reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej! melduje tylko że jestem zyję, mam sie ok ale na dłużej wejde do was dopiero jutro. dzisiaj miałam od rana wizyte u endokrynologa, potem parę spraw do załatwienia, szybko do domu zrobić obiad i znowu wybywam na miasto. ale od jutra już jestem dla was. pozdrawiam was słonecznie i do juterka. jutro obiecuje poprawę i wszystkim poodpisuję. buziole

reklama
witajcie

Karola - po pierwsze wagą i tym, ze przytyłaś nie przejmuj się - wiem, łatwo powiedzieć, tym bardziej, że sama nie byłam zadowolona z tego jak wyglądam (choć przytyłam 16kg - dużo i nie dużo), ale uwierz mi - dziś mija 2 tyg. od dnia kiedy urodził się Kubuś i.... brzucha już prawie nie mam, uda i pupa już sporo mniejsze, celulitu też już prawie niet... po prostu zaczynam wracać do formy. I tak będę musiała nad sobą popracować, bo waga startowa przed ciążą była zdecydowanie za wysoka, ale to, co mi przybyło ciała w ciąży, szybciutko znika.
A co do karmienia - Kubuś od początku jest na butelce (już pisałam, ze ze względu na to, ze biorę leki odczulające), ale może to i dobrze, bo raczej nie dałabym rady naturalnie wykarmić takiego głodomora.

Piąteczka - olej to!!!!! szkoda zdrowia i nerwów na głupie zawistne gadanie, najważniejsze, że się kochacie i jesteście razem, bo tego chcecie

Dziewczynki - dzięki za miłe komentarze pod fotkami moich dzieciaczków.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

To moja dzidzia :)
18062012083.jpg
18062012084.jpg
Niezbyt widoczne ale napewno cos widac :)

Karolina, Katrina ja też chciałabym karmić butelką i nie widzę nic w tym złego:-)

Sylwia no to super!!!!:-D:-D Gratki jeszcze raz, spokojna już jesteś???:-)

Agnes widzę że ciągle w biegu jesteś:tak:

Kasia_es jak po wizycie???? Kochanie przyszła już luteina do mnie:-D:-D:-D dziękuję raz jeszcze!!!!!!:-D:-D
Przypomnij mi tylko - to ta pod język? jakaś duża mi się wydaje:happy2:

a co do butelek to ja nie widzę problemu. mój najmłodszy jest od początku na butli. Trzeba tylko sobie załatwic receptę na zgubienie pokarmu bo inaczej to masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mimo , że brałam tabletki to myslałam, że umrę z bólu. reki nie mogłam podnieść do góry. Ale m przyszedł mi z pomocą i on własnoustnie odciągał mi nadmiar, ale tylko tyle, żeby ulżyło ciutkę

reklama
Do góry