reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

kłapciu no i zadzwoniłam do pewnego oczywiście niewinnego klienta
15_4_132.gif

już jedzie do
czarownica.gif

i bedzie spokój hi hi

reklama
Roszpunka tulę, smutki PRECZ!!
Asiczek fajnie że wróciłaś z nowymi siłami :) &&&&&&&& zaciśnięte i Powodzenia!!!
Piąteczka nononono potffory cudne, tak sobie myślę że jak zaciążę to sobie zafunduję w nagrodę hehe ( i będe się dzielić potfforem z synkiem grzecznie:-D)
Karolina bestyjko!!! czadowy plan hahahahahaha

Hej Jestem po obiedzie znowu z wami ale nadal jakaś wypluta dzisiaj. Kurcze nie wiem co mi jest. Brak mi energii i najchętniej nie wstawałabym z łóżka. Może jutro najdą mnie nowe siły. W końcu idę podglądać maleństwo. No i pogodę zapowiadają inną więc mam nadzieję że słoneczko doda mi sił

karolcia ja co prawda dzieci jeszcze nie mam ale jak wiesz bliźniaki brata to była dla mnie szkoła życia jeśli chodzi o maluchy. więc tak okrycia kąpielowe proponuję 2. jeśli chodzi o butelki to na poczatek ta wielkość 150. Ty nie chcesz karmić piersia więc myslę że z 2 musiałabyś takie mieć. rozek moim zdaniem niezbędny na pierwsze tygodnie. no i za rada mojej bratowej mam zamiar kupić taki z usztywnieniem. jeden wystarczy. tego niestety nie dostane w spadku bo miała pożyczone i niestety pooddawała.

roszpunka no mam zamiar właśnie na tablica.pl poszukać i mam nadzieję że coś znajdę z łóżeczek

kłapouszku nie jestes ani wredna , ani zepsuta. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie i tyle. Najważniejsze , że choć nie mozesz po czarownicy i spółce porządnie pojechać to choc tu będziesz miała satysfakcję hi hi. A mamusia pozostanie w błogiej nieswiadomosci:-)

Karolcia dobry plan, i nie miej wyrzutów naprawdę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:
Agnes i ja dziś coś nie mam nastroju ani sił :-( zgaga mnie męczy az mnie boli całe gardło :-( nie mam juz siły tego znosić z dnia na dzien jest coraz gorzej:-( muszę isc po to renni jutro moze coś pomoże !!!!!!! ehhhhhhh :-(
Piąteczko dobrze ze tesciowa umie taką miksture robić - jeszcze penwie nie raz Cię poratuje :tak:

NO i tak wózka nie ma :-( :-:)-( :-( :-( :-( od początku jest coś nie tak- chyba to zły znak :-(

Chciałam Wam wrzucić wariacje bąbelka ale nie umiem, moze uda mi sie na youtube wrzucić to przeslę link !!!!

Hejka
Ale fajowe ciuszki pokazujecie....sa bąbowe.....:tak:
Asiczka no w koncu sie pokazalas....opowiadaj jak bylo na urlopie.....:-)
Piateczko dobrze ze sie bierzesz za siebie byc moze to tylko sprawka hormonów....ps przepis bardzo fajny:tak:
Agnes a jak brzunio......poglaszcz go od e-cioci;-).....no i &&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsza wizyte
Roszpunka nie martw sie tym 3d juz nie dlugo i bedziesz miala Maksia w realu to dopiero bedzie widok:-D
Ilonka tata na razie niby bez zmian chociaz kolano nadal boli.....dzisiaj ma komisje z Pzu czy mu sie nalezy jakies odszkodowanie
Karolcia no powiem ci ze twoj plan wymiata:-D.....szacuneczek za pomyslowosc:tak:
No a biedna Losiczka tam jedzie te 500 chustek........matko....wspolczucia:zawstydzona/y:

A tu moje wypociny IMG_9951.jpgIMG_9950.jpggotowe do dalszej obróbki :-)

reklama
katy dziękuję bardzo. brzusio pogłaskany od cioteczki. dzisiaj synuś nawet daje o sobie często znać. zobaczymy jak jutrzejsza wizyta minie. a co dobrego robisz?

Do góry