reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roza odpoczełam .........ale tak troszke,nie byłam wstanie do konca sie wyluzowac,głowe mialam zajeta czyms innym czasami ,hmmm wiesz jak to jest,a na wesele wcale nie chce mi sie isc

Losiczko hehee mam nadzieje ze sie doczekam :-):-)

reklama
Losiczko nie dorabiam - dobre:-) wracaj szybko do formy kochanie:tak:

Małami oj wiem jak to jest i to dobrze:-(. Ja zawsze się cieszę jak dostanę zaproszenie, ale im bliżej wesela to tm bardziej mi się iść nie chce:-)

A ja dziśsię stresuje przed pracą że ho ho, wczoraj wyprowadziła nas z równowagi dyrekcja a dzis ma się pojawić osobiście. Mam nadzieję że humorek się poprawił i ochłonęła trochę. Buuu ratunku:no::no:

Witam się z wami w ten deszczowy poranek (a miało być słońce na zachodzie...).

Piąteczko, brak mi słów... Strasznie mi przykro, że tak się stało... Ehhh, to takie niesprawiedliwe:-:)-:)-(. Przytulam Cię mocno!!!

Karolciu, strasznie Ci współczuję tej sytuacji, bo jest faktycznie bardzo trudna, gdyż i Ty jesteś rozdarta między miłością do męża a niechęcią do teściowej, a i Twój mąż jest rozdarty między Tobą, kobietą z którą chce spędzić życie, a mamusią, która cierpi po stracie męża i pewnie robi wszystko, aby być w centrum zainteresowania. Mam nadzieję, że z czasem Twój mąż przejrzy na oczy i dotrze do niego, co jest w życiu ważne, bo ile możesz się męczyć w takiej sytuacji.

Roszpunko, zdjęcie jest fantastyczne, chyba minęłaś się z powołaniem :tak:.

Katy, cieszę się, że już jesteś :-):-):-)!!!

Dziama, przykro mi, że nie ma fasolki... Znajdź dobrego gina, bo ja też po ostawieniu anty miałam niezłe przeboje, ale mój gin porobił mi wszystkie badania, monitoring cyklu, dostałam CLO, no i efekty są! To dobrze, że masz wsparcie ze strony m! Na kawusie się piszę!

Roza_, kciuki za wizytę!!!

Jane, pojawiaj się chociaż od czasu do czasu, nie opuszczaj nas :tak:!!!

Malami, fajnie, że się odezwałaś! Może po prostu Twój organizm potrzebuje troszkę więcej czasu, aby dojść do siebie... Ja cały czas mocno Ci kibicuję i wierzę, że niebawem się uda :tak:.

Justynko, u Ciebie to już lada moment :-)!

Ilonko, czy to ta koleżanka, której wysyłałam CLO??? Bardzo się cieszę i trzymam kciuki!!!:happy::happy::happy:

Losiczko, oby chociaż w ostatniej chwili naszła cię wena na figle ;-)!

A ciekawe, co u naszych mamusiek??? Meldujcie się!!!

Dziewczynki, wrzucę na grupę moje dane fb, gdyby któraś miała ochotę mnie zobaczyć/zaprosić/etc.

Miłego dzionka!!!

Małami ano poważnie czuję sie jak stara babcia , co nie może wstać, przekręcić sie, a teraz nawet ciężko mi chodzić bo sie toczę !!!!!! hehe !!!!!!!!!
Kurcze Ja to CI zazdroszczę tych wesel, ciekawe co na tym weselu Ci sie przydarzy hihih !!!!!!!!!!!! Tylko juz nie skakaj przez płot na haju
Roza- miłego dnia kochana !!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki za wizytę !!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Losiczka i za CIebie trzymam mocno kciuki aby fasolka sie pojawiła w tym cyklu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasia
tak to ta znajoma :-) Mam nadzieje ze zrobi dziś test i bedzie wszystko jasne ale jest tak pięknie ze myślę ze ta dzidzia jest juz !!!!!!!!!!!!!!! :-)

Dobra spadam na sklep i szybko do domu bo juz nie mogę sie nigdzie ruszyć bo wózio ma przyjść :-)

Hejka Gwiazdeczki
Sylwia &&&&&&&&&&&&&&& za wizyte
Karolcia dziekuje ci bardzo:-) .......wiesz jak to jest .......majac inne sprawy na glowie na urzalanie sie nad soba juz nie ma czasu a za dlugo tez w czyms takim siedzec nie mozna..........moze i to moje podejscie sprawia ze jeszcze po 20 tu cyklach jakos znajduje w sobie sile zeby powracac tu jak bumerang i starac sie o dzieciatko...........a ty kochana juz mysl o Jagodzince a tesciowoa i osobiscie i duchoeo odsun na bok....ona do szczescia ci nie potrzebna.
Jane Malami Losiczkai inne dziopki ja was doskonale rozumiem ........rozczarowanie kolejnym cyklem bol, placz i zal do swiata. Ale ja mysle ze trzeba znalesc w sobie troszke sily i przeniesc te cale emocje na inna dziedzine zycia a moze wtedy nas cos zakoczy i dostaniemy najwspanialszy i zaskakujacy prezent od zycia??? Ja w to wierze mimo ze mialam faze Tomaszowa....jak nie dotchne to nie uwierze........serducho gdzies tam w srodku mi mowi ze bedzie dobrze....zobaczymy czy mnie nie myli

Przepraszam mialam jeszcze cos komus odpisac ale juz musze leciec zajrze pozniej :-)

dziama,a jednak przyszło. Wczoraj nie było :confused: Boski ten pies! Właśnie taki mi się marzy i takiego będę miała...kiedyś;-):-D

piąteczko, dobrze że masz m przy sobie. Mam nadzieję, że badania pokażą przyczynę. Masz zdrowe dzieciaczki, to na pewno daje ci dużo siły:tak: Będzie piąteczka, nie smuć się:tak: A ile lat ma twój m?

Roza
, mam egzamin w podyplomówce z tłumaczeń pl-ang.

jane
, przyjęte:-)

ilona, justyna, też jestem ciekawa czy to masowanie działa.

malami, ty to się naimprezujesz hihi:-) Sukienek ci wystarczy?;-) Ja 30 czerwca wybieram się na weselisko, pokulam się trochę i popatrzę sobie na ludzi sprawnych fizyczne:-)

Ostatnia edycja:
reklama
katka komu jak komu ale Tobie z całą pewnością nie brakuje optymizmu

karolinko rozbawiłaś mnie tym sczękościskiem , choć wiem, że Tobie nie jest do śmiech wcale a wcale

roszpunko 47- dziadek

Do góry