reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Na urodziny mogłybyśmy juz miec dzieciaczki w domu ;-) a jak bedzie to sie okaże, :-) Juz bliźniutko, oby sie tylko nie dłużyło, super ze nie musisz kupować łóżeczka , jaka to juz oszczędność, no powiem Ci ze jak Ja bym komuś powiedziała ze daje juz na własność to bym nie miała taktu odbierać także obyś nie musiała oddawac i miała i na następne jescze dzieciątko :-) :-)

Ja nie znosze burzy w nocy, w dzień mi to wisi tak naprawde ale w nocy to dla mnie koszmar, no jak jest P to jescze jako tako ale jak jestem sama to juz robię w majty ze strachu zawsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :baffled: Głupia jestem bo w bloku nie ma sie czego bać ale juz mi to zostało bo przez wiekszość życia mieszkałam w domu !!!!!!!

Ohooooooo ......... kibice wracają do domu i sie zaczyna śpiewanie, nawet deszcz im nie przeszkadza zeby drzeć japy ehhh !!!!!!!!!!!!!!!!! :crazy:

reklama
:-D Jest piłkoszał, nie da się ukryć:-D
Też bym chciała się przed urodzinami rozpakować:-) Ale decyzja należy do tych najmniejszych, nie do nas;-)
Jutro się wyjaśni co będzie z łóżeczkiem.
A burzy się nie bój, bezpieczna jesteś:tak:
To zdjęcie mojego autorstwa sprzed dwóch lat. M się pod nim podpisał i wysłał. Powiedziałam że podam go do sądu za podpisywanie się pod moim dziełem swoim nazwiskiem:-p Burze i ulewy - Galeria - Wiadomości - WP.PL

Kurcze Ty tak naprawde masz juz wszystko , całą wyprawkę a na nadal w czarnej dupie buuuu.....!!!!!!! Ale ciągle jest coś innego do zapłacenia czy kupienia i tak odkładam , ale muszę to zmienić i zacząć kompletowac te najważniejsze rzeczy !!!!!!!!! Ale jak coś to dziecko ma gdzie spać gdyby sie za bardzo pośpieszyło ..... w gondoli :laugh2: O kurcze ale piękne ujęcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok: Ja to mam zasłonięte rolety wolę nie patrzec :-p :baffled:

Dobra spadam spać , ale zgaga mnie tak męczy wiec znów bedzie spanie na w pół siedząco !!!!!!!! Zastanawiam sie ile facet byłby w stanie znieść gdyby był na miesjcu cięzarnej :-) Pewnie nie wiele, dlatego to MY KOBIETKI nosimy i rodzimy dzieci :-) bo jesteśmy w stanie znieść bardzo wiele i żyjemy :-)

DOBRANOC, nie gadam juz :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane. PIĄTECZKO przede wszystkim mocno tulę Ciebie bądź dzielna :* ściskam
Roszpunka i Ilonka wysłałam Wam zaproszenia n fb bo tylko Was udało mi się znaleźć :) śliczne z Was kobietki. Roszpunko czego uczysz?
Piąteczko jasne że piszę się na Kraków
Kasiu jak tylko będę we Wrocku bywam tam dość często
Karolinko wymyśliłaś już coś na pt???
losiczko co u Ciebie ??? nadal pochłonięta szyciem??? mam prośbo-pytanie czy dałabyś radę uszyć podszewkę pod sukienke na szydełku??? taka na ramiączkach ala halkę ??? zrobiłam sobie sukienkę i byłam w niej raz bo nie mam bo pod nią założyć ;/ oczywiście za kasę ma się rozumieć :)
KATY jak miło Cię widziec w lepszej już formie
gratuluję udanych wizyt kochane :)

a teraz 2 słowa o sobie..... nie jestem w ciąży :( najbardziej to mój M był rozczarowany następnego dnia napisał mi że bardzo chce mieć ze mną dziecko:) dojrzał mi mój miś :) czekam na okres do przyszłego tyg jeszcze potem dzwonię do gina poczytałam na forach że po odstawieniu tabletek czasem tak jest że trzeba cierpliwie poczekać.... ech tylko ja je po to brałam żeby nie czekać!!!!!!!!!!Troszkę się martwię bo ja bardzo chce być mamą (jak sie okazało M tatą :) ) a od okołó roku ciągle coś mi się dzieję a muszę to monitorować bo moja mama zmarła na raka szyjki macicy więc jakoś tam obciążona jestem więc nie ma żartów. Lecę spać bo jutro praca15godz. dkich snów

Dziama, nie dostałam od ciebie zaproszenia:-( chyba komuś innemu wysłałaś:tak: Nie martw się kochana, każda z nas musiała swoje odczekać żeby w końcu zafasolkować:tak: Ty też się doczekasz wkrótce dwóch kreseczek, zobaczysz. Miło, że M pokazał, że też chce mieć dziecko. Przynajmniej wiesz, że jest w tym z tobą i że będziesz miała w nim oparcie:tak: No i grunt że jesteś pod opieką lekarza. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz:tak:

Dzień doberek :) szaro, buro i deszczowo:( nie mam weny na pracę nic a nic spaaaaac mi się chce.

Roszpunko- to mega ciekawa jestem komu wysłałam zaproszenie :) heheheh Ilonce na bank bo poznałam po zdj z grupy :) na pewno ma Ilonka tą osobę w znajomych heheheh więc może to któraś stąd :0) ten fakt i miasto spowodowały że pomyślałam że to TY:)

dzień dobry dziewczynki

ja reż dzis nieprzytomna, bo przegadaliśmy z m prawie całą noc- jak ja sie ciesze, ze wrócił ten jeden dzień wcześniej- jak mam go przy sobie to jakoś tak lżej mi się zrobiło. mam dziś do rozpakowania walizki i mnóstwo prania- oj- a sił zero. na szczeście mama mi pomoże jak się spioch obudzi to we dwie jakos to ogarniemy

brzuchol mnie napierdziela niemiłosiernie- no ale walnę sobie zaraz no spe forte i do boju

Dzień Dobry :-) :-) ;-) :-)
Dziama dziękuję , zaproszenie przyjęte :-) Po tabletkach niestety ale cykle mogą być rozregulowane :-( mam nadzieje ze to CI sie szybko unormkuje ale jednak lekarz jest wskazany aby jakieś badania zrobić przede wszystkim na prolaktyne !!!!!!! Bedzie dobrze kochana :-)
Piąteczka bidulko nasza !!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymaj sie jakoś !!!!!!!! Masz m przy sobie juz a to najważniejsze !!!!!!!! A co Ci powiedzieli w ogóle w szpitalu kochana ???????????????????? Musisz mieć po prostu od początku ciąży albo luteinę albo dupka bo ileż mozna :( Sama wiem jak to jest :(

Kurcze obudziłam sie z masakrycznym bólem........ miednicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIe wiem czy maluch jest jeszcze nie niżej bo okropnie sie obija o miednicę , aż siedzieć nie mogę bardzo :szok:

MIłego dnia koteczki :* !!!!!!!!

ilonko mam zrobić wszystkie hormony- a tak najbardziej to mi sie do tarczycy przyczepili. coś musi byc nie tak bo przecież mam czwórkę i nigdy nie miałam problemów- ani z zajściem ani donoszeniem- czyery ksiązkowe ciąże , a teraz dupa. m wcisnęłam kit, że miałam nadżerkę robioną i stad znów krwawienie- łyknął jak ciepłą bułeczkę. I dobrze, niech się nie stresuje niepotrzebnie

reklama
Hej:-)

Ilonka no myślałam o tym ale sama nie powiem, żeby gadania nie było typu jak pani taka mądra to po co mi lekarz:-p. Bromka biorę 2 miesiące.

Dziama kurka - szkoda:-(

Katy całe wiadro!! widzisz jakiego masz optymistę:-D

Roszpunka do czego się uczysz???

Piąteczko dobrze że m wrócił wcześniej:tak: wierzę że razem sobie poradzicie:tak:
ojj nie powiedziałaś mu????

Ja szykuję się do pracy

Ostatnia edycja:
Do góry