reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
meczyk polska goooooola :-) :-)

polska.jpg

Sylwia chcesz po dupsku ???????? Tyś cięzarna ale należy Ci sie :-p Jak to kazdy zapomniał ???????? Przeciez dziś się pytałam Ciebie jak sie czujesz jak Twoje samopoczucie ale było bez odzewu :-( :-(

A bo ja slepa jestem :szok:
Moj m mi steka ni2e dosc ze slepa to i glucha :-p
ogolnie mulilo mnie rano teraz juz lepiej ale ide spac bo prAWIE juz spie szok i tak mam od 17 ;/

Ilona, ja to nie mogłam się doczekać jak na suwaczku (twoim) pojawi się ten magiczny 32 tydzień i ten podpis:tak: Teraz to już musi być dobrze.

Justyna, książkowa waga:-) Coś cię bierze kochana czy na razie cisza i spokój???

Katy, a niech by synek spróbował narzekać na swoją pierwszą furę!!!!:angry::-D

A ja zamiast się uczyć to patrzę na ten mecz:dry: Nie wiem czy to dobry pomysł...:-p Tylko sobie nastrój popsuję hihi;-)

a no widzisz kochana, nikt tu o nikim nie zapomina tylko czasem moze po prostu jak sie toczy jakiś temat to mozna pominął kogoś ale wiesz ze to nie jest nigdy celowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tutaj pewnie kazda czasem została po prostu "olana" ale nigdy nie specjalnie :-)
Jak muli to dobrze, niech ,muli ale nie tak abys nie mogła funkcjonowac !!!!!!! Juz niedługo usg obejrzysz sobie maleństwo i samopoczucie bedzie aż inne :-) a spać to jak tylko masz możliwość to śpij ile sie da :-)

ehhhhh czuję ze bedzie porażka z tego meczu :-(

Roszpunka tak to prawda ale ja wolę jednak aby sobie jeszcze posiedział maluch te 4 tygodnie a potem moze sie rodzić :-)

Mnie jutro wózio dojdzie ;-) nie mogę sie doczekać :-) mam nadzieje ze bedzie OK,i nie bede żałować ze jednak go kupiłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ilona, wiadomo, że to jeszcze nie czas, ale zawsze jakoś raźniej jak wiadomo, że dzieciaczek może żyć samodzielnie w razie czego.
Wózek na pewno będzie fajny! Wyglądał dobrze, i cena przystępna. Jutro sobie go obejrzysz:-) Ja jutro może dostanę łóżeczko. Też się nie mogę doczekać już.

Właśnie pisałam, że Polacy dostaną w dupę, a tu taka niespodzianka 1:1 hihihi:-D W sumie to mogę wyłączyć tv, bo ludzie krzyczą i trąbią gdzieś na dworze albo w domach, tak że słychać było, że jest gol:-):-):-)

Tu masz rację, jakoś juz inaczej jest jak sie ma tą świadomość ze w razie czego maluszek ma duże szanse aby żyć !!!!!!!!!!!!!! z dnia na dzień ma je jeszcze wieksze także trzeba walczyć i modlić sie o kazdy dzien :-) DAMY RADĘ ;-) :-)

a to łóżeczko jest w dobrym stanie czy musicie go jakoś odnowić ???? bo ono pożyczane z tego co mówiłaś !!!!!

No chociaz 1 GOOOOOOOOL, jak coś wstydu nie bedzie !!!!!!!!! :-) heheh

U mnie burza .......... NIE LUBIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie w dzień była burza, teraz tylko kropi.
Jeśli wszystko będzie tak jak się umówiłam, to łóżeczko dostanę od znajomej na własność. Nie wiem jak wygląda jeszcze. Raczej nie będzie go trzeba odnawiać, bo jej dzieci nie spały w nim prawie wcale. No ale jak się rozmyśli i mi go nie podaruje, to będę musiała wziąć od szwagierki, też w dobrym stanie.
Jasne że damy radę:tak: Ja znając życie pewnie przenoszę. Pewnie ty już dawno będziesz tulić Juleczkę albo Pawełka, a ja dalej będę się męczyć:-)

No, wstydu nie ma! 1:1 z Rosją to rewelacyjny wynik! Tym bardziej że oni strzelili z karnego:-)

Ostatnia edycja:
Do góry