!!

Roza tyle że ja w szkole-językowej-pracuję:-D raz w tygodniu do 21, pozostałe dni do 17 ;)
kawałek dobry :tak:
Ilona Kochana jesteś!! dzięki :)
Jane dla mnie też muzyka odgrywa dużą rolę w filmie

wzięłam chłodny prysznic i mi lepiej, ale oczy się kleją więc łóżeczko pościelone już czeka żeby mnie przytulić :-p
dobrej nocki ;)

No w koncu jestem:-)......po pracy bylo prasowanko, potem karteczki dla taty i dla brata IMG_9995.jpgIMG_9998.jpga pozniej cwiczenia i dopiero co sobie siadlam.....
Karolciu pytalas o badanie m....wlasnie jutro jedzie .......i wlasnie sie z nim droczylam jak sobie tam poradzi......a ciuszki poprostu boskie
Roza ja mysle ze za duzo cukrow spozywam i chyba przez to tak mi sie spac chce.......ale diety ciag dalszy wiec pewnie nie dlugo bedzie lepiej,,,ale magnes sobie zapuszcze napewno
Roszpunka oszczedzaj sie kochana bo porod tuz tuz...
Agnes a jak po wizycie???? Co ci powiedzial????
Sylwia super wiesci masz teraz 18 mm szczescia ....sliczny maluszek
Kasia bardzo sie ciesze ze maluszki sie dobrze maja
Truskafffka widze ze ty dzisiaj zagoniona jak ja
Jane ja tez od jakiegos czasu bardziej zwracam uwage na muzyke........ja z koleji uwielbiam prawie caly podklad z pierwszej czesci Sagi Zmierzch.....Bella's Lullaby (Twilight Soundtrack Version Official ) - YouTube

dzień dobry dziewczynki

katy no kochana, jak Ty buszujesz po nocach:szok: to ja się wcale nie dziwię, że później możesz spać do południa:-)
a karteczki piękne

a ja miałam dziś fatalna noc, nie zmrużyłam oka, nie wiem co to było. chociaż w sumie to chyba wiem- wieczorkiem wypiłam drinka z energetykiem- no i chyba takie to były skutki picia wódki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się o poranku!!!

Piąteczko, no niesamowite, jak to facet musi się poświęcić, żeby pomóc żonie ;-);-);-)Oj, gdybym ja puściła Twoją piosenkę na full na naszym sprzęcie, to sąsiedzi od razu zadzwoniliby na policję :-D!

Roza_, tak ja stosowałam 2X1 na wywołanie, tylko bardziej chodziło mi o to, że ta tabletka powinna Ci się bardzo powoli rozpuszczać w ustach, nawet 40 minut, bo właśnie z ust ten hormon się wchłania. Ja początkowo tego nie wiedziałam :zawstydzona/y:... A zapytałam, bo nie wiedziałam, czy miałaś wcześniej doustną, czy dowcipną ;-). Ja bardzo lubię „No light, no light”

Aniu, jeśli chodzi o lutkę, to mi gin kazał zmniejszyć do 1X1, a po skończeniu opakowania odstawić, chyba, że działoby się coś niedobrego. Ale chyba jeszcze wezmę sobie receptę, bo jak w niedziele zapomniałam rano wziąć, a potem byliśmy cały dzień poza domem, to mnie pobolewało podbrzusze, a wcześniej takich bólów nie miałam.

Ilonko, we Wrocku było wczoraj 35 stopni. Ja na szczęście pracuję w klimatyzowanym biurowcu, ale jak wyszłam po USG na zewnątrz (tą prywatną przychodnię mam w budynku, w którym pracuję), to przeżyłam szok termiczny i ledwo przetrwałam drogę do domu :szok:.

Truskafffko, fajnie, że masz linka do tego konkursu, to człowiek pamięta o głosowaniu :-)!

Jane, bardzo fajny kawałek, nie znałam tego!

Roszpunko, to ja bardzo mocno zaciskam kciuki za sobotę!!!

Dziama, fajnie jest uczyć się i doskonalić coś, co jest Twoją pasją!

Katy, kartki przepiękne, masz talent, a swoją drogą to u was można kupić takie fajne zestawy do własnoręcznego tworzenia kartek, że jest z czym poszaleć!

Hahahahaha Karolciu, zabiłaś mnie tym kupowaniem prezentu dla teściowej z okazji dnia ojca :rofl2::rofl2::rofl2:! Meeega kciuki za rozmowę &&&&&&&&&&&&

Biedna Losiczka zaszura nam się na dobre :no::no::no:!

Miłego dnia, czy to w pracy, czy w domu!

Witam sie z wami i od razu uciekam dzisiaj mam mega duzo roboty wiec wpadne dopiero poznym wieczorkiem bo jak sie pogoda nie popsuje to jade na rower z aparatem....moze zrobie jakies fajne zdjecie :-):-):-) Buzka !!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dzień dobry kotenieńki :)
Piąteczko jak już była noc bezsenna to trzeba było mężusiowi podokuczać hehhehe
Truskaweczka no domyśliłam się że ty love foto po tym zdj rodzinnym na fb :) TY mężuś, synuś i Nikoś heeheheheh
Karolinko - ciuszki cód miód i orzeszki :) Kurka dzień ojca już w sob ;/ masz jakiś pomysł???
a i trzymam &&&&&&&&&&& za rozmowę.
Sylwia- dzidzia cudna, dobrze że wszystko dobrze z maleństwem.A jak m zareagował i najbliżsi jak się dowiedzieli???
Róża - no proszę jeszcze jedna kol po fachu hehehhe a Maję masz w swoim przedszkolu czy jakimś innym???
Kasia - dobrze że badania ok a czuć jak się czujesz??? Do kiedy planujesz pracować? do tzw oporu??? Akcja zaskoczyć jedną ciążą dwa razy rozwiązana? czy jeszcze nie powiedzieliście? a jak tak to jakie reakcje
Losiczko - któraś pisała o pomocy dawaj te szmaty poszyjemy :) masz jak w banky że tych więcej ci już nie przywiozą jak zobaczą efekt
Katy - ty nocny pracusiu a potem się dziwić że Twój poranek to u innych południe hehehhehehe Kartki super ja też czasem coś lubię podłubać :) ostatnio na topie u mnie metoda quilling-owa. No to czekam na fot z wyprawy

Chciałam ogłosić wszem i w obec że te plamienia to na @ rozgościła się dziś w nocy na dobre hehehe i dobrze obejdzie się bez wizyt i lutek póki co :) wczorajsze focenie udane teraz czas na obróbkę w pracy :) miłego dzionka u mnie dziś słonko ale i przyjemny wiaterek więc nie ma skwaru

aaaa jeszcze ILonka :) czekam na foty zdobyczy Lumpowych kurka u mnie w mieście zakneli mojego ulubionego lumpa a teraz jakoś nie wiem gdzie jakiś fajny i nie chodzę siorka ma jednego po drodze z pracy i dla mnie czasem też cos przywlecze ale drogi jest ;/ jak ja mam tam zaplciś 30-45 zł za szmatkę to wolę lecieć na ryneczek albo do tesco (F&F bardzo lubię od nich ciuszki) i mieć nowe

Do góry